reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie kobietki,
Ja normalnie mam za mało czasu na wszystko... ledwo z pracy wrócę, pogadam z M, zjemy cos i trzeba się kłaśc spac bo raniutko znowu do filipka..Dobrze, że jutro piątek
Wogole mnie wymioty nie męczą i jest oki.. czy to normalne?;-)
Ja normalnie mam za mało czasu na wszystko... ledwo z pracy wrócę, pogadam z M, zjemy cos i trzeba się kłaśc spac bo raniutko znowu do filipka..Dobrze, że jutro piątek

asiq83
Cześć Agniesiu :-) Fajnie, że jesteś :-) Wydaje mi się, że nie każda kobieta musi mieć takie dolegliwości, więc to chyba dobrze, że nic Cię nie męczy :-) BuziaczkiWitajcie kobietki,
jeszcze 10 stron i koniec zaległości

a brzuszek Ci urośnie i nie będziesz go zasłaniać tylko dumnie nosić
powodzenia:-)

;-)

;-)

a reklamę pamiętam:-)

No w końcu - bo już sie bałam o tego twojego TZ;-)hej kochane... ja to normalnie mam kosmos w tej glowie... wczoraj wylam caly dzien a dzisiaj mnie enegria rozpiera i spac juz nie moge
A DZISIAJ 36.8!!!!!!
Zajączku - Ty juz pewnie uciekłaś ale jutro beta ma byća tak spędziliśmy wczorajszą rocznicę....:;-)\
szkoda tylko że było dużo ludzi dookoła...;-);-)
to drugie to reklama oczywiście...musiałam czymś brzuch zasłonic :![]()

a brzuszek Ci urośnie i nie będziesz go zasłaniać tylko dumnie nosić

i dobrze - takie kłamstwo na dzień dobry - praca w zawodzie jest na pewno ciekawsza od ich oszustw - a jeżeli nic Cię nie przyciska do pracy to szukaj w zawodzienie podejme tej pracy.. chcialam pracowac w zawodzie..

sandra - czyli odpoczynek robisz od świadomych staranek i stawiasz na luz i spontanbo psychicznie nei wyrabiam... sobei odpoczne troche i moze za kilka miesiecy znowu zaczniemy staranka... taka przerwa dobrze mi zrobi![]()

ja chcę takie pierogi - podziel się - nie bądź żyłaO w mordę a ja dzis siezwlekłam z łózka o 9.30
Masakra jakas bo nigdy do tej godziny nie spałamZaraz zabieram sie za sprzątanie,pranie i pierogi z jagodami bo czasowo jestem dziś mocno w plecy
![]()

Witaj Kasiu - czy Ty pamiętasz o ćwiczeniach Kegla - suwaczek przypominaHej Dziewuszki

Ty już na pewno wiesz a nam oczy mydlisz;-);-);-) Alex mnie się też podoba:-) Nawet w polskim zdrobnieniu Olek/Oluś:-) I też uważam że wszystko ma swój dzień, moment i w ogóle. Mój na mnie musiał czekać 32 lata.;-) Wybierał przebierał aż znalazł..taaaaki skarb
No tu jest baaaardzo trudna sprawa. On na pewno wyjeżdża, tam pod koniec sierpnia. Jest możliwość że ze mną, ale pod warunkiem jak nie będę w ciąży. A JESTEM NA PEWNO;-) więc sama zostanę na prawie dwa miechy:-(

ale za to jakie pępkowe będziezajączku naaapewno jestes zaciążona!!!!!!!!!!!!!!!!
bedziemy miec małego zajączka i małą hanke!!! no nie!!! tego chyba za duzo jak na nasze skromne forum hahahah![]()

Miłego wyjazdu i wracaj z II kreseczkamiWitam sie dziewuszki i zegnam przy okazji. jedziemy z moim makaronkiem na 2 dni nad morze co sie troche odsteruje z dala od internetu ;-)
Termin @ jutro, jak nie przylezie to testuje w sobote. Dzis z rana tez mnie muli, mysalam ze z glodu, ale sniadanko zalicozne a mulenie nie przeszlo. Moze to i znka ze moglabym juz jutro walnac testa i ladnie wyjdzie albo ze moja psychika potzrebuje odpozcac hehe

a reklamę pamiętam:-)
ja się nie dziwię, żę sie zbuntował na te 2 dni - nie miał siły

ojej - biedactwo, maleństwo i siedem nieszczęść - przytulam mocnoNo i witam sie:-) Ja dostalam dzis @, noc nieprzespana, kolano chyba sie zemscilo za wczorajszy wieczorny spacer...a teraz zas brzuch nawala jak diabli, jestem: biedactwo, malenstwo i siedem nieszczesc...tak wygladam i tak sie dzis czuje:-(

bardzooooooooooooooooooJak bardzo szczegółową relacje?????
Gosiu - będzie dobrze - kciuki trzymam by wszystko było okCholera - troche sie stresuje przed jutrzejsza wizyta u gina - co powie.. czy wszystko jest tam ok i nie bedzie sie przedluzalo dluzej niz te dwa cykle

sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
No w końcu - bo już sie bałam o tego twojego TZ;-)
sandra - czyli odpoczynek robisz od świadomych staranek i stawiasz na luz i spontan![]()
ale to niekoniec... jeszcez dzisiaj mojego tz pomecze i pojutrze... nie ma ze boli!!! :-):-) ja teraz sie nie uda to sobie odpoczniemy troche od staranek... co ma byc to bedzie...
to się działo
och Ty nasza biedna mamuśko - juz niedługo wytzrymać musisz i potem odpoczniesz - teraz leż i się nie męcz;-)Wpadlam sie tylko przywitac i lece dalej lezec bo mam w glowie helikopter, tylko cos mi Hanka przeleciala ze jedzie do grzebacza tak?? Kurcze ledwo dysze, dzis we Wrocku 35 st w cieniu i to podobno najcieplejesze miasto w Europie...nie ma czym oddychac...
cześć Justynko - odsyłam - a testa zrób i rano pisz co widaćsię działo, uh lala
Cześć Andziu:-):-) bUziak dla Ciebie też:-)
Ale testa po drodze kupiłam bo tak mnie zmuliło w samochodzie ze już myślałam że do roboty nie dojadę...

