reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

cześc dziewczynki;-)
ja coś dziś chyba za długo spałam i jakas sflaczała jestem:confused2:

mari nie smutaj sie słonko , może to plameienie sie nie rozkreci...a jesli tak to uda sie w przyszlym miesiącu, zobaczysz :*

i witam wszystkie dziewuszki :****
zaraz pojde sobie placuszki z jajeczkiem zrobic :) i kawke :)

zajączku i jak dzisiaj????????????????????????????????????????? jak samopoczucie!!!!!!???

reklama
Siemacie Jarzębinki i małe Jarzębinki:-D:-D
Justynko-nie martw sie kreskami, mogl byc mocz bardziej np rozcienczony, mniej czuly tescik, bardziej wilgotny itd....najwazniejsze ze nadal nie ma @ i ze jest cien cienia cienia:-);-):-)
Milego weiczorku i do jutra!!!!!!!!!!!
PS a jutro tez zamierzasz testa sikac?
:crazy:
Kropeczko, martwię się, bo teraz już na tych testach nic nie widze. Może być że wyblakły?????????:baffled::baffled:
Czekam cierpliwie do poniedziałku, ale mam dół. @ nie ma nadal. WIem wiem...jest nadzieja. Zwłaszcza że nie pamiętam kiedy mi się spóźniała...jeśli już to miałam wcześniej. Testa nie mam zamiaru juz robić.
jak się czujesz Kropeczko??
to lece placuszki robic , wpadne później , buziolki :**
Zostawiłaś mi trochę???:-)
A wyniki-no te teraz sa super! pieknie i w normie...ale nie mamy tej budowy sprawdzonej i chyba trzeba bedzie w kraju zbadac raz jeszcze...a moze ja za bardzo panikuje...? ale Lolitka nastraszyla mnie ze troche....ze przy zlej morfologii sa poronienia, ryzyko ciaz pozamacicznych, dzieci niepelnosprawne itd....i teraz to sie boje bez badania nawet myslec o przytulankach....
Kotecek, skoro się to wszystko poprawiła to pewnie morfologia też... Musicie byc dobrej myśli. jak przyjedziecie do kraju zrobicie morfologie jeszcze żeby się uspokoić. Przestań myślec negatywnie.

tak w ogole to zbornilismy rabania i sa gorsze niz 4 miesiace temu wtedy bylo 28mln dzis 15, wtedy 30% zwawych dzis 20% i leukocutów jest 2,5mln a norma 1mln czy jakos tak.. ogolnie 70% w budowie ok a 30% to jakies giganty.. ostatni miesiac mierze tempke a potem staramy sie od tak czyli jak wyjdzie to wyjdzie jak nie to nie..
narazie nie znikne z forum postaram sie pomagac osobom potrzebującym mej pomocy..
:-:)-:)-( o kurczę. Przykro mi. Nektarynko, widzisz jak jest u Kropecki M.. Pewnie da się wszystko poprawić dietka i tabletkami jakimiś. Nie opuszczaj nas!!!! Jesteś dla nas skarbnica wiedzy, ale przede wszystkim należysz do naszej bandy, tyle imprez razem więc nie możesz nas zostwić:-)
dam znac jak dotrze do mnie........
szczerze mowiacto nic nie czuje,,,,tylko głowa mnie boli i od czasu do czasu brzu,,,,...troche dziwne......i cycachy tak minimalnie...
Cześć Dzeni. Szczerze - to tak samo mam. Głowa, trochę mrzuch i minim. cycki... Ja nie wytrzymam do poniedziałku chyba. Martwią mnie te pieprzone testy:-(
no absolutnie masz nie znikac bo jestes potrzebna mnie i wszystkim dziewczynkom!! Twoja i lolitki pomoc jest niezastąpiona!!!:tak::-)
.
OOOOO dobrze mówi - Badaicka, zamawiaj drina dla Madzienki:-D:-D
Magda przynos nam tu dobre wieści i to szybko !!!!!
A to My w 24 tygodniu :-)
ALe wyglądasz super. szczuplaczek z Ciebie:-)
odlozylismy tylko inseminacje poki co na 3 miechy,staramy sie teraz konkretniej bo wczesniej omijalismy cykle bo np,nie mielismy ochoty...teraz nie ma bata!
w polsce M powtarza badakna,ja robie hormonki bo nigdy nie mialam i chce pomonitorowac cykl,zobaczyc jak moje pecherze czy w ogole pekaja cholery jasne....
Cześć Romeczko. Widze że poukładaliście sobie wszystko. To super. Bardzo się ciesze że macie konkretne ustalenia:-)
a mnie dziś dopadł dół, żę do końca życia będę samotną matką:-(ze jestem stara, brzydka, prawie "rozwódka" i buuuuuuuuuuuu
Przestań natychmiast. Widziałm tylko jedno Twoje zdjęcie (bo kurka nie chcesz mnie na NK:-(;-)) Jesteś śliczna, mądra, MŁODA!, będziesz miała śliczną dzidzię i dasz sobie radę!!!!!!!!!!!! Mam znajomą którą "mąż-ku*s" zostawił praktycznie przed urodzeniem dziecka. Nawet nie przyjechał zobaczyć małej. Zabrał wszystkie pieniądze i prezenty ze ślubu, bo sobie znalazł kogoś jak ona u rodziców czekała na poród (mieli zamieszkać nad morzem - dostali mieszkanie, bo on był w marynarce). Nie powiem ciężko przeżyła, rodzina też. teraz córeczka chodzi do przedszkola już a ona ma super faceta z klasą i z kasą, skończyła studia i otworzyła własny gabinet masażu....Więc Kochana - życie przed Tobą!!!
Hejka Dziewczyny.Mam dobre wiesci robiłam i są dwie grube krechy,a do Polski moge dopiero jechac za dwa tyg,ale pracowac nie bede ciężko:tak:Cieszymy sie,ale tez zastanawiamy sie co dalej:sorry:Buziaczki dla was i sorki,że tak pózno pisze i ze musiałyscie tak długo czekac;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D HURAAAAAAAAA. Gratulejszon!!!!!!!!!!!!

