reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Nie no nie wytrzymam.
Masz szczescie,żeś własnie zaszła w ciaze bo normalnie to przez kloano i klaps na tyłek

Zabawna dziewczynka jesteś.

A więc póki mam prąd bo u nas po wczorajszym amerykańskim katakliźmie powinniśmy dziękować że w ogóle nam włączyli.

Na wejście szybkie usg. Oczywiście moglam się spodziewać że lewy będzie rósł jak porąbany no i tak też się stało. Nie pękły jeszcze przed zabiegiem więc dobrze.

Mężulo oddał co krył w sobie, zaniosłam i preparacja 1,5 godziny. Potem moje wejście. Bolalo trochę jak mi taki rozwierak wsadził a samo wpychanie rurki nieodczuwalne jest. Trwalo to chwilkę i potem sobie poleżałam.
Powiedział, że bardzo dobre nasienie bo udało im się uzyskać dużo materiału. nie wiem do końca co to znaczyło "dużo" ale najważniejsze że lekarz zadowolony.

Powiedział mi że teraz najważniejsze żebym była dobrej myśli, żebym myślala pozytywnie i nawet zgodzi się mi dać wspomagacze jeżeli to sprawi że będę spokojniejsza i bardziej pewna powodzenia.
No ale powiedziałam że nie muszę na siłę brać leków i postaram się myśleć pozytywnie i uwierzyć że może mi się udać.

Tylko jak dostaje @ to jakby mnie ktoś w pysk strzelił, i czlowiek walczy żeby nie zwariować.

Także możecie obstawiać, uprawiać hazard moim kosztem moje drogie koleżanki.
Rozpoczynamy terapię pozytywnego myślenia - a jak będzie co innego to kupie skrzynkę piwa i będę zapijać smutki na BB.

Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC

Dzień dobry:-)
2 ziemniaczki??:szok::szok::szok: ja dla siebie i męża robie obiad z kilograma ziemniaków:szok::eek:
I pełny talerz miałam :-D:-D

własnie sie dowiedzialam ze znajoma która sie bzyknela raz ze swoim facetem z ktorym jest chyba z miesiac , zaszla w ciąże....:zawstydzona/y:
mam mega doła... jakie to niesprawiedliwe....:-:)-(
:no::no:Cóż mogę dodać.

Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niech to, 250 w błoto, dostałam skierowanie na milion innych badań, wcześniej też robiłam kilkanaście, ale mi powiedziała, że są bezsensu w większości i znowu się spłuczę na jakieś wassermany, cytomegalie i różyczki, qrka czemu tak jest, ze co lekarz to inne badania.... płatne oczywiście
No niestety:-(

Jak wrażenia po szkole rodzenia???
Nawet fajnie było ;-)
Wogole mnie wymioty nie męczą i jest oki.. czy to normalne?;-):-D
Mi położna mówiła, że trzeba się cieszyć jak się mama dobrze czuje :tak:

Oto przykładowe ciuszki dla mojej Malwinki :-)
Śliczne :tak:

Wstawać śpiochy!!!!!!:rofl2:
Ja dziś wyjątkowo wstałam o 8:15 :-D:-D:-D
Cześć "Grubasy" i reszta
Witaj :-D:-D:-D
zrobilam test..1 kreska..
Uuuu ale Ci się ten cykl poprzestawiał.

Mam spotkanie z dzielnicowym odezwę sie po
O Ty łobuziaro ;-);-)

Rana pełna konspiracja, najpierw test później niby wcześniej do pracy. Podjeżdżam do przychodni, a tam teść ze szwagrem idą. I Musiałam powiedzieć M. że byłam zeby nie zrobił wielkich oczu jak go się spytają..
Także ch* bombki strzelił.:-(
O kurcze. Możesz powiedzieć, że byłaś się o szczepionkę na żółtaczkę spytać;-);-)

kurcze ale sie ucieszylam...
zadzwonilam wlasnie do takiej silowni ktora prowadzi mistrz kulturystyczny.
Super:-):-)

kurna jak ja moge posiedziec przy kompie to wszystkie uciekaja...
Ja dopiero przyszłam ;-)
Lekarz kazal mi natawić się na ciążę, ale to tak łatwo powiedzieć. Przychodzi @ to człowiek wariuje.
Haniu mocno trzymam kciuki i wysyłam dziewczyńskie fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Widzę, że już prawie cała wyprawka:tak:

