reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Andziu kochanie tak sadzisz ze ten bratek nie bedzie kolidował z antybiotykiem??
widze po Twoim suwaczku ze owulacja tuz tuż męczysz juz M?? na pewno juz dawno go skusiłaś??

reklama
Witajcie kobietki,
Ja normalnie mam za mało czasu na wszystko... ledwo z pracy wrócę, pogadam z M, zjemy cos i trzeba się kłaśc spac bo raniutko znowu do filipka..Dobrze, że jutro piątek:tak:
Wogole mnie wymioty nie męczą i jest oki.. czy to normalne?;-):-D

Witajcie kobietki,
Ja normalnie mam za mało czasu na wszystko... ledwo z pracy wrócę, pogadam z M, zjemy cos i trzeba się kłaśc spac bo raniutko znowu do filipka..Dobrze, że jutro piątek:tak:
Cześć Agniesiu :-) Fajnie, że jesteś :-) Wydaje mi się, że nie każda kobieta musi mieć takie dolegliwości, więc to chyba dobrze, że nic Cię nie męczy :-) Buziaczki

jeszcze 10 stron i koniec zaległości:tak:
hej kochane... ja to normalnie mam kosmos w tej glowie... wczoraj wylam caly dzien a dzisiaj mnie enegria rozpiera i spac juz nie moge :tak:
A DZISIAJ 36.8!!!!!!
No w końcu - bo już sie bałam o tego twojego TZ;-)

a tak spędziliśmy wczorajszą rocznicę....:;-)\
szkoda tylko że było dużo ludzi dookoła...;-);-)
to drugie to reklama oczywiście...musiałam czymś brzuch zasłonic ::D:D:D
Zajączku - Ty juz pewnie uciekłaś ale jutro beta ma być:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a brzuszek Ci urośnie i nie będziesz go zasłaniać tylko dumnie nosić:tak:
nie podejme tej pracy.. chcialam pracowac w zawodzie..
i dobrze - takie kłamstwo na dzień dobry - praca w zawodzie jest na pewno ciekawsza od ich oszustw - a jeżeli nic Cię nie przyciska do pracy to szukaj w zawodzie:tak: powodzenia:-)
bo psychicznie nei wyrabiam... sobei odpoczne troche i moze za kilka miesiecy znowu zaczniemy staranka... taka przerwa dobrze mi zrobi :tak::tak::tak:
sandra - czyli odpoczynek robisz od świadomych staranek i stawiasz na luz i spontan:tak:
O w mordę a ja dzis siezwlekłam z łózka o 9.30 :szok::szok::szok:
Masakra jakas bo nigdy do tej godziny nie spałam :szok:Zaraz zabieram sie za sprzątanie,pranie i pierogi z jagodami bo czasowo jestem dziś mocno w plecy :szok::baffled:
ja chcę takie pierogi - podziel się - nie bądź żyła:-p;-)
Witaj Kasiu - czy Ty pamiętasz o ćwiczeniach Kegla - suwaczek przypomina:tak:
;-);-);-) Alex mnie się też podoba:-) Nawet w polskim zdrobnieniu Olek/Oluś:-) I też uważam że wszystko ma swój dzień, moment i w ogóle. Mój na mnie musiał czekać 32 lata.;-) Wybierał przebierał aż znalazł..taaaaki skarb:-D:-D:-D
No tu jest baaaardzo trudna sprawa. On na pewno wyjeżdża, tam pod koniec sierpnia. Jest możliwość że ze mną, ale pod warunkiem jak nie będę w ciąży. A JESTEM NA PEWNO;-) więc sama zostanę na prawie dwa miechy:-(
Ty już na pewno wiesz a nam oczy mydlisz:szok:;-)
zajączku naaapewno jestes zaciążona!!!!!!!!!!!!!!!!
bedziemy miec małego zajączka i małą hanke!!! no nie!!! tego chyba za duzo jak na nasze skromne forum hahahah:-D:laugh2:
ale za to jakie pępkowe będzie:-p:-p:-p:-D
Witam sie dziewuszki i zegnam przy okazji. jedziemy z moim makaronkiem na 2 dni nad morze co sie troche odsteruje z dala od internetu ;-)
Termin @ jutro, jak nie przylezie to testuje w sobote. Dzis z rana tez mnie muli, mysalam ze z glodu, ale sniadanko zalicozne a mulenie nie przeszlo. Moze to i znka ze moglabym juz jutro walnac testa i ladnie wyjdzie albo ze moja psychika potzrebuje odpozcac hehe
Miłego wyjazdu i wracaj z II kreseczkami:tak:
a reklamę pamiętam:-)
Kobitki co myślicie?
-4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,15 -rano i wieczorem,16,17-rano i popołudniu,20
jajniki mnie bolały właśnie 18,19 dc jak nic nie było :-(

