reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kinguś - w ramach przeceny w TESCO :rofl2::-D :) 5złotych polskich
Ale kupiłaś w Polsce? Bo nie wiem czy jest sens M ciągnąć

Witajcie dziewczyny. Mam pytanko. Moja znajoma dowiedziała się że jest w ciąży będąc już w 3 miesiacu. Mówiła ze totalnie zmylił ja okres który dostawała regularnie . I teraz pytanie czy pojawia sie wtedy tylko jakies plamienie czy może wystąpić również obfita miesiaczka ,która w moim przypadku trwała dwa dni i na tym się skonczyło. Od dwóch dni mdli mnie i piersi powiększyły sie znacznie ale nie bola mnie .
Też o tym słyszałam tylko podobno to jest bardziej plamienie niż krwawienie.
Możesz zrobić test albo badanie z krwi bhcg

kochana cos tam zostało, dla ciebie zawsze :***
no mój dawno temu odczulal przez 4 lata i nic to nie dalo, ale teraz i tak ma mniejsze ojawy niz kiedys, jakby coraz lepiej bylo.....

kinia to będzie pewnie "żywe sreberko":-D
Dzięki;-)
Mój się odczula chyba już 3 rok i czuje poprawę a całość chyba 5 lat będzie trwała.

reklama
Sorki ale wczoraj napewno nie dostalam zadnej odpowiedzi bo jestem pierwszy raz na tym forum a pytanie przez pomylke wyslalo mi sie 2 razy. Troche jestes nie uprzejma Loree !

Witam się!:-)
Nie piszę ostatnio za często bo chcę odpocząć od staranek przed IVF...ale staram się was czytać...
Zajączku czekam na wyniki wielkiej bety!
Madzia serdecznie gratuluję - wracaj do Polski i odpoczywaj!
Hanka kciuki za bliźniaki!
Pozdrawiam was wszystkie- buziaki!:-D

Sorki ale wczoraj napewno nie dostalam zadnej odpowiedzi bo jestem pierwszy raz na tym forum a pytanie przez pomylke wyslalo mi sie 2 razy. Troche jestes nie uprzejma Loree !

Ja po prostu piszę co myslę. Daruj sobie ocenianie mnie.
A odpowiedź dostałaś kilka stron wcześniej. Czytaj uwaznie. Zaniepokojona odpisała ci 4 minuty po twoim poście.

Dziekuje za pomoc jak nie w tym miesiacu to moze w nastepnym

To za to jest najbardziej uprzejme stwierdzenie z jakim się spotkałam! Nie dostałaś odpowiedzi za minutę , więc foch.
Szkoda gadać.

Ostatnia edycja:
Ja po prostu piszę co myslę. Daruj sobie ocenianie mnie.
A odpowiedź dostałaś kilka stron wcześniej. Czytaj uwaznie. Zaniepokojona odpisała ci 4 minuty po twoim poście.
dziękuje Loreczko że zauważyłaś ze ja raczyłam tej Pani odpowiedzieć ale moja odpowiedz została zignorowana:tak::tak:
już po drzemce jesteś ??:-)

Witam Was Laseczki:-)Ja tylko na chwilke zaraz pójde sie położyc.Sama nie moge uwierzyc ze jestem :-)Suwaczka jak narazie nie zmieniam,bo niewiem który to tydzien.Dzisiaj ostatni dzien pracowałam,a od teraz tylko bede odpoczywac,i jak wróce do Polski to odrazu do gina lece:tak:Buziaczki i do wieczorka;-)

reklama
Boshe jak mi dzisiaj nudno....:confused2: wszyscy znajomi gdzies powyjezdzali , mąż w pracy a ja nie mam co robic! ponad 200 kanałów tv i nie ma co oglądać!!:no:
Kupilam sobie książkę najnowsza Paulo Coelho " Zwyciężca jest sam" i zasiadłam sobie na kanapie, przeczytałam 1/3 i jakos spać mi sie zachciało.......:confused2: zreszta nie mogłam się skupic bo dzisiaj kabareton w Koszalinie jest a ja koło amfiteatru mieszkam i od rana próby sa...:baffled:

a co tam u was? jest tu kto wogóle?

madzia84 tydzien ciąży wyliczas od ostatniego dnia twojej miesiączki...:tak:

Do góry