Zajączku kochana Ty tez masz fasolkę i ja Ci to mówię! Mnie też bolały piersi z boku i też na początku tylko prawa:-D:-D
Ja nie wiem skąd , ale wiem że Ci sie udało. Takie moje czary mary:-D
Loree, powiedz mi czy ty masz jakieś "upławy, wydzielinę"... Bo u mnie nie jest sucho jak przed @ ale tak tylko wilgotnawo, nic ze mnie nie leci tak jak mówiły dziewczyny - że niby mnóstwo białego śluzu mają (to tez mnie martwi):-(
Bardzo Ci dziękuje że mnie podtrzymujesz na duchu;-)
Madzia - gratuluję, mamy kwietnióweczkę!!!!
Patrzcie dziewczyny co znalazłam na necie:
Lody zwiększają płodność
Lody z mleka pełnotłustego będą natomiast doskonałe dla pań, które pragną zajść w ciążę. Spożywanie produktów mlecznych o większej zawartości tłuszczu zwiększa prawdopodobieństwo zajścia w ciąże, podczas gdy dietetyczne przetwory mleczne zwiększają ryzyko niepłodności związanej z brakiem owulacji. Naukowcy z Wydziału Żywienia Harvard School of Public Health przebadali zarówno kobiety spożywające odtłuszczony nabiał, jak i te, które spożywały pełnotłuste produkty mleczne. Okazało się, że u pierwszej grupy ryzyko niepłodności wzrastało prawie o 85 proc. w porównaniu do drugiej grupy. Jeśli więc chcesz zajść w ciążę, jedz lody zgodnie z upodobaniami i nie przejmuj się kaloriami.
:-D:-D:-D:-D no kurczę, to jeśli nam się udało to wiem czemu, w końcu uuuuwwwwieeelllbiam lody:-D:-D:-D:-D
Jak sie czujesz Cieżaróweczko??:-D
Siemacie śpiące Lachony wieczorową porą.
Wpadne do was jutro po robocie bo ma na rano.
oczywiście. Znowu przyłazisz jak mnie nie ma... Jak się czujesz z trojaczkami??
Hej! jest tu jeszcze ktos o tej porze??? moze Szafirek...?Pochwalic sie chce, ze zostalam ciotka klotka po raz kolejny-dzis mojego kuzyna-zwanego przeze mnie braciszkiem-zona urodzila slicznego synka:-)
Marzenixx-ja blagam...tylko nie wpalaszuj calych 2 kg ziemniakow zaraz z rana na sniadanie bo ci d...ę rozerwie:-)))) CMOK!
:-):-):-):-) Szkoda by było tej lachonowej pupy:-D:-D:-D:-D
No mówiłam: Ciotka Klotka. Pewnie wszystkie dzieci Cię uwielbiają!!!!!!!!!!!!
DZIEŃ DOBRY Z RANKA !!!!!
Aleś Ty radosna!!!!!!!!! Cześć Bernadko!!!!!!!!!!!!
Czesc Wszystkim
A u mnie doooooopa nie bede mama plamienie sie rozkreca, dzis znowu jest krew wiec test nie bedzie potrzebny :((((((((((( Troche mam dola ale coz. Zycie.... Pozdrowienia i milego dnia dla Wszystkich.
:-:)-:)-:)-( Przytulam Mari bardzo mocno. Nie martw się Słonko, na pewno Wam się uda. W następnym cyklu wykorzystasz zapas testów a nie tamponów;-)
dziękuję WAM wszystkim za słowa otuchy, tak mnie przydołowło wczoraj... Nie mogę pogodzić się z tym, że są tacy ludzie jak on, że można zostawić kobietę w ciąży.. ze nie wzrusza go nic...Gdyby to była jakaś wpadka, ale to dziecko planowane, w świeżym małżeństwie... ehhh
:-:)-:)-( dla mnie tez to jest cholernie niezrozumiałe. Nigdy tego nie pojmę. ALe co tam, może mam inne zasady moralne niż niektórzy ludzie. Dla mnie to nie jest facet tylko troki od kaleson.
Witam się raz jeszcze. Całuuuuuskii

