reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

zaraz zmykam do ogródka trochę chwastów powyrywać bo juz wczoraj M na mnie nakrzyczał, że nic nie robię na tym urlopie tylko siedzę przed komputerem -
Ale gbur z Tego Twojego M. Aniu:-D:-D jak mógł. Przecież Ty jesteś NAM potrzebna!!!!
Dziewczyny zrobiło mi się tak bardzo smutno jak usłyszałam w wiadomościach, że przez burze w Łudzkiem zgineła 24 letnia kobieta w ciąży:-(
Cześć Niuniu:-) Super że do nas przychodzisz jednak!!!:-)
Ja jak słysze takie rzeczy to ...:-(Ostatnio niedaleko mnie w piotrkowie pod młodym małżeństwem i ich chyba dwuletnim dzieckiem zawalił się balkon w kamienicy... Dziecko zginęło, on coś z kręgosłupem a jej raczej nic się nie stało...ale w ciąży była więc na obserwacji.
Czesc Kobiety
Ja juz po kawce jestem wstaje codziennie o 6.30 zeby zmierzyc temp i potem juz nie moge spac. Niestety mama nie zostane w tym miesiacu bo od 3 dni mam plamienia, ktorych miec nie powinnam wczoraj to byla nawet krew widoczna. A wczoraj dokupilam 2 testy bo byla promocja w tesco. Za pol ceny. Generalnie to ja sama sobie przecze bo zrobilam zapas podpasek ok 5 -6 opakowan i zapas testow :)))))))).
Cześć Mari... JA to czyuję że bez sensu wydałaś kasę na podpaski.
A ja polecialam do sklepiku bo kawke i buleczki a tam chłopcy z podwórka juz od rana piweczko na kacyka po wczorajszej libacji co slyszalam ja chyba do 2 w nocy...... masakra jakas..... na sniadanie piwo...:eek:
:-D:-D:-D no nie wiesz że klina to najlepiej klinem??:-D
Cześć "Grubasy" i reszta
Ej, nie przezywaj się, dobra?? Jesteś u Pani:-)
Cześć Madziula:-)
O ty...od Grubasów nas tu wyzywasz :p
zrobilam test..1 kreska..
:-:)-:)-:)-( kutfa no..

reklama
która sie skusi
ja sie skusze na kawcie:)
hej dziewczyny... wczoraj mialam 36.8 (mierzylam o 6:30 bo mi sie przysnelo) a dzisiaj o 6 mialam 36.7... i sama nie wiem... czy spadek o 1 stopien to dobrze czy zle?? wydajemi sie ze jutro bede wiedziec najlepiej jak sobie zmierze o 6 rano... jak bedzie wyzsza niz dzisiaj tzn ze pol godzinki wczoraj moglo zrobic niewielka roznice...
jezeli 30 minut pozniej to od temperatury ktora wyszla odejmujesz 0,05 stopnia.. czyli mialas 36,8 to powinnas napisac 36,75 ale ja nigdy nie koryguje tempek.. jesli znow zmierzylas do 15 - 20 minut pozniej / wczesniej to w ogole nie ma roznicy

wedlug tego co piszesz to spadek o pol kreski.. prosze nie przejmuj sie takimi błahostkami..

nektarynko, odmówiłaś??? Ja nie mam nic przeciwko takiej pracy. Ale wnerw mnie bierze jak ktos wypisuje farmazony w ogłoszeniach.

wiesz ogolnie mi chodzi o zasade.. jesli jest w przepisach tak a nie inaczej to czemu chce wyzyskiwac pracowników? jasno okreslone jest jaka placa za ile godzin w tygodniu to czemu mam pracowac duzo wiecej godzin (dodatkowy tydzien) za darmo.. odmowilam.. w sumie moglabym pracowac jako sprzedawca bo mam takie zdolnosci (rodzice mają stanowiska z odzieżą..) i pracowalam u nich..

Ostatnia edycja:
Mam spotkanie z dzielnicowym odezwę sie po
Magda - co Ty narozrabiałaś:szok::szok::szok:
wiesz ogolnie mi chodzi o zasade.. jesli jest w przepisach tak a nie inaczej to czemu chce wyzyskiwac pracowników? jasno okreslone jest jaka placa za ile godzin w tygodniu to czemu mam pracowac duzo wiecej godzin (dodatkowy tydzien) za darmo.. odmowilam.. w sumie moglabym pracowac jako sprzedawca bo mam takie zdolnosci (rodzice mają stanowiska z odzieżą.. i pracowalam u nich..

