Hej! jest tu jeszcze ktos o tej porze??? moze Szafirek...?
Pochwalic sie chce, ze zostalam ciotka klotka po raz kolejny-dzis mojego kuzyna-zwanego przeze mnie braciszkiem-zona urodzila slicznego synka:-) Maly to mulat bo kuzyn-nasz-swojski a zona jego z Tunezji:-)))) Maluszke bedzie mial na imie kubus, ma 3500 i 57cm, urodzil sie w Krakowie na narutowicza:-))) porod 11 godzin bo calkiem naturalny....synus i mamusia maja sie dobrze a tatus w 7ym niebie-powiedzial mi ze wrazenia sa nie do opowiedzenia-byl przy porodzie:-)))):-):-):-)Bardzo sie ciesze, bo ten kuzyn dla mnie jest bliski jak brat:-)...a moze nawet blizszy:-)
A tak wogole to chyba powinnam zaczac od :
Madzia-gratuluje!!!:-):-):-)
Kochanie-ja jakos wiedzialam, ze sie udalo...wiedzialam!!! bardzo sie ciesze!!! Uwazaj na siebie i fasolke!!!
Wiecie co babeczki...
ale byloby fajnie jakby kazda z nas tak szybko jak Madzia z fasolka odchodzila do sekcji ciezarowek z sekcji Hankowych lachonow:-))))....Madzia-super wiesci na dobranoc!!!!!! A i Patrysiu-gratuluje-bedziesz ciocia
:-)
...
a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu
Kasia-cos Ty zas najlpszego wymyslila....no nie moge...brzydka sie znalazla...buzia jak marzenie, w glowie tyle wiedzy zeby 100 glow mozna obdzielic, wiek w sam raz na to i owo....nie za mloda by byc glupia i nie stara by sie podobac....a to ze prawie rozwodka-Ty to masz czytac-prawie wolna i niezalezna:-):-)
Kasia-wszystko sie pouklada -bedziesz bez niego ale przede wszystkim z dzidzisiem....i na pewno lepiej to bedzie niz by sie z nim poukladalo i ta trzecia na boku!
dzialaj i wiesz co masz robic!!!! A my stoimy za Toba murem!!!!!!! Ślicznosci Ty nasze!!!!!:-):-):-)
P. S. tylko pamietaj, że masz teraz szukac z wyglądem Casanovy!!!
No wlasnie-Kasiu pamietaj!!!!!!
Kochana po pierwsze nie jestes samotna matka bo masz (jestem tego pewna) wiele osob ktore beda dla ciebie wielka podpora, BRZYDKA nawet mnie nie denerwuj, prwarie "rozwodka" moze i lepiej przynajmniej nie jestes oklamywana a nie wiesz czy moze nie znajdzie sie jakis porzadny facet, ktory pokocha ciebie i dzieciaczka jak swoje. Glowa do gory, wszystko sie pouklada, prosze nie mysl tak o sobie, podziwiam cie za twoja sile i determinacje. BUZIAK
!!!!
zgadzam sie z Olesia w 200%:-)
Olesia-a wracajac do badan raz jeszcze-ostatni-...przepraszam, ze jestem upierdliwa...pamietasz czy wam jednak badali morfologie czy nie wiesz tego dokladnie????
Nie pytam o wyniki ale o to czy bylo badanie budowy plemnikow?
uciekam do łóżeczka dziewczynki bo jutro mnie czeka ciężki dzień
DOBRANOC
A dlaczeo masz miec ciezki dzien??? powodzenia...cokolwiek masz zamiar dzialac:-)
Zajączku kochana Ty tez masz fasolkę i ja Ci to mówię! Mnie też bolały piersi z boku i też na początku tylko prawa

Ja nie wiem skąd , ale wiem że Ci sie udało. Takie moje czary mary
DOBRANOC
No to sie zgadzamy Loree...ja tez jestem pewna, ze Poziomka ma maluszka pod serduszkiem na102!!!!!:-)
A jak twoje dzienne spanko...nadal trwa??? jak sie czujesz???
...uważaj na siebie a najlepiej odpuść sobie tą prace ty siedź a Arek niech pracuje a ty leż na kanapie i wracaj
Wlasnie...sluchaj siostry Madziu...Patrysia dobrze mowi!:-)
troszku smutno mi bylo ale staram sie nie smutac by mojemu nie bylo smutno.. co bedzie to bedzie na pewno nie bede terroryzowac naszej sypialni.. z tego ma byc przyjemnosc a nie przymus bo teraz musi sie udac..
"
Nektarynko...przylro mi kochanie, ze slabsze te wasze wyniki...u nas sie poprawily.A czy twoj M wystarczajaco dlugo bral witaminki??? Unikaj przegrzewania, bral chlodny prysznic itd...?
ha - kto jutro będzie jadł lody????
jakie jutro??? jakie jutro??? Kanka-ja zaraz smigam po pudelko...cale wsune jak sie zawezme:-))))
Buziaczki dla Ciebie i Malenstwa!
Siemacie śpiące Lachony wieczorową porą.
.
Jajca mnie cały dzien napierdzielały ale już teraz mniej czyli pękły jak nic.
.
E tam spiace...ja brykam na calego po nocach..kto by tu spal??? noc przespana-noc stracona, mawial moj pan od polskiego w liceum

Hania-czyli jajca uwolnione...a wiec niech sie dzielo dopelnia!!!!!! z boza pomoca i drugiego super G! trzymam piastki;-)

;-)
Romcia-sciskam i trzymam kciuki by w tym okresie zwiekszonego tempa sie udalo!!!!
Dzen-bedzie wszystko dobrze-zobaczysz-nie martw sie!!!!!! Bedziesz sciskala malenstwo juz niedlugo w swoich ramionach- wiem co mowie-nalezy Ci sie to po tych wszystkich przejsciach bardzo, bardzo!!!!! Buziaczek!
Olica-pieknie wygladacie!!!!!! masz super bebenek-taki zgrabniutki!!!! I biuscik chyba skoczyl w gore, co???
KINGUS-na zgage jedz migdaly, przegryzaj kilka dziennie...lagodza zgage i sa naturalne i zdrowe! Mialam napisac to przedtem ale mi umknelo....
Marzenixx-ja blagam...tylko nie wpalaszuj calych 2 kg ziemniakow zaraz z rana na sniadanie bo ci d...ę rozerwie:-)))) CMOK!