reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Grubsze chudsze nieważne bo piekno się liczy a takie jesteśmy:tak:i tak prosze sobie mówic :tak:

dokladnie... mi to rybka czy faceci sie za mna ogladaja czy nie... najwazniejsze ze sie mojemu tz podobam i nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba... liczy sie wnetrze... tak wiec kobietki jak sie podobamy naszym partnerom to jest ok ;-):tak::tak::tak:

reklama
a propos rozmiarów i wagi to mam lekką załamkę - mam 12 cm więcej w tali (jakiej talii????) i 3 kg więcej na liczniku.... a to dopiero 4 miesiąc

jak to mi w tym tempie pójdzie to ja nie wiem co zrobię, już się w NIC nie mieszczę
gdzie nie wchodzę na fora (styczniówki np) to się wszystkie chwalą, że nic nie przybyły co ja qrka mutant jakiś jestem?

Oj Kanka ja to się tak boje przytyć w ciaży bo nie dosć ze teraz mam nadwagę to co dopiero w ciaży. ale to moze tak ma być i tyle nie zawracaj sobie tym głowy kochana

A ja dalej walczę z katarem. Dziś idziemy na 18 do szkoły rodzenia i chcę wyglądać na "zdrową" żeby mnie nie wygonili :-D:-D
Jak wrażenia po szkole rodzenia???
co sadzicie o kupowaniu złota na Allegro bo marzy mi sie taki łańcuszek ale nie wiem czy na Allegro go kupować?? Kupowała któraś z Was wyroby jubilerskie na Allegro??
ja nie kupowałam i chyba bym się bała:sorry:
ja wierze ze ten cien cienia to juz pierwszy znak, ze moge cie nazywac "mamą to be;-)"
ja tez tak uważam, że kreski się nie robią z powietrza:tak:
KROPECZKA witaj:-)wyspana wyspana :-)nawet z rana serduszkowanie zaliczone:-pjak to ginekolog mówi pięknie szyjka zamknieta to trzeba korzystać puki można:-)
Patrysiu - ja wiem, że lekarz nie zabronił ale uważaj na Was:tak:
[/LEFT]
Tak kochanie rozmawiałam z nim :baffled: wszystko sobie omówiliśmy.Pisałam tu nawet że stwierdził,że chocby bez namiętności to bedziemy sie starali, a w poniedziałek strzelił mi taki numer :-:)-:)-(
Magda - a może on po prostu jest zmęczony:sorry:
wydaje mi sie, ze masz dobry plan z tym listopadem:tak:
A my z M. nic sobie w końcy nie montujemy specjalnego na rocznicę. Ugotuje coś pysznego (makaronik z mascarpone i pesto pewnie) napijemy się winka i wywiniemy coś. Stwierdziliśmy że mamy od cholerki wydatków więc sobie darujemy prezenty. Umówilismy się że urlop będzie prezentem wspólnym:D
i pewnie - w końcu rocznicę ślubu już mieliście z prezentami:-)
Wioletka..ja takie plamienie miałam pierwszy raz w życiu więc nie wiem jak mój organizm się zachowa...
Ola - a ja po suwaczku myślałam, ze się @ rozkręciła - czyli czekamy teraz na test z II kreseczkami:tak:
Ok robaczki-zmykam odgrzac zupke lentilkowa...zaraz wracam z pelna miska:laugh2:
co to za zupka??????????????:szok:
Kropeczko ja przy tych antybiotykach to nie będe piła tego bratka za duzo bo nie wiadomo czy zioła + antybiotyki to dobra mieszanka, dziękuję za odpowiedz, a i przepis poproszę
Bernadko - raczej zioła nie szkodzą - tak mi się wydaje
witam sie na chwilke...
i cos dla romki....moze sie uda.....to był 7 tydzień
Piękny widok - przykro mi, że się nie udało [*][*]
OK a teraz przepis na makaron TROFFIETTE z zielonym pesto:
potrzeba-:
skopiowałam i ja:-p
I prosze nie szaleć jak wczoraj cobym znowu nie miała do przeczytania 40 stron :-D
i kto to mówi?!!!!!!!!!!!:-):-)
a u mnie ok.nic nowego!za 2 tyg do polski,mam zamiar porobic hormonki bo raczej polaktyne mam za wysoka,chce zmonitorowac moj cykl zobaczyc jak moje pecherzyki sie maja i czy w ogole pekaja...moj M powtorzy badakna zobaczymy jak teraz zolnierze..taki planik..
no i konkretnie będziesz wiedzieć wszystko - plan pierwsza klasa - życzę owocnych wyników w fasolki:tak:
wizyta chyba dopiero za tydzien,
a jak sie czujemy????troche dziwnie.....cycochu juz tak nie bola....brzuch od czasu do czasu...cos tam zakuje,pociagnie zaboli...czesciej jak leze niz jak cos robie tylko ta głowa....
Dzeni - czyli za tydzień będzie już coś widać - uważaj na siebie i się nie przepracuj:tak:
Witam się Dziewczynki wieczorkiem.
Boszzzzz, jaki ja miałam dzisiaj koszmarny dzień...
Naprawdę koszmar - ale Tobie się nic nie stało?????
strach do Ciebie podchodzić, dobrze, że już jest dzisiaj:tak: mam nadzieję, że dziś jest lepsze niż wczoraj:szok:
iec jutro mam rozmowe o 9 rano.. macie trzymac kciuki bo jak nie to wiecie pozabijam:)[/COLOR][/B]
i jak rozmowa????????????//
ufff....:confused2: dziewczyny zlutowałam 200 płytek i jestem padnieta....:baffled::confused2:
200 :szok::szok::szok::szok:płytek
no M się nie wypłaci za to - nawet w naturze;-)

Łatwo nie jest, w pierwszej ciąży przybrałam 7 kg - niby fajnie, ale potem byłam tak osłabiona, że trudno mi się było zajmować córką, teraz się tak nie ograniczam, ale waga pokazuje nieustający wzrost wagi:szok: a nie jem tak znowu dużo, więcej jadłam jak karmiłam.... nie wiem co jest grane, coś mi się pokręciło w organizmie....

O część Andzia:-)

Wiem że nie wyjeżdżasz w wakacje na wakacje, ale może chociaż na weekend gdzieś się wybieracie?

reklama
Naprawdę koszmar - ale Tobie się nic nie stało?????
strach do Ciebie podchodzić, dobrze, że już jest dzisiaj:tak: mam nadzieję, że dziś jest lepsze niż wczoraj:szok:
Mi się nic nie stało, poza tym, że cały dzień byłam zestresowana. Dzisiaj już jest normalnie ;-) M sobie śpi słodko na kanapie, nóżka mu odpoczywa, a ja siedzę sobie na forum :-)

Do góry