reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Tosika ale super ceny ,uwielbiam takie okazje:tak:
Izabelka,Tosika myslimy aby kupic passata lub audi combi :tak:
Nocka nawet ok Misiek zaczal mi usypiac po 19 co bardzo cieszy mam troche wieczoru dla siebie:tak:Kupilam mu pieluchomajtki ale kurcze bardzo czesto kupa z nich wychodzi :baffled::baffled:Fajne sa wygodne i duzo szybciej sie zaklda ale chyba mimo wszytsko mniej chlonne:baffled:Pogoda narazie zapowiada sie Ok jest plana na dzis lub jutro zrobic grilla:tak:Wczoraj na allegro zamowilam kubusiowe ozdoby na roczek:-)
Nie wiem czy pisalam przed wczoraj bylam w prywatnym przedszkolu i powiem Wam super wrazenia maluszki (od 1.5-2) maja do dyspozycji 3 salki ogrodek panie przemile ale po pierwsze Misiek za maly a po drugie miejsc juz nie ma,ale jak kierowniczka zobaczyla ze Mis stabilnie chodzi i zaczal ladnie sie z dziecmi bawic powiedziala ze wpisuje mnie na liste rezerwowa i za 2 miesiace mam zadzwonic ciesze sie .Miejse swietne i jeszcze oddalone od mojego domu 5 minut.

Milego dzionka

Ostatnia edycja:
dzien dobry
ale mam zakwasy :baffled::happy: a dzisiaj ide znowu na dzialke, mam inna wersje aerobiku :-D
Andula byloby swietnie gdyby sie dostal :tak::tak: my dzisiaj robimy grila, oby pogoda byla
siostra przyjechala wiec pewnie sie spotkamy; maz standard co drugi dzien na rybach, jeszcze troche nie bede miala gdzie mrozic :-) pojde na rynek sprzedawac hehehehhhe
zycze udanego dnia

Witam!
Dziś m poszedł do pracy a dzieciaczki zrobiły mi prezent - wstaliśmy po 8:tak::-)
Tosika, no czad po prostu! Czekam na foty:tak:
Kupilam mu pieluchomajtki ale kurcze bardzo czesto kupa z nich wychodzi :baffled::baffled:Fajne sa wygodne i duzo szybciej sie zaklda ale chyba mimo wszytsko mniej chlonne:baffled:
Andula a jakie kupowałaś?Bo ja kupuję Rossmanowskie i jestem zadowolona. To samo przerabiałam z Mikim. Straszna wygoda tak wciągnąć na pupcię:tak:Akurat od Pampersowych Miki dostał uczulenia, choć żadne inne nigdy go nie uczulały:baffled:
Izabelka, widze, że Ty kolejny tytan pracy:tak:
U nas temp spadła o 10 stopni, jest czym oddychać, ale pada deszcz
Miłego dnia!

witam się i ja!

Po długim i ciężkim tygodniu musiałam troche odespać... uff... dopiero wstałam... ogólnie jest ciężko, nie wpadłam jeszcze w ten rytm pracy ale dzielnie nad tym pracuje... dzsiaj od rana sprzątanie i zapewne jakiś spacerek z małą bo trzeba w końcu troche czasu z dzieckiem spędzić... no a po południu pewnie do Roni na kawke zawitam :)

Pozdrawiam was bardzo i nadrabiam zaległości... wieczorkiem wstawie zdjęcia dla przypomnienia :)

Dzień dobry! Dziś udało się Florkę przeciągnąć ze spaniem aż do 8, więc i humor lepszy, choć już coś kwęka na drzemkę, ale przynajmniej nie drze się non stop:-p

Izabelka, jaka szkoda, że Ty tak daleko, bo bym natychmiast podjechała po te ryby - rzadko kupuję, bo w sklepie sam szajs, a takie świeżo złowione...mniam mniam:-)

Andula, no to nieźle Misiek się zaprezentował, skoro już go do przedszkola chcą:szok:

Tosika, kurcze, Ty to masz łeb do okazji:tak::tak: Będę pamiętać, jakbym jakiś duży zakup planowała, to Cię jako shopping plannera wynajmę:-D

Pogoda u nas dziś całkiem ok, chyba gdzieś na spacer mykniemy, choć same, bo R nadal słabiutki. Na szczęście znalazł sobie zajęcie i obrabia miliony zdjęć jakie porobił, więc nie marudzi:-p

Tosiu, kędzierzawy aniołku, rośnij zdrowo na piękną dziewczynę, co by tata chwili spokoju nie miał, odpędzając absztyfikantów:-D:-D

Kubusiu, Tobie życzymy, żebyś nadal miał tyle energii, a mamie, żeby za Tobą nadążała:-)

oczywiscie jeszcze zyczonka dla slodkich roczniakow
Tosienko,Kubulku wszytkiego najlepszego zdrowka szczescia i usmiechu !!!

Dziewczyny uzywala ktoras z Was kremu
VICHY NORMADERM ??Chce kupic bo twarz mi sie swieci jak cholera:baffled::baffled:

Miesiek ma faze od jakiegos czasu i wyciaga wszytskie chusteczki nawilzone z opakowania jak chce mu zabrac drze sie jak wariat:baffled:Wycuaga i wyciera wszytsko dookola..

Ostatnia edycja:
Tosieńko i Kubusiu z okazji ukończenia pierwszego roku życia ściskamy i tulimy:-):-):-)
Karteczki wysłane ale pewnie dotrą na poniedziałek
U nas dziś nocka znowu niespokojna
pewnie za gorąco a do tego katarek go męczył
teraz szaleje - normalnie chodzi sam że aż szczękę zbieram z podłogi
chyba mu się spodobało;-)
a u nas dziś deszczowo i z racji niepogody siedzimy w domku - buuuu
miłego dnia dla wszystkich

reklama
witam!
Tosia,Kubuś 100 lat!:tak: Rośnijcie zdrowo!

Tosika to miałaś farta,super,że taka okazja sie trafiła i koniecznie fotki prosimy.A i prezencik Tosia też elegancki dostała:tak:
Andula ja nie uzywałam tego Vichy to nie doradzę:no: Brawo dla Misia,że tsk sie świetmie zaprezentował i trzymamy kciuki żeby sie dostał.
Survivor to coraz lepiej u was ze spaniem niedługo do 10 dociagniecie:-D,a nie jak dawniej do 6.

u nas tez dzisiaj pobudka o 8,a i nocka w miarę spoko tylko jedna pobudka na smoka i od 5.30 z nami w łózku ,ale i tak sie wyspałam.
Mały kima obecnie na dworze,a ja sie zabieram za jakieś sprzatanie.Wieczorem też grilla robimy,znów sie objem,a brzuchal rośnie:-p:zawstydzona/y: No i koleżanka moja ma sie dotoczyć co już jest 5 dni po terminie,ale wielka jest:szok: tak jak ja rok temu:tak:

Do góry