reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy,a do Polski moge dopiero jechac za dwa tyg,ale pracowac nie bede ciężko:tak:Cieszymy sie,ale tez zastanawiamy sie co dalej:sorry:Buziaczki dla was i sorki,że tak pózno pisze i ze musiałyscie tak długo czekac;-)

reklama
Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy,a do Polski moge dopiero jechac za dwa tyg,ale pracowac nie bede ciężko:tak:Cieszymy sie,ale tez zastanawiamy sie co dalej:sorry:Buziaczki dla was i sorki,że tak pózno pisze i ze musiałyscie tak długo czekac;-)

Moje gratulacje!!!

Wiedziałam,że sie udało. Tym razem wygrał mój sposób, czyli wyjazd :-D
Uważaj na siebie i dbaj o maleństwo!!!

Zajączku kochana Ty tez masz fasolkę i ja Ci to mówię! Mnie też bolały piersi z boku i też na początku tylko prawa:-D:-D
Ja nie wiem skąd , ale wiem że Ci sie udało. Takie moje czary mary:-D

Hanka trzymam mocno kciuki! Mogą byc blźniaki, nie?
Po co dwa razy się męczyć z ciążą i porodem! :-D:-D:-D

DOBRANOC

AAAAAAAAAAAAA JAK JA SIĘ CIESZE JEJU JESTEM CIOCIA:-D:-D:-D:-D GRATULACJIE SIOSTRZYCZKO :-D:-D:-D teraz uważaj i jak najszybciej do Polski aby być pod stała opieka gina i uważaj na siebie a najlepiej odpuść sobie tą prace ty siedź a Arek niech pracuje a ty leż na kanapie i wracaj :tak:

Kamilo bardzo mi przykro ze wyniki sie pogorszyly, przytulam.
troszku smutno mi bylo ale staram sie nie smutac by mojemu nie bylo smutno.. co bedzie to bedzie na pewno nie bede terroryzowac naszej sypialni.. z tego ma byc przyjemnosc a nie przymus bo teraz musi sie udac..
no absolutnie masz nie znikac bo jestes potrzebna mnie i wszystkim dziewczynkom!! Twoja i lolitki pomoc jest niezastąpiona!!!:tak::-)
kochana postaram sie nie zniknac:)
Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy,
nooo laska gratulacje... nie przemeczaj sie na tym "zachodzie"

Madzia - gratuluję, mamy kwietnióweczkę!!!!

Patrzcie dziewczyny co znalazłam na necie:
Lodowa bomba odchudzająca - Smaker.pl - dieta i przepisy kulinarne: ciasto na pizze, sałatka grecka oraz przepisy na domowe ciasta i desery

Lody zwiększają płodność
Lody z mleka pełnotłustego będą natomiast doskonałe dla pań, które pragną zajść w ciążę. Spożywanie produktów mlecznych o większej zawartości tłuszczu zwiększa prawdopodobieństwo zajścia w ciąże, podczas gdy dietetyczne przetwory mleczne zwiększają ryzyko niepłodności związanej z brakiem owulacji. Naukowcy z Wydziału Żywienia Harvard School of Public Health przebadali zarówno kobiety spożywające odtłuszczony nabiał, jak i te, które spożywały pełnotłuste produkty mleczne. Okazało się, że u pierwszej grupy ryzyko niepłodności wzrastało prawie o 85 proc. w porównaniu do drugiej grupy. Jeśli więc chcesz zajść w ciążę, jedz lody zgodnie z upodobaniami i nie przejmuj się kaloriami.

ha - kto jutro będzie jadł lody????

Siemacie śpiące Lachony wieczorową porą.

Wróciłam se z roboty. Ciężki dzień dzisiaj bo szwaby się zjechały, chata grillowa otwarta i latałam jak pojeb od recepcji przez ogród do chaty bo tylko ja i menagierka rozmawiamy w obcych językach i trzebabyło tym muminkom tłumaczyć co gość chce.
Jak kaleczyłam szwabski tak teraz sprechen gut Deutsch czy jakoś tak.
Jajca mnie cały dzien napierdzielały ale już teraz mniej czyli pękły jak nic.

