reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Asiowo super że maluszek w porządku. WOW! Jestem pod ogromnym wrażeniem 20cm??? To ci rośnie dzieciątko:-)

reklama
Mój też mierzył osobno od pupy do główki i potem nóżki :-)
To wielkoludy, nie mieszczą się na ekranie :-D

witam was dziewczynki

u mnie wczoraj była straszna nawałnica, o 22 wyłączyli prąd i włączyli chyba gdzieśok 4 nad ranem;-) pies mi szalał bo się strasznie boi burzy a ja miałam mega migrenę i leżałam z ręcznikiem na głowie popijając meliskę. ale dzis juz jest dobrze.
Za to rano byłam u okulisty na badaniu dna oka i jak na złość wszystko jest w pożądku a już myślałam że skeirowanie na cesarkę będę miała w garści:-( ale Pani doktór bardzo miła była, wyjaśniła mi wiele rzeczy i tak szczerze mówiąc o porodzie powiedziała mi więcej niż moja ginka...i chyba się jeszcze nad tą cesarką zastanowie;-)

Asia naprawdę twoja dzidzia ma już 20cm????

Patrysia musiałaś się niezle zestresować tym krwawieniem ale dobrze że okazało się to niegroźne.

Gratuluje super wymiarow dzieciaczkow:-)

Ja niestety sobie jeszcze poczekam do 30 sierpnia na jakiekolwiek info o moim dzieciatku. Musze czekac ponad 1,5 mies na kolejna wizyte:-(
Tu we Wloszech niestety za czesto na wizyty sie nie chodzi, jak zagrozen nie ma.

Karola ja też czekam teraz na kolejne USG aż do 21tc conajmniej a na ostatnim byłam w 13tc więc to też kawał czasu i dłuży mi się jak cholera.
ale dostałam już od gina skierowanie na badanie z glukozą żeby zrobić ok 20tc też juz takie dostałyście?

Beti... no, podobno, sama uwierzyc nie mogłam:-D ale patrze na fote i głowka z tułowiem maja 13cm... wiec nogi maja 7cm:-D no i bajbik wazy 176g:-p

Witam piątkowo.

kaja_10 gratuluję syna.:-) kolejny chłopak. chyba przewaga męska nam tu wzrosła znacznie.

gosia_k23 cieszę się, że z dzieciątkiem wszystko w porządku,

asiowo normalnie wielkolud w Tobie zamieszkał;-) najważniejsze, że zdrowy wielkolud.:tak:

patrysia witam po wypoczynku. mam nadzieję, że teraz wszystko będzie dobrze z Tobą i maleństwem.

reklama
wiecie co... dochodze do wniosku,że mamy ogromne szczęscie :-) kiedyś mamusie nie mogły iść i sobie dzieciątka na USG obejrzeć. a my? co miesiąc sie zachwycamy swoimi Maleństwami :-) i doczekać się nie możemy kolejnych wizyt :-) teraz ginekolog stał się moim ulubionym lekarzem,hihi..
FAJNIE WAM ŻE JUŻ ZNACIE PŁEĆ !! :-( ja pewnie dopiero 20lipca się dowiem.aż mnie skręca z ciekawości ;-)

Do góry