ja się nie dziwię, żę sie zbuntował na te 2 dni - nie miał siły:szok::szok::szok:
No i witam sie:-) Ja dostalam dzis @, noc nieprzespana, kolano chyba sie zemscilo za wczorajszy wieczorny spacer...a teraz zas brzuch nawala jak diabli, jestem: biedactwo, malenstwo i siedem nieszczesc...tak wygladam i tak sie dzis czuje:-(
ojej - biedactwo, maleństwo i siedem nieszczęść - przytulam mocno:tak:
Jak bardzo szczegółową relacje?????
bardzoooooooooooooooooo
Cholera - troche sie stresuje przed jutrzejsza wizyta u gina - co powie.. czy wszystko jest tam ok i nie bedzie sie przedluzalo dluzej niz te dwa cykle
Gosiu - będzie dobrze - kciuki trzymam by wszystko było ok:tak:

A kanapa super jak najbardziej sie sprawdziła a jak !!!
to się działo
Wpadlam sie tylko przywitac i lece dalej lezec bo mam w glowie helikopter, tylko cos mi Hanka przeleciala ze jedzie do grzebacza tak?? Kurcze ledwo dysze, dzis we Wrocku 35 st w cieniu i to podobno najcieplejesze miasto w Europie...nie ma czym oddychac...
och Ty nasza biedna mamuśko - juz niedługo wytzrymać musisz i potem odpoczniesz - teraz leż i się nie męcz;-)
się działo, uh lala
Cześć Andziu:-):-) bUziak dla Ciebie też:-)
Ale testa po drodze kupiłam bo tak mnie zmuliło w samochodzie ze już myślałam że do roboty nie dojadę...
cześć Justynko - odsyłam - a testa zrób i rano pisz co widać:tak:
Hejka Lasencje:-)Ja jestem po pracy za chwilke obiadek i sie drzemne.Jak narazie @ nie przyszła,

