reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hanka - stawiam na bliźniaki ale cieszyć się będę też z każdej innej opcji - oprócz ostatniej oczywiście:tak:

ja już mówiłam wcześniej, że jak będziesz miała trzy Hanki to pępkowe na pewno będzie zajebiste:-p

Jestem spowrotem, chałupa sprzatnieta , pranie zrobione, teraz tylko prasowanie mnie czeka... wczoraj sie tak wylenilam ze dzis musze nadrobic.....

Widze ze wielmozna sie zjawila.....:-p

Także możecie obstawiać, uprawiać hazard moim kosztem moje drogie koleżanki.

Rozpoczynamy terapię pozytywnego myślenia - a jak będzie co innego to kupie skrzynkę piwa i będę zapijać smutki na BB.

Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC
2 !!!!
Na plusie mam 5 kg ;-) Wszystko ok następna wizyta za 3 tygodnie:tak:
ty to sie trzymasz kochana, naprawde! 5 kg to jak nic!!! super ! :***

Pozdrownienia macie dziewczynki od wczasujacej sie Eve !!!!!!!!!!!!!

Dzięki Lachony - optymizm aż się w powietrzu unosi.

Czytam sobie wczorajsze posty i jedziecie, krzyczycie na mnie nawet jedna odważna z aresztem domowym wyskoczyła a ja prądu nie miałam do rana i nic wam nie mogłam napisać.

Witam witam :)

Kto zafasolkował? Poziomka czyżby? Ciche gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja jak OLICA cuszki juz poszykowane (11 pajacyków, 9 bodziaków, 6 kafatanikow, 4 spodenki, czapeczka, dwa śpiworki - ale jeden od nosidełka więc się nie liczy) musze dokupić skarpeciory i niedrapki oraz czpeczke zimową i buciki :)

Mamy już wózek (bebecara), łóżeczko wybrane - Drewex, pościele (śnieżnobiałą - bo pasuje do wszystkiego i w misie), słupek-szafkę dla malucha, osobny kosz na pranie (w misie) i wiaderko na pieluszki bo... postanowiliśmy pieluchować naturalnie i mamy zamówione pieluchy flanelkowe wyprofilowane i otulacze na pieluszki i cuda wianki i niewidy (co kosztuje i tak taniej od jednorazowych a jet równie skuteczne w dzsiejszych czasach, wystarczy wrzucić do pralki, anwet prasowac nie trzeba...)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Waryjocie !! Poszalałaś, że hoho :-)

Rozpoczynamy terapię pozytywnego myślenia - a jak będzie co innego to kupie skrzynkę piwa i będę zapijać smutki na BB.

Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC

Obstawiam 2 lub 3 :-)
W mojej wizji nie ma czwórki:tak:

Dzień dobry:-)

A my już po wizycie u ginki.

Beatka nie przesadzasz z tą wagą ? :-)
Ja mam już 6 kg na plusie :-(

reklama
Witam witam :)
Kto zafasolkował? Poziomka czyżby? Ciche gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja jak OLICA cuszki juz poszykowane (11 pajacyków, 9 bodziaków, 6 kafatanikow, 4 spodenki, czapeczka, dwa śpiworki - ale jeden od nosidełka więc się nie liczy) musze dokupić skarpeciory i niedrapki oraz czpeczke zimową i buciki :)
Przesyłam już potężne fluidy ciążowe (bo ważymy jakieś 600-700g)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cześć Passingby:-):-) Dawno CIę nie było:) widze że szalejecie z zakupami. Ale Ci zazdroszczę:)
Na razie trzymaj kciuki, a fluidki nałapałam:-)
hej kochana... zyje zyje :-):-):-) ale tak mysle go jeszcze pomeczyc dzisiaj bo podobno 2 dni po skoku mozna jeszcze sie starac i cos z tego moze wyjsc :-):-):-D:-D wiec powtorka z rozrywki dzisiaj bedzie... jak cos to testuje 4 sierpnia... jesli 3 nie spadnie... bo zawsze dzien przed okresem leci mi w dol... :crazy::crazy::crazy: menda jedna...
Jeeeeju, jeszcze Ci się owu nie skończyła a Ty już o @ myślisz. Uspokój się, ciesz się facetem i seksem i czekaj cierpliwie:-)

Jak cos bedzie podpytywał to powiedz,że sie nakręca bo @ dopiero masz dostać za tydzień-moze uwierzy
no cos ty...nie uwierzy. Wiedział że mam miec w tym tyg. Zreszta był przed chwilą i troszkę rozmawialiśmy.
Zajączku - nie jest głupi to się domyśli i po pracy będziesz sie musiała spowiadać Mu ze wszystkiego:tak:
:-):-) Aj tam, już dość tej konspiracji:-)
:)
Ja się czuję fenomenalne dobrze, nic mi nie jest a reszta super w porządku - zancy mała kopie :), w poniediałek zaliczamy usg 3d wiec się ją obejrzy :) cośmy tam wyprodukowali :) Jedynie moja matka jest prawdziwą suką ale to osobny temat... pozdrawiam was serdecznie :)
:-):-):-) to super że się dobrze czujecie:-):-)
co do matki - mocne słowa...
JUUUUUSTYYYYYNKOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
A nie mogą Ci zrobic tego wyniku na dziś popołudniu??????????
Czemu u Was trzeba tak długo czekac?????
Nie mogą:-:)-:)-:)-( Pytałam nawet w kilku. Nikt nie robi od ręki. Wszyscy wysyłają gdzieś. Pieprzona dziura:crazy:
Tu i tak szybciej niż w laborat. gdzie robiłam zazwyczaj.
Powiedział mi że teraz najważniejsze żebym była dobrej myśli, żebym myślala pozytywnie i nawet zgodzi się mi dać wspomagacze jeżeli to sprawi że będę spokojniejsza i bardziej pewna powodzenia.
No ale powiedziałam że nie muszę na siłę brać leków i postaram się myśleć pozytywnie i uwierzyć że może mi się udać.
Tylko jak dostaje @ to jakby mnie ktoś w pysk strzelił, i czlowiek walczy żeby nie zwariować.
Przestań!!!!!!!! Ty nie umiesz mysleć pozytywnie?? Mistrzyni opieprzania za to że ktoś ględzi??? Bo na prawdę nakopę Ci do d*. Mężoskie żołnieże jak byki, twoja jaja jak meteoryty. Dobrze będzie:-)
Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC

No przecież od dawna wiadomo że trojaczki. Ja biorę jedno jakby co:-D:-D:-D
Dzień dobry:-)
A my już po wizycie u ginki.
Cześć Chuderlaczku:-D:-D
Wpadłam na chwile wyrazić swoje oburzenie co do zamiarów becikowego w 2010 roku:wściekła/y: te debile z rządu o*******.
Niunia uspokój się bo wnerw źle na cerę działa;-) Tego nie przeskoczysz. Biorą ch* po parę tysięcy pensji (to minimum) i śmią uważać że jakieś 3 tysie można zakładac rodzinę.

Do góry