Madzia drogą oficjalną zostałaś wywalona z sexownych Lachonów do sekcji Ciężarówek. Przyjmij oficjalne gratulacje oraz kwiaty. A tak na poważnie serdecznie gratuluje małolacie, iiny klimat to i inne dymanko.

Wpadne do was jutro po robocie bo ma na rano.

no widzisz!!!!
super,juz sie wyjasnilo,ale nas przytrzymalas w napieciu!!!!!!!!!
z tego co kojaze to dlugo sie nie staraliscie,co?

Hej! jest tu jeszcze ktos o tej porze??? moze Szafirek...?
Pochwalic sie chce, ze zostalam ciotka klotka po raz kolejny-dzis mojego kuzyna-zwanego przeze mnie braciszkiem-zona urodzila slicznego synka:-) Maly to mulat bo kuzyn-nasz-swojski a zona jego z Tunezji:-)))) Maluszke bedzie mial na imie kubus, ma 3500 i 57cm, urodzil sie w Krakowie na narutowicza:-))) porod 11 godzin bo calkiem naturalny....synus i mamusia maja sie dobrze a tatus w 7ym niebie-powiedzial mi ze wrazenia sa nie do opowiedzenia-byl przy porodzie:-)))):-):-):-)Bardzo sie ciesze, bo ten kuzyn dla mnie jest bliski jak brat:-)...a moze nawet blizszy:-)

A tak wogole to chyba powinnam zaczac od :
Madzia-gratuluje!!!:-):-):-)
Kochanie-ja jakos wiedzialam, ze sie udalo...wiedzialam!!! bardzo sie ciesze!!! Uwazaj na siebie i fasolke!!!

Wiecie co babeczki...:happy:ale byloby fajnie jakby kazda z nas tak szybko jak Madzia z fasolka odchodzila do sekcji ciezarowek z sekcji Hankowych lachonow:-))))....Madzia-super wiesci na dobranoc!!!!!! A i Patrysiu-gratuluje-bedziesz ciocia:tak::-):tak:...

a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu

Kasia-cos Ty zas najlpszego wymyslila....no nie moge...brzydka sie znalazla...buzia jak marzenie, w glowie tyle wiedzy zeby 100 glow mozna obdzielic, wiek w sam raz na to i owo....nie za mloda by byc glupia i nie stara by sie podobac....a to ze prawie rozwodka-Ty to masz czytac-prawie wolna i niezalezna:-):-)
Kasia-wszystko sie pouklada -bedziesz bez niego ale przede wszystkim z dzidzisiem....i na pewno lepiej to bedzie niz by sie z nim poukladalo i ta trzecia na boku!
dzialaj i wiesz co masz robic!!!! A my stoimy za Toba murem!!!!!!! Ślicznosci Ty nasze!!!!!:-):-):-)

P. S. tylko pamietaj, że masz teraz szukac z wyglądem Casanovy!!!:laugh2:

No wlasnie-Kasiu pamietaj!!!!!!

Kochana po pierwsze nie jestes samotna matka bo masz (jestem tego pewna) wiele osob ktore beda dla ciebie wielka podpora, BRZYDKA nawet mnie nie denerwuj, prwarie "rozwodka" moze i lepiej przynajmniej nie jestes oklamywana a nie wiesz czy moze nie znajdzie sie jakis porzadny facet, ktory pokocha ciebie i dzieciaczka jak swoje. Glowa do gory, wszystko sie pouklada, prosze nie mysl tak o sobie, podziwiam cie za twoja sile i determinacje. BUZIAK
!!!!

zgadzam sie z Olesia w 200%:-)
Olesia-a wracajac do badan raz jeszcze-ostatni-...przepraszam, ze jestem upierdliwa...pamietasz czy wam jednak badali morfologie czy nie wiesz tego dokladnie????
Nie pytam o wyniki ale o to czy bylo badanie budowy plemnikow?

