Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej kochana, trzymam kciuki za testowanko, czuje ze te podpaski wcale ci sie nie przydadzaCzesc Kobiety
Ja juz po kawce jestem wstaje codziennie o 6.30 zeby zmierzyc temp i potem juz nie moge spac. Niestety mama nie zostane w tym miesiacu bo od 3 dni mam plamienia, ktorych miec nie powinnam wczoraj to byla nawet krew widoczna. Dzis juz jest mniej ale cos tam widze jeszcze. Przeczytalam wczoraj mojemu M. to co napisala Marzenixx o tej kolezance ktroa wpadla i normalnie widzialam ze sie wkurzyl. Testuje w srode czy ktoras do mnie dolaczy? Zawsze to lepiej niz testowac samemu. A wczoraj dokupilam 2 testy bo byla promocja w tesco. Za pol ceny. Generalnie to ja sama sobie przecze bo zrobilam zapas podpasek ok 5 -6 opakowan i zapas testow))))))) Pozdrowienia dla wszystkich. Milego dnia lece wstawic pranie.

a co do tej znajomej zapomnialam dodac, ze ona nie wpadla, tylko po tyg chyba jak zaczela byc z tym chlopakiem stwierdzila ze ma juz28 lat i nie bedzie czekac nie wiadomo ile i zrobili sobie swiadomie dziecko! zaszla odrazu!! teraz jest w 6 tygodniu a znaja sie ztym facetem z 7-8 tyg....... poprostu szok

czesc kochana, a ty gdzie sie podziewasz , juz chcialam krzyczec za toba!!!Hej dziewczynki...
troche mnie nie bylo, a Wy tak tu piszecie o streszczeniu.... moge prosic?![]()

TO CZEKAMY AZ OTWORZA APTEKĘ ;-)dzień dobry wszystkim...zeby ukrócic pytania to nie testowalam bo apteka u nas od 9a juz pierwszego moczu nie ma
@ tez nie ma...
PRZYŁĄCZAM SIĘ DO FOCHA!!!!!HANKA - mam focha na Ciebie..i klątwę zaraz rzucę żeby Ci cycki zmalały..ja pół nocy przez Ciebie nie spałam bo nic nie wiem jak poszło...

A ja polecialam do sklepiku bo kawke i buleczki a tam chłopcy z podwórka juz od rana piweczko na kacyka po wczorajszej libacji co slyszalam ja chyba do 2 w nocy...... masakra jakas..... na sniadanie piwo...