reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

hej dziewczyny... wczoraj mialam 36.8 (mierzylam o 6:30 bo mi sie przysnelo) a dzisiaj o 6 mialam 36.7... i sama nie wiem... czy spadek o 1 stopien to dobrze czy zle?? wydajemi sie ze jutro bede wiedziec najlepiej jak sobie zmierze o 6 rano... jak bedzie wyzsza niz dzisiaj tzn ze pol godzinki wczoraj moglo zrobic niewielka roznice...

reklama
Cześć robaczki:-) Tak w skrócie będę pisać.
Miłego popołudnia Zajaczku i jutro czekamy na betkę
Byłam rano...
Zajączku - Ty juz pewnie uciekłaś ale jutro beta ma być:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a brzuszek Ci urośnie i nie będziesz go zasłaniać tylko dumnie nosić:tak:
Oby Aniu, oby:-)
a nie wiem, cały dzien mam chandre, dzis mam taki dzien ze wydaje mi sie ze nigdy nie zajde w ciąże:zawstydzona/y::-( a męża nie zaatakuje bo on wroci dopiero ranooo......:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a to dla naszego uparciuszka zjączka :)
Dziękuję Ci Kochanie:-):-):-) Śliczne to!!!! Skopiowałam sobie nawet.
I nie smutaj się już proszę Przytulam mocno...
Kochane @ brak tak więc jutro kupie test i w sobote z rana testuje,bo to juz duze opóżnienie:tak:Mam nadzieje ze bedzie pozytywny,no ale jeszcze wole sie nie cieszyc zeby nie zapeszac:tak:Buziaczki dla wszystkich laseczek:-p;-)
No Testuj w koncu. Przeciez to opóźnienie na maksa!!!!!!!!!!!!

to wiem ze na poczatek nie za wiele mozna miec z tym sie liczylam ale nie znow taki wyzyk.. tato mi obliczyl ze nawet przy talu godzinach powinnam dostac 1500 brutto.. bo 1276 brutto to jest jak sie pracuje 170h czy cos kolo tego a mi w miesiacu by wyszło ponad 200..
nektarynko, odmówiłaś??? Ja nie mam nic przeciwko takiej pracy. Ale wnerw mnie bierze jak ktos wypisuje farmazony w ogłoszeniach.
Zajączku szkoda,że betki nie zrobiłas, ale mam nadzieję że rano jutro zrobisz? Albo chociaż powtórzysz teścik???Ja tu wróżę fasolkę:tak::tak::tak:U mnie była na rocznicę slubu! I na moje 30 urodziny:tak:
Loree, dziewczyny mówią że jesteś " czarownicą" więc mam nadzieję że Twoje wróżby sie spełnia:-)
daalej brak @ i nie plamie...
NO nie wytrzymię z tą kobitą upartą!!!
Zaraz się pochwalę :-)
Oto przykładowe ciuszki dla mojej Malwinki :-)
Ale słodkie.:-) Ja też chcę:-)
To jak bedzie z tym streszczeniem? :tak:
Ujmijmy to tak, troche odpoczywam od forum... zeby sie nie nakrecac...... ciagle szukam pracy, ale zadnych fajnych ofert nie ma :eek:
o matko co za artykul znalazlam.... ja mam jednoznaczna opinie na ten temat, ale jestem ciekawa co Wy o tym myslicie :baffled: Bogatsi bez becikowego - Biznes w Onet.pl
Cześć Oleńko, rozumiem że chcesz odpocząć:-) odwiedzaj nas tylko cześciej ok??:-) A artykuł mi się nie otwiera:-(
dzień dobry wszystkim...zeby ukrócic pytania to nie testowalam bo apteka u nas od 9 :) a juz pierwszego moczu nie ma :) @ tez nie ma...
ALe uparta baba no....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
dziekuje dziewczynki!! gratuluje Zajaczkowi i dzeni choc o fasolce dzeni wiem :-D
Nie gratulować!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyniki w poniedziałek:-:)-( O ile @ nie przyjdzie.
Gdzie ta Hanka!!!!!!!!!!ja ty kciuki zaciskam a ona nawet na sekund pięć nie przyszła. Martwię się !!!
Całuski dla wszystich

ja zawsze po kawie nie mam apetytu
PM kochanie to nie mozliwe!! to jednak przez tą diete masz takie problemy z @ szybciutko do lekarza bo tak być nie moze i możesz mieć problem żeby fasolka się pojawiła bo skoro @ brak to nie wiadomo co jest grane

tak grubas jestem ale ja sie sama do tego przyznałam

zrobilam test..1 kreska..

:-( a @ daje znaki?

hej dziewczyny... wczoraj mialam 36.8 (mierzylam o 6:30 bo mi sie przysnelo) a dzisiaj o 6 mialam 36.7... i sama nie wiem... czy spadek o 1 stopien to dobrze czy zle?? wydajemi sie ze jutro bede wiedziec najlepiej jak sobie zmierze o 6 rano... jak bedzie wyzsza niz dzisiaj tzn ze pol godzinki wczoraj moglo zrobic niewielka roznice...

Poczekaj do jutra, więcej będzie można powiedzieć.

Wy znowu zaczynacie z tymi grubasami - Magda doprowadź koleżanki do pionu - bo coś szaleją jak Jaśnie Pani nie ma;-)

ja już wróciłam - mam bardzo małą działkę i jak będziemy się rozbudowywać to wszystko się zniszczy więc stwierdziłam, że powyrywam te chwasty które się w oczy rzucają a za miesiąc zrobię powtórkę z tymi co teraz zostały. Potem będzie juz jesień a na wiosnę wszystko do zniszczenia - nie będę się przemęczać:tak:;-)
tak na poważnie to naprawdę wyrwałam te największe żeby trochę jaśniej było:-) a reszta poczeka na następny raz - nienawidzę wyrywania chwastów:baffled:

zaraz zjem śniadanko i piszę się Bernadko to kawkę pyszną co podałaś:tak::-p

w poniedziałek pewnie pójdę i się wykłócę o skierowanie na badania bo to dziwne że mi @ zanika..1 cykl ok a następny już nie...1 cykl ok i znowu kolejny nie...

aj...nie ważne..i tak się nie przejmuję..u nas i tak staranek nie ma..

niunia...nie ma @

w poniedziałek pewnie pójdę i się wykłócę o skierowanie na badania bo to dziwne że mi @ zanika..1 cykl ok a następny już nie...1 cykl ok i znowu kolejny nie...

aj...nie ważne..i tak się nie przejmuję..u nas i tak staranek nie ma..
jak to nie ma staranek?? dlaczego??:eek::eek:

masz rację musisz to sprawdzić bo tak być nie może!! :tak:

reklama
już się umówiłam na 10.20 do innego lekarza niż mój bo mój na urlopie..umówiłam się do kierownika przychodni..i znowu czeka mnie opowieść od początku..no aż mnie kur**ca roznosi..

powiem w koncu co mysle na ten temat..

Do góry