uciekam do łóżeczka dziewczynki bo jutro mnie czeka ciężki dzień
DOBRANOC

A dlaczeo masz miec ciezki dzien??? powodzenia...cokolwiek masz zamiar dzialac:-)

Zajączku kochana Ty tez masz fasolkę i ja Ci to mówię! Mnie też bolały piersi z boku i też na początku tylko prawa:-D:-D
Ja nie wiem skąd , ale wiem że Ci sie udało. Takie moje czary mary:-D

DOBRANOC

No to sie zgadzamy Loree...ja tez jestem pewna, ze Poziomka ma maluszka pod serduszkiem na102!!!!!:-)
A jak twoje dzienne spanko...nadal trwa??? jak sie czujesz???

...uważaj na siebie a najlepiej odpuść sobie tą prace ty siedź a Arek niech pracuje a ty leż na kanapie i wracaj :tak:

Wlasnie...sluchaj siostry Madziu...Patrysia dobrze mowi!:-)

troszku smutno mi bylo ale staram sie nie smutac by mojemu nie bylo smutno.. co bedzie to bedzie na pewno nie bede terroryzowac naszej sypialni.. z tego ma byc przyjemnosc a nie przymus bo teraz musi sie udac..
"

Nektarynko...przylro mi kochanie, ze slabsze te wasze wyniki...u nas sie poprawily.A czy twoj M wystarczajaco dlugo bral witaminki??? Unikaj przegrzewania, bral chlodny prysznic itd...?

ha - kto jutro będzie jadł lody????
jakie jutro??? jakie jutro??? Kanka-ja zaraz smigam po pudelko...cale wsune jak sie zawezme:-))))

Buziaczki dla Ciebie i Malenstwa!

Siemacie śpiące Lachony wieczorową porą.
.
Jajca mnie cały dzien napierdzielały ale już teraz mniej czyli pękły jak nic.

.

E tam spiace...ja brykam na calego po nocach..kto by tu spal??? noc przespana-noc stracona, mawial moj pan od polskiego w liceum:happy:
Hania-czyli jajca uwolnione...a wiec niech sie dzielo dopelnia!!!!!! z boza pomoca i drugiego super G! trzymam piastki;-):tak:;-)

Romcia-sciskam i trzymam kciuki by w tym okresie zwiekszonego tempa sie udalo!!!!

Dzen-bedzie wszystko dobrze-zobaczysz-nie martw sie!!!!!! Bedziesz sciskala malenstwo juz niedlugo w swoich ramionach- wiem co mowie-nalezy Ci sie to po tych wszystkich przejsciach bardzo, bardzo!!!!! Buziaczek!

Olica-pieknie wygladacie!!!!!! masz super bebenek-taki zgrabniutki!!!! I biuscik chyba skoczyl w gore, co???

KINGUS-na zgage jedz migdaly, przegryzaj kilka dziennie...lagodza zgage i sa naturalne i zdrowe! Mialam napisac to przedtem ale mi umknelo....

Marzenixx-ja blagam...tylko nie wpalaszuj calych 2 kg ziemniakow zaraz z rana na sniadanie bo ci d...ę rozerwie:-)))) CMOK!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! jest tu jeszcze ktos o tej porze??? moze Szafirek...?
Pochwalic sie chce, ze zostalam ciotka klotka po raz kolejny-

Marzenixx-ja blagam...tylko nie wpalaszuj calych 2 kg ziemniakow zaraz z rana na sniadanie bo ci d...ę rozerwie:-)))) CMOK!
szafirek sie wczasuje wiec jej nie ma:-p
kongratulejszyn ze zostałas ciotką-klotką!!!!!!

chyba nie zjem wszystkich placków, bo wcale mi nie wyszly, za malo pieprzu, jakies bez smaku...ble....... ale moze z rana z jajeczkiem beda lepsze:tak:

buziaczke kropeczko, ja spadam do łózia... wprawdzie samotnie ale cóż.....
:*********

Do góry