dokładnie jest tak jak mówisz - może i by praca u nich była ciekawa i fajna gdyby zaczęli od prawdy a nie oszustw - co do kasy to pewnie by się dało ich przegadać i nadgodziny musieli by płacić dodatkowo ale na początek zrobili złe wrażenie oszukując w ogłoszeniu:crazy: dobrze, że zrezygnowałaś:eek:

w poniedziałek pewnie pójdę i się wykłócę o skierowanie na badania bo to dziwne że mi @ zanika..1 cykl ok a następny już nie...1 cykl ok i znowu kolejny nie...
aj...nie ważne..i tak się nie przejmuję..u nas i tak staranek nie ma..
niunia...nie ma @
Przykro mi słońce. :-:)-( baaardzo:-(
Idź i powiedz żeby coś z tym CI zrobili bo to na prawdę nie jest fajne:-(

Kupiłas test???????????
Miał być prezent ze wstażeczką dla M.
No chyba że czekasz na betke i dasz mu wtedy skarpetusie maleńkie:-D

2 Nie no nie róbcie ze mnie takiej zmory :tak: te wszystkie przytulanki to nie tylko z mojej ale i Pawła inicjatywy były:-)
Kotuś testa też zrobiłam rano. Znowu cień cienia cienia.... miałam nawet nic już Wam nie mówić. Więc nadal nie mogę tak zrobić. A betka zrobiona. Wyniki najwcześniej w poniedziałek:-:)-:)-(
A i tak mi się chyba nie uda. Rana pełna konspiracja, najpierw test później niby wcześniej do pracy. Podjeżdżam do przychodni, a tam teść ze szwagrem idą. I Musiałam powiedzieć M. że byłam zeby nie zrobił wielkich oczu jak go się spytają..
Także ch* bombki strzelił.:-(

Ale dałaś radę kochana WIELKI szacun,bo ja nienawidzę grzebac w ziemi.
FAJNY MASZ AVATAREK

A dałam rade, dałam i w dodatku wcześniej byłam w solaru i przypiekłam się odrobinę a w środę doprawiłam sobie troszkę ciałko, ze do dzisiaj smaruje się dwa razy dziennie balsamami. Ale Panthenol mi pomógł i na szczęście skóra nie zeszła, taraz tylko mega nawilżanie. Musze kupic sibie ten nowy balsam z garniera

A avatarek obecny czy ten odrobine wcześniej z psiakiem, bo dzisiaj to zmieniałam tu troszkę:rofl2:

Załączniki

• GAZE899_10963_min_4965eba46d273.jpg
    GAZE899_10963_min_4965eba46d273.jpg
    2,3 KB · Wyświetleń: 66
jezeli 30 minut pozniej to od temperatury ktora wyszla odejmujesz 0,05 stopnia.. czyli mialas 36,8 to powinnas napisac 36,75 ale ja nigdy nie koryguje tempek.. jesli znow zmierzylas do 15 - 20 minut pozniej / wczesniej to w ogole nie ma roznicy

wedlug tego co piszesz to spadek o pol kreski.. prosze nie przejmuj sie takimi błahostkami..

dziekuje kochana... ulzylo mi :tak::tak::tak: wiem ze moze to blahostka ale to moj ostatnoi cykl przed przerwa wiec chce ,,dac z siebie wszystko''... co ma bc to bedzie... dzisiaj jest drugi dzien po skoku... meczyc swojego dzisiaj jeszcze?? i czy jutro tez czy bez roznicy to juz jest??

Niunia - co zrobiłaś z psem:szok::szok::szok:
(tym z awatarka)

ja rozumiem, że się boisz, że Cię zwolnią - ale nie mów, że to niskuteczne staranka, bo sama taką decyzję podjęłaś, żeby poczekać teraz - a na spontana czasami się udaje, więc może nie będą takie bezskuteczne;-)

Piesek uciekł bo był bez smyczy:-D

Bezskuteczne bo duphaston nie działa, w cuda nie wierze ale od września pozostawiamy z M po prostu wszystko losowi z nadzieja, ze nie będzie trzeba uderzać do Poznania do kliniki bo lekarz stwierdził, że czekanie na dzidizę od marcea zeszłego roku to i tak już długo tym bardziej, ze ja już kończe 27lata dzidzi jeszcze nie mam więc nie ma co liczyc na przypadek.

Cześć Niuniu:-) Super że do nas przychodzisz jednak!!!:-)
Ja jak słysze takie rzeczy to ...:-(Ostatnio niedaleko mnie w piotrkowie pod młodym małżeństwem i ich chyba dwuletnim dzieckiem zawalił się balkon w kamienicy... Dziecko zginęło, on coś z kręgosłupem a jej raczej nic się nie stało...ale w ciąży była więc na obserwacji.

A wpadłam bo nic innego mi się nie chce. Najchętniej położyła bym się i leżała. A na 14-stą do pracy:-(

Słyszałam o tym wypadku z balkonem. Szok co się dzieje a w TV oczywście jakiś fachowiec stwierdził, ze powinni sobie co jakiś czas wzywac nadzur budowlany, by stwierdził, czy ich balkon jest dobry:crazy:

reklama
Do góry