i nie przyjdzie - ale jak Ty dopiero jutro kupisz to zrobisz w sobotę rano a ja jadę na weekend i dopiero wracam w poniedziałek:szok::wściekła/y:
Mi na adres firmy właśnie przyszły ciuszki dla Malwiny i siedzę jak durna i macam, macam i macam :-)
pochwal się jakie:tak:
Szalejesz Kochana z tym czytanie.
A w karty lubie grać, choć nie grałam...uuuuu parę lat:-)
:-):-):-)
ja z czytaniem - to wasza wina - kto tak dużo pisze - ja sie pytam kto????????????:wściekła/y:
Andzia- YOU ARE THE BEST
Dzięki - skończyłam nadrabiać:tak:
jestem...bylam dzisiaj u kolezanki i jej córci..fajnie spedzilam czas z malenstwem ale uswiadomilam sobie ze gdybym nie poronila mialabym juz 3-miesiecznego bobaska w domku :((((
@ brak..dzisiaj tylko w poludnie na papierze mialam malutką plamkę lekko brązową i koniec..brzuch nie spuchl i nie boli, kilogramow nie ma dodatkowych, pryszczy na gebie tez nie i sama nie wiem o co chodzi..??
a tak poza tym stwierdzilam ze mam wielka du** i musze cos ze soba zrobic..
no nie wytzrymam - tyle kilo mniej i dupę sobie wymyśliła:no:
O jaaaaa :-) Jesteś niesamowita Kochana :-)
U lekarza nie byłam, bo nie miałam kiedy powiem szczerze. Rano ściągnęli mnie do pracy, jak wróciłam, to wiozłam M na zakupy, bo wolę, żeby nigdzie sam z tą nogą nie jeździł, a dopiero teraz zjedliśmy obiadek i muszę odsapnąć.
Asiq - skoro dzis już nie rozrabiasz to pędź do lekarza jutro:tak: nigdy nie wiadomo co Ty jutro nawywijasz;-)
EEE..mAMUŚKA..JA SIE NIE WYKRECAM..POPROSTu uwazm ze nie jestem w ciazy i tyle..bo skad plamienie???
OIla - bo Ci brzydko powiem skąd - z resztą sama wiesz skąd leci;-)
i tak samo wy kochane podobacie się swoim M i to się liczy ;-)
słuchajcie Patrysi - dobrze mówi:tak:
a propos rozmiarów i wagi to mam lekką załamkę - mam 12 cm więcej w tali (jakiej talii????) i 3 kg więcej na liczniku.... a to dopiero 4 miesiąc
jak to mi w tym tempie pójdzie to ja nie wiem co zrobię, już się w NIC nie mieszczę
gdzie nie wchodzę na fora (styczniówki np) to się wszystkie chwalą, że nic nie przybyły co ja qrka mutant jakiś jestem?
nie jesteś mutant tylko mamuśka - dobrze będzie zgubisz wszystko po porodzie:tak:
O część Andzia:-)
Wiem że nie wyjeżdżasz w wakacje na wakacje, ale może chociaż na weekend gdzieś się wybieracie?
jadę na weekend do babci w lubelskie a potem do Zakopanego na kilka dni - buziaki dla Ciebie:tak:
Andziu kochanie tak sadzisz ze ten bratek nie bedzie kolidował z antybiotykiem??
widze po Twoim suwaczku ze owulacja tuz tuż męczysz juz M?? na pewno juz dawno go skusiłaś??
tak sądzę - w końcu to zioła:tak:
a M - jakoś nie patrzę na cykl teraz - mam wakacje i nic nie mierzę:no:
Witajcie kobietki,
Aga - było serducho - było to nic nie wymyślaj:tak:

skończyłąm nadrabiac i zmykam do koleżanki - proszę nie piszcie tyle:szok:

Marzenixx...co sie dzieje???
Nie placz tylko sie pieknij i pachnij i jak zjawi sie malzonek to do ataku!!!!:-)

AndziaS-normalnie nie wiem jak Ty masz cierpliwosc tak wnikliwie wszystko czytac i pote odpowiadac.......:szok:jestem w szoku coraz wiekszym:szok::szok::szok:
jak Ci mija urlopik???? A zupka bylam z kolorowej soczewicy (tu sa ziarna soczewicy to sa "lentils"...wiec ja mowie zupa lentilkowa):-p

Komus jeszcze chce sie tak spac jak mnieeeee????

HANKA???????????WROCILAS JUZ????? JAK TAK TO PIIIISZ JAK BYLO!!!!!!!

reklama
Marzenixx...co sie dzieje???
Nie placz tylko sie pieknij i pachnij i jak zjawi sie malzonek to do ataku!!!!:-)
a nie wiem, cały dzien mam chandre, dzis mam taki dzien ze wydaje mi sie ze nigdy nie zajde w ciąże:zawstydzona/y::-( a męża nie zaatakuje bo on wroci dopiero ranooo......:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a to dla naszego uparciuszka zjączka :)

Do góry