reklama
HankaM
Fanka BB :)
Hanka ja obstawiam wersję numer 2 - bliźniaki! Cycki będziesz miała po kolana:-):-)
Już mam po kolana, przy bliźniakach będą po kostki

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Jestem spowrotem, chałupa sprzatnieta , pranie zrobione, teraz tylko prasowanie mnie czeka... wczoraj sie tak wylenilam ze dzis musze nadrobic.....
Widze ze wielmozna sie zjawila.....
Pozdrownienia macie dziewczynki od wczasujacej sie Eve !!!!!!!!!!!!!
Widze ze wielmozna sie zjawila.....

2 !!!!Także możecie obstawiać, uprawiać hazard moim kosztem moje drogie koleżanki.
Rozpoczynamy terapię pozytywnego myślenia - a jak będzie co innego to kupie skrzynkę piwa i będę zapijać smutki na BB.
Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC
ty to sie trzymasz kochana, naprawde! 5 kg to jak nic!!! super ! :***Na plusie mam 5 kg ;-) Wszystko ok następna wizyta za 3 tygodnie![]()
Pozdrownienia macie dziewczynki od wczasujacej sie Eve !!!!!!!!!!!!!
Witam witam
Kto zafasolkował? Poziomka czyżby? Ciche gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja jak OLICA cuszki juz poszykowane (11 pajacyków, 9 bodziaków, 6 kafatanikow, 4 spodenki, czapeczka, dwa śpiworki - ale jeden od nosidełka więc się nie liczy) musze dokupić skarpeciory i niedrapki oraz czpeczke zimową i buciki
Mamy już wózek (bebecara), łóżeczko wybrane - Drewex, pościele (śnieżnobiałą - bo pasuje do wszystkiego i w misie), słupek-szafkę dla malucha, osobny kosz na pranie (w misie) i wiaderko na pieluszki bo... postanowiliśmy pieluchować naturalnie i mamy zamówione pieluchy flanelkowe wyprofilowane i otulacze na pieluszki i cuda wianki i niewidy (co kosztuje i tak taniej od jednorazowych a jet równie skuteczne w dzsiejszych czasach, wystarczy wrzucić do pralki, anwet prasowac nie trzeba...)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Waryjocie !! Poszalałaś, że hoho :-)
Także możecie obstawiać, uprawiać hazard moim kosztem moje drogie koleżanki.
Rozpoczynamy terapię pozytywnego myślenia - a jak będzie co innego to kupie skrzynkę piwa i będę zapijać smutki na BB.
Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC
Obstawiam 2 lub 3 :-)
W mojej wizji nie ma czwórki

Dzień dobry:-)
A my już po wizycie u ginki.
Na plusie mam 5 kg ;-) Wszystko ok następna wizyta za 3 tygodnie![]()
Beatka nie przesadzasz z tą wagą ? :-)
Ja mam już 6 kg na plusie :-(
reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Cześć Passingby:-):-) Dawno CIę nie byłoWitam witam
Kto zafasolkował? Poziomka czyżby? Ciche gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja jak OLICA cuszki juz poszykowane (11 pajacyków, 9 bodziaków, 6 kafatanikow, 4 spodenki, czapeczka, dwa śpiworki - ale jeden od nosidełka więc się nie liczy) musze dokupić skarpeciory i niedrapki oraz czpeczke zimową i buciki
Przesyłam już potężne fluidy ciążowe (bo ważymy jakieś 600-700g)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na razie trzymaj kciuki, a fluidki nałapałam:-)
Jeeeeju, jeszcze Ci się owu nie skończyła a Ty już o @ myślisz. Uspokój się, ciesz się facetem i seksem i czekaj cierpliwie:-)hej kochana... zyje zyje :-):-):-) ale tak mysle go jeszcze pomeczyc dzisiaj bo podobno 2 dni po skoku mozna jeszcze sie starac i cos z tego moze wyjsc :-):-)wiec powtorka z rozrywki dzisiaj bedzie... jak cos to testuje 4 sierpnia... jesli 3 nie spadnie... bo zawsze dzien przed okresem leci mi w dol...
menda jedna...
no cos ty...nie uwierzy. Wiedział że mam miec w tym tyg. Zreszta był przed chwilą i troszkę rozmawialiśmy.
Jak cos bedzie podpytywał to powiedz,że sie nakręca bo @ dopiero masz dostać za tydzień-moze uwierzy
:-):-) Aj tam, już dość tej konspiracji:-)Zajączku - nie jest głupi to się domyśli i po pracy będziesz sie musiała spowiadać Mu ze wszystkiego![]()
:-):-):-) to super że się dobrze czujecie:-):-)![]()
Ja się czuję fenomenalne dobrze, nic mi nie jest a reszta super w porządku - zancy mała kopie, w poniediałek zaliczamy usg 3d wiec się ją obejrzy
cośmy tam wyprodukowali
Jedynie moja matka jest prawdziwą suką ale to osobny temat... pozdrawiam was serdecznie
![]()
co do matki - mocne słowa...
Nie mogą:-JUUUUUSTYYYYYNKOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
A nie mogą Ci zrobic tego wyniku na dziś popołudniu??????????
Czemu u Was trzeba tak długo czekac?????

Tu i tak szybciej niż w laborat. gdzie robiłam zazwyczaj.
Przestań!!!!!!!! Ty nie umiesz mysleć pozytywnie?? Mistrzyni opieprzania za to że ktoś ględzi??? Bo na prawdę nakopę Ci do d*. Mężoskie żołnieże jak byki, twoja jaja jak meteoryty. Dobrze będzie:-)Powiedział mi że teraz najważniejsze żebym była dobrej myśli, żebym myślala pozytywnie i nawet zgodzi się mi dać wspomagacze jeżeli to sprawi że będę spokojniejsza i bardziej pewna powodzenia.
No ale powiedziałam że nie muszę na siłę brać leków i postaram się myśleć pozytywnie i uwierzyć że może mi się udać.
Tylko jak dostaje @ to jakby mnie ktoś w pysk strzelił, i czlowiek walczy żeby nie zwariować.
No przecież od dawna wiadomo że trojaczki. Ja biorę jedno jakby coTakże możecie obstawiać, uprawiać hazard moim kosztem moje drogie koleżanki.
Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC

Cześć ChuderlaczkuDzień dobry:-)
A my już po wizycie u ginki.
Na plusie mam 5 kg ;-) Wszystko ok następna wizyta za 3 tygodnie![]()

Niunia uspokój się bo wnerw źle na cerę działa;-) Tego nie przeskoczysz. Biorą ch* po parę tysięcy pensji (to minimum) i śmią uważać że jakieś 3 tysie można zakładac rodzinę.Wpadłam na chwile wyrazić swoje oburzenie co do zamiarów becikowego w 2010 rokute debile z rządu o*******.
Podziel się: