Zajączek81
Fanka BB :)
Ale gbur z Tego Twojego M. Aniuzaraz zmykam do ogródka trochę chwastów powyrywać bo juz wczoraj M na mnie nakrzyczał, że nic nie robię na tym urlopie tylko siedzę przed komputerem -

Cześć Niuniu:-) Super że do nas przychodzisz jednak!!!:-)Dziewczyny zrobiło mi się tak bardzo smutno jak usłyszałam w wiadomościach, że przez burze w Łudzkiem zgineła 24 letnia kobieta w ciąży:-(
Ja jak słysze takie rzeczy to ...:-(Ostatnio niedaleko mnie w piotrkowie pod młodym małżeństwem i ich chyba dwuletnim dzieckiem zawalił się balkon w kamienicy... Dziecko zginęło, on coś z kręgosłupem a jej raczej nic się nie stało...ale w ciąży była więc na obserwacji.
Cześć Mari... JA to czyuję że bez sensu wydałaś kasę na podpaski.Czesc Kobiety
Ja juz po kawce jestem wstaje codziennie o 6.30 zeby zmierzyc temp i potem juz nie moge spac. Niestety mama nie zostane w tym miesiacu bo od 3 dni mam plamienia, ktorych miec nie powinnam wczoraj to byla nawet krew widoczna. A wczoraj dokupilam 2 testy bo byla promocja w tesco. Za pol ceny. Generalnie to ja sama sobie przecze bo zrobilam zapas podpasek ok 5 -6 opakowan i zapas testow))))))).
A ja polecialam do sklepiku bo kawke i buleczki a tam chłopcy z podwórka juz od rana piweczko na kacyka po wczorajszej libacji co slyszalam ja chyba do 2 w nocy...... masakra jakas..... na sniadanie piwo...![]()

Ej, nie przezywaj się, dobra?? Jesteś u Pani:-)
Cześć Madziula:-)
:-O ty...od Grubasów nas tu wyzywasz
zrobilam test..1 kreska..