A my już po wizycie u ginki.
Na plusie mam 5 kg ;-) Wszystko ok następna wizyta za 3 tygodnie:tak:

Wpadłam na chwile wyrazić swoje oburzenie co do zamiarów becikowego w 2010 roku:wściekła/y: te debile z rządu o*******. W radiu mówili coś nawet o dochodzie 1400 zł że to dużo. Coś im się pomieszało, przecież teraz nie łapiemy się z m na drugie :wściekła/y:becikowe zależne od dochodu bo M ma 1600 zł brutto a ja 1200 brutto, oboje mamy mieć podwyżkę po trzech miesiącach a co dopiero jak utną gwarantowane becikowe, to tego zależnego od dochodu nie dostaniemy na pewno. W załozeniu rządu chcesz becikowe to musisz byc bezrobotny, Te debile nie patrzą, ze jak ktoż mieszka poza miejscem zamieszkania to wydaje kase na dojazdy, auto:wściekła/y:

A więc póki mam prąd bo u nas po wczorajszym amerykańskim katakliźmie powinniśmy dziękować że w ogóle nam włączyli.

Na wejście szybkie usg. Oczywiście moglam się spodziewać że lewy będzie rósł jak porąbany no i tak też się stało. Nie pękły jeszcze przed zabiegiem więc dobrze.

Mężulo oddał co krył w sobie, zaniosłam i preparacja 1,5 godziny. Potem moje wejście. Bolalo trochę jak mi taki rozwierak wsadził a samo wpychanie rurki nieodczuwalne jest. Trwalo to chwilkę i potem sobie poleżałam.
Powiedział, że bardzo dobre nasienie bo udało im się uzyskać dużo materiału. nie wiem do końca co to znaczyło "dużo" ale najważniejsze że lekarz zadowolony.

Powiedział mi że teraz najważniejsze żebym była dobrej myśli, żebym myślala pozytywnie i nawet zgodzi się mi dać wspomagacze jeżeli to sprawi że będę spokojniejsza i bardziej pewna powodzenia.
No ale powiedziałam że nie muszę na siłę brać leków i postaram się myśleć pozytywnie i uwierzyć że może mi się udać.

Tylko jak dostaje @ to jakby mnie ktoś w pysk strzelił, i czlowiek walczy żeby nie zwariować.

Ja obstawiam ze na pewno się uda:-)

A i wiem na pewno, ze jak byłam u ginaa to rosły mi dwa pęcherzyki, dwa dominujące i najprawdopodobniej tak mam często tylko chyba skurczybyki nie pękają i dlatego nici z tego nie wychodzi.

reklama
Haniu mocno trzymam kciuki i wysyłam dziewczyńskie fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A my już po wizycie u ginki.
Na plusie mam 5 kg ;-) Wszystko ok następna wizyta za 3 tygodnie:tak:

Danke za fluidki ale jak będzie wersja trojaczki to ja nie wiem czy świat jest gotowy na 3 Hanki.

Ładne pięć kilo a najważniejsze że zdrowe 5 kilo. Za trzy tygodnie razem będziemy miały usg, optymistyczna wersja.

Wpadłam na chwile wyrazić swoje oburzenie co do zamiarów becikowego w 2010 roku:wściekła/y: te debile z rządu o*******. W radiu mówili coś nawet o dochodzie 1400 zł że to dużo. Coś im się pomieszało, przecież teraz nie łapiemy się z m na drugie :wściekła/y:becikowe zależne od dochodu bo M ma 1600 zł brutto a ja 1200 brutto, oboje mamy mieć podwyżkę po trzech miesiącach a co dopiero jak utną gwarantowane becikowe, to tego zależnego od dochodu nie dostaniemy na pewno. W załozeniu rządu chcesz becikowe to musisz byc bezrobotny, Te debile nie patrzą, ze jak ktoż mieszka poza miejscem zamieszkania to wydaje kase na dojazdy, auto:wściekła/y:

Łatają deficyt, szkoda że nie zabierają sobie tylko tym którym te pieniądze są potrzebne i to nie na delegacje, loty rządowym samolotem czy oficjalne kolacje w drogich restauracjach tylko na pieluchy i jedzenie dla dziecka..

Do góry