reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Maz mi obiecal ze jak nie urodze do jego przyjazdu to mi sam porod wywola heheheheh:-D
Zazdroszczę mój mnie mija wielkim łukiem nawet przytulać się nie chce bo myśli ,że mi tylko jedno w głowie non stop;-):-D
Mała moja jest już tak nisko ,ze jak ma czkawke to mi cały tyłek podskakuje (pewnie twarz ma zwróconą do kręgosłupa ) i pobolewa mnie kośc ogonowa:eek:

reklama
witam się piątkowo.

czuję się dziś jak zombi; praktycznie przez większość nocy nie spałam, bo było tak duszno, że nie mogłam wyleżeć w łóżku, nawet burza nic nie pomogła ;-( właśnie się zastanawiam czy wypić kawkę czy iść do łóżka i jeszcze pospać

No Kasiu to ja trzymam kciuki, żebyś urodziła kiedy ci najbardziej pasuje:tak:
Ja mam rozpiętość między terminami zaledwie 4-5dni, a ty aż 2 tygodni!:szok:
Ale to u mnie ostatnie usg pokazało 6 wrzesień:confused2:
Ja bym tam najchętniej na twoim miejscu na męża poczekała. Niech się chłopak wykaże;-)
Chogata moja teraz jest po prawej stronie u góry i nie potrzebuje czkawki żeby to stwierdzić, normalnie widać gołym okiem. A już była na miejscu ech...

WITAM SIE Z RANA:-)
UMNIE TEZ POCHMURNO , COS LATA TO CHYBA NIEBEDZIE W TYM ROKU :no::no::no: . JA LECE SIE KOMPAC , KAWKE WYPIC I NA 10 DO POLOZNEJ , CIEKAWA JESTEM CO TAM DZISIAJ MI POWIE :sorry: . JAK WROCE TO SIE ODEZWE :tak:

Witam,

ja sobie wpadlam do Was z wrzesniowek i widze ze tez sie juz ladnie u Was ruszylo :-) Trzymamy za wszystkie kciuki bo potem my, u nas juz tez jedna wrzesnioweczka urodzila, myslalysmy ze pod noz pojda pierw blizniaki a tu prosze....:-) Milego dnia​

Witam nadal 2w1 :baffled:
Super Efe, że mi sie udało bo dmuchałam ostro :-D:-D:-D:-D
Mnie w nocy obudził wielki skurcz, myslałam że już czas, ale poszłam do WC i potem za chwilke mi przeszło :baffled::happy: jestem wykończona :sorry:

Cześć mamuśki!

Dziękujemy wszystkim za gratulacje i życzenia!
My z Magdą od wczoraj w domku, teraz mam chwilę żeby się odezwać bo mała śpi.

Postaram się opisać zaraz swój poród bo było naprawdę ciekawie :tak:. Mala ogólnie jest bardzo spokojna, moim zdaniem aż nadto, nie mogę jej dobudzić na karmienie i caly czas jest walka o to żeby zjadła bo jak wiecie to urodziła się bardzo malutka.
Ja czuję się dobrze, najgorsza była 2 dobra, szwy i ciągnięcie, nawet kółko do siedzenia nie pomagało. Zaraz w eksresowym tempie postaram się prześledzić co u Was:-)

Cześć mamuśki!

Dziękujemy wszystkim za gratulacje i życzenia!
My z Magdą od wczoraj w domku, teraz mam chwilę żeby się odezwać bo mała śpi.

Postaram się opisać zaraz swój poród bo było naprawdę ciekawie :tak:. Mala ogólnie jest bardzo spokojna, moim zdaniem aż nadto, nie mogę jej dobudzić na karmienie i caly czas jest walka o to żeby zjadła bo jak wiecie to urodziła się bardzo malutka.
Ja czuję się dobrze, najgorsza była 2 dobra, szwy i ciągnięcie, nawet kółko do siedzenia nie pomagało. Zaraz w eksresowym tempie postaram się prześledzić co u Was:-)
ooo super, że już z Nami jesteś, uściskaj Maleńką :tak:

No Kasiu to ja trzymam kciuki, żebyś urodziła kiedy ci najbardziej pasuje:tak:
Ja mam rozpiętość między terminami zaledwie 4-5dni, a ty aż 2 tygodni!:szok:
Ale to u mnie ostatnie usg pokazało 6 wrzesień:confused2:
Ja bym tam najchętniej na twoim miejscu na męża poczekała. Niech się chłopak wykaże;-)
Chogata moja teraz jest po prawej stronie u góry i nie potrzebuje czkawki żeby to stwierdzić, normalnie widać gołym okiem. A już była na miejscu ech...

Efe mnie ostatnie usg pokazalo 7 sierpien takze juz nie wiem na ktory termin czekac chyba az sama sie sprawa rozwiaze:baffled:

Kroptusiu dziekujemy i gratulacje dla pierwszej wrzesnioweczki:tak:

Joan fajnie ze juz jestes i z wypiekami czekamy na relacje:-)

reklama
Chogata mam podobnie z czkawką u małej,zawsze sie żmieje ,że mam w środku wibrator:-D
Joan witaj spowrotem ,trzeba sie cieszyć,ze malutka spokojna i grzeczniutka
ja juz łazienkę ogarnęłam,włosy umyłam,teraz tylko musze je wysuszyc,co by jak zombi nie wyglądać
a potem reszte ogarnąc

Do góry