reklama
Andula
Fanka BB :)
Tosika ale super ceny ,uwielbiam takie okazje
Izabelka,Tosika myslimy aby kupic passata lub audi combi
Nocka nawet ok Misiek zaczal mi usypiac po 19 co bardzo cieszy mam troche wieczoru dla siebie
Kupilam mu pieluchomajtki ale kurcze bardzo czesto kupa z nich wychodzi 
Fajne sa wygodne i duzo szybciej sie zaklda ale chyba mimo wszytsko mniej chlonne
Pogoda narazie zapowiada sie Ok jest plana na dzis lub jutro zrobic grilla
Wczoraj na allegro zamowilam kubusiowe ozdoby na roczek:-)
Nie wiem czy pisalam przed wczoraj bylam w prywatnym przedszkolu i powiem Wam super wrazenia maluszki (od 1.5-2) maja do dyspozycji 3 salki ogrodek panie przemile ale po pierwsze Misiek za maly a po drugie miejsc juz nie ma,ale jak kierowniczka zobaczyla ze Mis stabilnie chodzi i zaczal ladnie sie z dziecmi bawic powiedziala ze wpisuje mnie na liste rezerwowa i za 2 miesiace mam zadzwonic ciesze sie .Miejse swietne i jeszcze oddalone od mojego domu 5 minut.
Milego dzionka

Izabelka,Tosika myslimy aby kupic passata lub audi combi

Nocka nawet ok Misiek zaczal mi usypiac po 19 co bardzo cieszy mam troche wieczoru dla siebie

Nie wiem czy pisalam przed wczoraj bylam w prywatnym przedszkolu i powiem Wam super wrazenia maluszki (od 1.5-2) maja do dyspozycji 3 salki ogrodek panie przemile ale po pierwsze Misiek za maly a po drugie miejsc juz nie ma,ale jak kierowniczka zobaczyla ze Mis stabilnie chodzi i zaczal ladnie sie z dziecmi bawic powiedziala ze wpisuje mnie na liste rezerwowa i za 2 miesiace mam zadzwonic ciesze sie .Miejse swietne i jeszcze oddalone od mojego domu 5 minut.
Milego dzionka
Ostatnia edycja:
Izabelka
Oski i Wercia
dzien dobry
ale mam zakwasy
a dzisiaj ide znowu na dzialke, mam inna wersje aerobiku 
Andula byloby swietnie gdyby sie dostal
my dzisiaj robimy grila, oby pogoda byla
siostra przyjechala wiec pewnie sie spotkamy; maz standard co drugi dzien na rybach, jeszcze troche nie bede miala gdzie mrozic :-) pojde na rynek sprzedawac hehehehhhe
zycze udanego dnia
ale mam zakwasy

Andula byloby swietnie gdyby sie dostal

siostra przyjechala wiec pewnie sie spotkamy; maz standard co drugi dzien na rybach, jeszcze troche nie bede miala gdzie mrozic :-) pojde na rynek sprzedawac hehehehhhe
zycze udanego dnia
Witam!
Dziś m poszedł do pracy a dzieciaczki zrobiły mi prezent - wstaliśmy po 8
:-)
Tosika, no czad po prostu! Czekam na foty
Akurat od Pampersowych Miki dostał uczulenia, choć żadne inne nigdy go nie uczulały
Izabelka, widze, że Ty kolejny tytan pracy
U nas temp spadła o 10 stopni, jest czym oddychać, ale pada deszcz
Miłego dnia!
Dziś m poszedł do pracy a dzieciaczki zrobiły mi prezent - wstaliśmy po 8

Tosika, no czad po prostu! Czekam na foty

Andula a jakie kupowałaś?Bo ja kupuję Rossmanowskie i jestem zadowolona. To samo przerabiałam z Mikim. Straszna wygoda tak wciągnąć na pupcięKupilam mu pieluchomajtki ale kurcze bardzo czesto kupa z nich wychodziFajne sa wygodne i duzo szybciej sie zaklda ale chyba mimo wszytsko mniej chlonne
![]()

Izabelka, widze, że Ty kolejny tytan pracy

U nas temp spadła o 10 stopni, jest czym oddychać, ale pada deszcz
Miłego dnia!
witam się i ja!
Po długim i ciężkim tygodniu musiałam troche odespać... uff... dopiero wstałam... ogólnie jest ciężko, nie wpadłam jeszcze w ten rytm pracy ale dzielnie nad tym pracuje... dzsiaj od rana sprzątanie i zapewne jakiś spacerek z małą bo trzeba w końcu troche czasu z dzieckiem spędzić... no a po południu pewnie do Roni na kawke zawitam
Pozdrawiam was bardzo i nadrabiam zaległości... wieczorkiem wstawie zdjęcia dla przypomnienia
Po długim i ciężkim tygodniu musiałam troche odespać... uff... dopiero wstałam... ogólnie jest ciężko, nie wpadłam jeszcze w ten rytm pracy ale dzielnie nad tym pracuje... dzsiaj od rana sprzątanie i zapewne jakiś spacerek z małą bo trzeba w końcu troche czasu z dzieckiem spędzić... no a po południu pewnie do Roni na kawke zawitam
Pozdrawiam was bardzo i nadrabiam zaległości... wieczorkiem wstawie zdjęcia dla przypomnienia
survivor26
Mamy lipcowe'08
Dzień dobry! Dziś udało się Florkę przeciągnąć ze spaniem aż do 8, więc i humor lepszy, choć już coś kwęka na drzemkę, ale przynajmniej nie drze się non stop
Izabelka, jaka szkoda, że Ty tak daleko, bo bym natychmiast podjechała po te ryby - rzadko kupuję, bo w sklepie sam szajs, a takie świeżo złowione...mniam mniam:-)
Andula, no to nieźle Misiek się zaprezentował, skoro już go do przedszkola chcą
Tosika, kurcze, Ty to masz łeb do okazji
Będę pamiętać, jakbym jakiś duży zakup planowała, to Cię jako shopping plannera wynajmę
Pogoda u nas dziś całkiem ok, chyba gdzieś na spacer mykniemy, choć same, bo R nadal słabiutki. Na szczęście znalazł sobie zajęcie i obrabia miliony zdjęć jakie porobił, więc nie marudzi
Tosiu, kędzierzawy aniołku, rośnij zdrowo na piękną dziewczynę, co by tata chwili spokoju nie miał, odpędzając absztyfikantów