cześc dziewczynki;-)
ja coś dziś chyba za długo spałam i jakas sflaczała jestem:confused2:
zaraz pojde sobie placuszki z jajeczkiem zrobic :) i kawke :)

zajączku i jak dzisiaj????????????????????????????????????????? jak samopoczucie!!!!!!???
Cześć Króliczku:-D:-D Wczoraj Kropeczka martwiła sie o Ciebie:-D:-D jak ty robisz te placki z jajkami. Rozbijasz na nich jajko jak na sadzone???
Samopoczucie....hmmm. Psychicznie tak sobie, boję się. Najchętniej bym poszła spać i obudziła się w poniedziałek. Może dlatego że fizycznie czuję się za dobrze jak na ...

Czesc dziewczyny mam takie pytanko spoznia mi sie miesiaczka 2 dni ( a nigdy sie nie spozniala), zrobilam dzis test ale wyszedl negatywny, tylko nie byl z pierwszego moczu CZY MU WIEZYC ???????? :-(

Najlepiej powtórz test albo zrób badanie z krwi. Bedziesz mieć pewność czy to ciąża czy nie.

Dziekuje za pomoc jak nie w tym miesiacu to moze w nastepnym

Jeśli nie zauważyłaś na forum jest wiele dziewczyn i nie tylko twoje pytania są ważne. Zresztą dostałaś odpowiedź.

Ostatnia edycja:
Cześć Króliczku:-D:-D Wczoraj Kropeczka martwiła sie o Ciebie:-D:-D jak ty robisz te placki z jajkami. Rozbijasz na nich jajko jak na sadzone???
Samopoczucie....hmmm. Psychicznie tak sobie, boję się. Najchętniej bym poszła spać i obudziła się w poniedziałek. Może dlatego że fizycznie czuję się za dobrze jak na ...
Pewnie nie możesz uwierzyć że się wam udało , dlatego się boisz..... tak bardzo tego pragnełaś że jak się stało to wydaje ci się ze to niemożliwe....:tak: Ale Justynko uwierz że to włąśnie ten moment!!:-D Zaraz szybciutko zleci do poniedziałku i wtedy chociaż jakieś skarpetusie kup dla męża , napewno bardziej śię wtedy wzruszy:-):tak: :***
a na placuszki jajeczka wbijamy i mieszamy jak jajecznice! mniam!!

Witam się!

