A ja dalej walczę z katarem. Dziś idziemy na 18 do szkoły rodzenia i chcę wyglądać na "zdrową" żeby mnie nie wygonili

Jak wrażenia po szkole rodzenia???
co sadzicie o kupowaniu złota na Allegro bo marzy mi sie taki łańcuszek ale nie wiem czy na Allegro go kupować?? Kupowała któraś z Was wyroby jubilerskie na Allegro??
ja nie kupowałam i chyba bym się bała
ja wierze ze ten cien cienia to juz pierwszy znak, ze moge cie nazywac "mamą to be;-)"
ja tez tak uważam, że kreski się nie robią z powietrza
KROPECZKA witaj:-)wyspana wyspana :-)nawet z rana serduszkowanie zaliczone

jak to ginekolog mówi pięknie szyjka zamknieta to trzeba korzystać puki można:-)
Patrysiu - ja wiem, że lekarz nie zabronił ale uważaj na Was
Magda - a może on po prostu jest zmęczony

wydaje mi sie, ze masz dobry plan z tym listopadem
A my z M. nic sobie w końcy nie montujemy specjalnego na rocznicę. Ugotuje coś pysznego (makaronik z mascarpone i pesto pewnie) napijemy się winka i wywiniemy coś. Stwierdziliśmy że mamy od cholerki wydatków więc sobie darujemy prezenty. Umówilismy się że urlop będzie prezentem wspólnym
i pewnie - w końcu rocznicę ślubu już mieliście z prezentami:-)
Wioletka..ja takie plamienie miałam pierwszy raz w życiu więc nie wiem jak mój organizm się zachowa...
Ola - a ja po suwaczku myślałam, ze się @ rozkręciła - czyli czekamy teraz na test z II kreseczkami
Ok robaczki-zmykam odgrzac zupke lentilkowa...zaraz wracam z pelna miska
co to za zupka??????????????
Kropeczko ja przy tych antybiotykach to nie będe piła tego bratka za duzo bo nie wiadomo czy zioła + antybiotyki to dobra mieszanka, dziękuję za odpowiedz, a i przepis poproszę
Bernadko - raczej zioła nie szkodzą - tak mi się wydaje
witam sie na chwilke...
i cos dla romki....moze sie uda.....to był 7 tydzień
Piękny widok - przykro mi, że się nie udało [*][*]
OK a teraz przepis na makaron TROFFIETTE z zielonym pesto:
potrzeba-:
skopiowałam i ja
I prosze nie szaleć jak wczoraj cobym znowu nie miała do przeczytania 40 stron
i kto to mówi?!!!!!!!!!!!:-):-)
a u mnie ok.nic nowego!za 2 tyg do polski,mam zamiar porobic hormonki bo raczej polaktyne mam za wysoka,chce zmonitorowac moj cykl zobaczyc jak moje pecherzyki sie maja i czy w ogole pekaja...moj M powtorzy badakna zobaczymy jak teraz zolnierze..taki planik..
no i konkretnie będziesz wiedzieć wszystko - plan pierwsza klasa - życzę owocnych wyników w fasolki
wizyta chyba dopiero za tydzien,
a jak sie czujemy????troche dziwnie.....cycochu juz tak nie bola....brzuch od czasu do czasu...cos tam zakuje,pociagnie zaboli...czesciej jak leze niz jak cos robie tylko ta głowa....
Dzeni - czyli za tydzień będzie już coś widać - uważaj na siebie i się nie przepracuj
Witam się Dziewczynki wieczorkiem.
Boszzzzz, jaki ja miałam dzisiaj koszmarny dzień...
Naprawdę koszmar - ale Tobie się nic nie stało?????
strach do Ciebie podchodzić, dobrze, że już jest dzisiaj

mam nadzieję, że dziś jest lepsze niż wczoraj
iec jutro mam rozmowe o 9 rano.. macie trzymac kciuki bo jak nie to wiecie pozabijam

[/COLOR][/B]
i jak rozmowa????????????//
ufff....

dziewczyny zlutowałam 200 płytek i jestem padnieta....

200

płytek
no M się nie wypłaci za to - nawet w naturze;-)