Kubusiu, Tobie życzymy, żebyś nadal miał tyle energii, a mamie, żeby za Tobą nadążała:-)

Izabelka, jaka szkoda, że Ty tak daleko, bo bym natychmiast podjechała po te ryby - rzadko kupuję, bo w sklepie sam szajs, a takie świeżo złowione...mniam mniam:-)
Andula, no to nieźle Misiek się zaprezentował, skoro już go do przedszkola chcą

Tosika, kurcze, Ty to masz łeb do okazji

Pogoda u nas dziś całkiem ok, chyba gdzieś na spacer mykniemy, choć same, bo R nadal słabiutki. Na szczęście znalazł sobie zajęcie i obrabia miliony zdjęć jakie porobił, więc nie marudzi

Tosiu, kędzierzawy aniołku, rośnij zdrowo na piękną dziewczynę, co by tata chwili spokoju nie miał, odpędzając absztyfikantów

Kubusiu, Tobie życzymy, żebyś nadal miał tyle energii, a mamie, żeby za Tobą nadążała:-)
Andula
Fanka BB :)
oczywiscie jeszcze zyczonka dla slodkich roczniakow
Tosienko,Kubulku wszytkiego najlepszego zdrowka szczescia i usmiechu !!!
Dziewczyny uzywala ktoras z Was kremu VICHY NORMADERM ??Chce kupic bo twarz mi sie swieci jak cholera
Miesiek ma faze od jakiegos czasu i wyciaga wszytskie chusteczki nawilzone z opakowania jak chce mu zabrac drze sie jak wariat
Wycuaga i wyciera wszytsko dookola..
Tosienko,Kubulku wszytkiego najlepszego zdrowka szczescia i usmiechu !!!
Dziewczyny uzywala ktoras z Was kremu VICHY NORMADERM ??Chce kupic bo twarz mi sie swieci jak cholera

Miesiek ma faze od jakiegos czasu i wyciaga wszytskie chusteczki nawilzone z opakowania jak chce mu zabrac drze sie jak wariat

Ostatnia edycja:
Tosieńko i Kubusiu z okazji ukończenia pierwszego roku życia ściskamy i tulimy:-):-):-)
Karteczki wysłane ale pewnie dotrą na poniedziałek
U nas dziś nocka znowu niespokojna
pewnie za gorąco a do tego katarek go męczył
teraz szaleje - normalnie chodzi sam że aż szczękę zbieram z podłogi
chyba mu się spodobało;-)
a u nas dziś deszczowo i z racji niepogody siedzimy w domku - buuuu
miłego dnia dla wszystkich
Karteczki wysłane ale pewnie dotrą na poniedziałek
U nas dziś nocka znowu niespokojna
pewnie za gorąco a do tego katarek go męczył
teraz szaleje - normalnie chodzi sam że aż szczękę zbieram z podłogi
chyba mu się spodobało;-)
a u nas dziś deszczowo i z racji niepogody siedzimy w domku - buuuu
miłego dnia dla wszystkich
reklama
witam!
Tosia,Kubuś 100 lat!
Rośnijcie zdrowo!
Tosika to miałaś farta,super,że taka okazja sie trafiła i koniecznie fotki prosimy.A i prezencik Tosia też elegancki dostała
Andula ja nie uzywałam tego Vichy to nie doradzę
Brawo dla Misia,że tsk sie świetmie zaprezentował i trzymamy kciuki żeby sie dostał.
Survivor to coraz lepiej u was ze spaniem niedługo do 10 dociagniecie
,a nie jak dawniej do 6.
u nas tez dzisiaj pobudka o 8,a i nocka w miarę spoko tylko jedna pobudka na smoka i od 5.30 z nami w łózku ,ale i tak sie wyspałam.
Mały kima obecnie na dworze,a ja sie zabieram za jakieś sprzatanie.Wieczorem też grilla robimy,znów sie objem,a brzuchal rośnie
No i koleżanka moja ma sie dotoczyć co już jest 5 dni po terminie,ale wielka jest
tak jak ja rok temu
Tosia,Kubuś 100 lat!

Tosika to miałaś farta,super,że taka okazja sie trafiła i koniecznie fotki prosimy.A i prezencik Tosia też elegancki dostała

Andula ja nie uzywałam tego Vichy to nie doradzę

Survivor to coraz lepiej u was ze spaniem niedługo do 10 dociagniecie

u nas tez dzisiaj pobudka o 8,a i nocka w miarę spoko tylko jedna pobudka na smoka i od 5.30 z nami w łózku ,ale i tak sie wyspałam.
Mały kima obecnie na dworze,a ja sie zabieram za jakieś sprzatanie.Wieczorem też grilla robimy,znów sie objem,a brzuchal rośnie