Kropeczko dziękuję- czuję się super. Ale w ciągu dnia muszę się położyć spać. Męczące to trochę, ale wiem że zaraz przejdzie- czyli po pierwszym trymestrze. Przynajmniej w pierwszej ciąży tak było. Teraz spałam sobie z córcią, bo ona nadal ma drzemkę w ciągu dnia. I mała złośnica od 3 dni nie chce już spać w dzień! Akurat teraz wyrosła z drzemek! No i muszę spać sama :szok:

Zajączku ja przed @ nie miałam śluzu za dużo. Na początku ciązy trochę go było, ale jakoś nie zakodowałam od którego momentu. Nie martw się że czasem dziewczyny mają. Różne są objawy ciąży i nie zawsze u wszystkich takie same.
Masz fasolkę i tyle!!!
Ja się nie mylę!!!:-D:-D:-D

WITAM:-)
KROPECZKA gratuluje ciociu:-)
MARI poczekaj poczekaj to jeszcze nie jest przesądzone:tak:
ZAJĄCZEK a ty kobitko niewymyślaj:-)mój test takze wyblakł a miał dwie kreski i to już na drugi dzień mi wyblakł to normalne:-)

Pewnie nie możesz uwierzyć że się wam udało , dlatego się boisz..... tak bardzo tego pragnełaś że jak się stało to wydaje ci się ze to niemożliwe....:tak:
a na placuszki jajeczka wbijamy i mieszamy jak jajecznice! mniam!!
Może masz rację SŁonko. Kurczę nie chcę was zanudzać moim świrowaniem i nie robię tego tak że niby wiem że jestem a chcę żebyście mi tylko potwierdzały. (tak jak moja znajoma ze studiów która pieprzyła "boziu jaka jestem gruba" klepiąc się po płaskim brzuchu żeby wszyscy ją podziwiali i mówili ze jest inaczej")
Ja na prawdę się martwie:-:)-( ale przez weekend mnie nie będzie więc wy odpoczniecie i ja może też;-)
A co do placków to musze koniecznie spróbować. Ja lubie tak ziemniaki zrobić:)
Witam się!
Zajączku ja przed @ nie miałam śluzu za dużo. Na początku ciązy trochę go było, ale jakoś nie zakodowałam od którego momentu. Nie martw się że czasem dziewczyny mają. Różne są objawy ciąży i nie zawsze u wszystkich takie same.
Masz fasolkę i tyle!!!
Ja się nie mylę!!!:-D:-D:-D
Słoneczko, ja licze na to że się nie mylisz. Ja tak z tydzień po owu wydawało mi się że po seksiku (oprócz wiecie czego) wylecił ze mnie jakiś taki galaretowaty ale teraz już nic, tylko "tak mokrawo" Sorry że tak dokładnie:-D:-D
A teraz jak się czujesz?? całuski buziaczki dla Was
WITAM:-)
ZAJĄCZEK a ty kobitko niewymyślaj:-)mój test takze wyblakł a miał dwie kreski i to już na drugi dzień mi wyblakł to normalne:-)
Ufffff;-)
Cześć Patrysiu. Też będziesz ciotka - klotką:-):-)

reklama
Nektarynko...przylro mi kochanie, ze slabsze te wasze wyniki...u nas sie poprawily.A czy twoj M wystarczajaco dlugo bral witaminki??? Unikaj przegrzewania, bral chlodny prysznic itd...?
M nie pije i nie pali.. (bardzo zadko jakas lampka wina:) ) gorących kapieli raczej nie bierze.. - umiarkowana temperatura, jak czasem sprawdzam to mowie mu brr jaka zimna.. witaminki niestety mu szkodzily bral poltora miesiaca moze dluzej.. a teraz mysle o salfazinie.. i chyba mu go kupie musimy poprawic ruch, zwiekszyc ilosc..
Kurczaczek dopiero teraz doczytałam że wyniki M sie pogorszyły
przytulam cię mocno :tak:
moze to przez to ze teraz M musi brac zyrtec bo jest alergikiem nie mam pojecia.. a przeciez nie zakaze mu tego brac bo zakicha mi sie na amen
:-:)-:)-( o kurczę. Przykro mi. Nektarynko, widzisz jak jest u Kropecki M.. Pewnie da się wszystko poprawić dietka i tabletkami jakimiś. Nie opuszczaj nas!!!! Jesteś dla nas skarbnica wiedzy, ale przede wszystkim należysz do naszej bandy, tyle imprez razem więc nie możesz nas zostwić:-)
nie no opuszcac was nie opuszcze:) pomagac bede jak zwykle..

Do góry