Hejka Lasencje:-)Ja jestem po pracy za chwilke obiadek i sie drzemne.Jak narazie @ nie przyszła,
i nie przyjdzie - ale jak Ty dopiero jutro kupisz to zrobisz w sobotę rano a ja jadę na weekend i dopiero wracam w poniedziałek

pochwal się jakieMi na adres firmy właśnie przyszły ciuszki dla Malwiny i siedzę jak durna i macam, macam i macam :-)

ja z czytaniem - to wasza wina - kto tak dużo pisze - ja sie pytam kto????????????Szalejesz Kochana z tym czytanie.
A w karty lubie grać, choć nie grałam...uuuuu parę lat:-)
:-):-):-)

Dzięki - skończyłam nadrabiaćAndzia- YOU ARE THE BEST

no nie wytzrymam - tyle kilo mniej i dupę sobie wymyśliłajestem...bylam dzisiaj u kolezanki i jej córci..fajnie spedzilam czas z malenstwem ale uswiadomilam sobie ze gdybym nie poronila mialabym juz 3-miesiecznego bobaska w domku(((
@ brak..dzisiaj tylko w poludnie na papierze mialam malutką plamkę lekko brązową i koniec..brzuch nie spuchl i nie boli, kilogramow nie ma dodatkowych, pryszczy na gebie tez nie i sama nie wiem o co chodzi..??
a tak poza tym stwierdzilam ze mam wielka du** i musze cos ze soba zrobic..

Asiq - skoro dzis już nie rozrabiasz to pędź do lekarza jutroO jaaaaa :-) Jesteś niesamowita Kochana :-)
U lekarza nie byłam, bo nie miałam kiedy powiem szczerze. Rano ściągnęli mnie do pracy, jak wróciłam, to wiozłam M na zakupy, bo wolę, żeby nigdzie sam z tą nogą nie jeździł, a dopiero teraz zjedliśmy obiadek i muszę odsapnąć.

OIla - bo Ci brzydko powiem skąd - z resztą sama wiesz skąd leci;-)EEE..mAMUŚKA..JA SIE NIE WYKRECAM..POPROSTu uwazm ze nie jestem w ciazy i tyle..bo skad plamienie???
słuchajcie Patrysi - dobrze mówii tak samo wy kochane podobacie się swoim M i to się liczy ;-)

nie jesteś mutant tylko mamuśka - dobrze będzie zgubisz wszystko po porodziea propos rozmiarów i wagi to mam lekką załamkę - mam 12 cm więcej w tali (jakiej talii????) i 3 kg więcej na liczniku.... a to dopiero 4 miesiąc
jak to mi w tym tempie pójdzie to ja nie wiem co zrobię, już się w NIC nie mieszczę
gdzie nie wchodzę na fora (styczniówki np) to się wszystkie chwalą, że nic nie przybyły co ja qrka mutant jakiś jestem?

jadę na weekend do babci w lubelskie a potem do Zakopanego na kilka dni - buziaki dla CiebieO część Andzia:-)
Wiem że nie wyjeżdżasz w wakacje na wakacje, ale może chociaż na weekend gdzieś się wybieracie?

tak sądzę - w końcu to ziołaAndziu kochanie tak sadzisz ze ten bratek nie bedzie kolidował z antybiotykiem??
widze po Twoim suwaczku ze owulacja tuz tuż męczysz juz M?? na pewno juz dawno go skusiłaś??

a M - jakoś nie patrzę na cykl teraz - mam wakacje i nic nie mierzę

Aga - było serducho - było to nic nie wymyślajWitajcie kobietki,

skończyłąm nadrabiac i zmykam do koleżanki - proszę nie piszcie tyle

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
wogóle jakiś płaczliwy dzień mam...
Hanka i jak??????

wogóle jakiś płaczliwy dzień mam...

Hanka i jak??????
w.kropeczka
Marzenixx...co sie dzieje???
Nie placz tylko sie pieknij i pachnij i jak zjawi sie malzonek to do ataku!!!!:-)
AndziaS-normalnie nie wiem jak Ty masz cierpliwosc tak wnikliwie wszystko czytac i pote odpowiadac.......
jestem w szoku coraz wiekszym

jak Ci mija urlopik???? A zupka bylam z kolorowej soczewicy (tu sa ziarna soczewicy to sa "lentils"...wiec ja mowie zupa lentilkowa)
Komus jeszcze chce sie tak spac jak mnieeeee????
HANKA???????????WROCILAS JUZ????? JAK TAK TO PIIIISZ JAK BYLO!!!!!!!
Nie placz tylko sie pieknij i pachnij i jak zjawi sie malzonek to do ataku!!!!:-)
AndziaS-normalnie nie wiem jak Ty masz cierpliwosc tak wnikliwie wszystko czytac i pote odpowiadac.......

jak Ci mija urlopik???? A zupka bylam z kolorowej soczewicy (tu sa ziarna soczewicy to sa "lentils"...wiec ja mowie zupa lentilkowa)

Komus jeszcze chce sie tak spac jak mnieeeee????
HANKA???????????WROCILAS JUZ????? JAK TAK TO PIIIISZ JAK BYLO!!!!!!!
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Marzenixx...co sie dzieje???
Podziel się: