Sylwia, tylko spokojnie... Niestety czasami nie da się pogodzić i rodziny i zainteresowań... Może Ty też gdzieś wyskoczysz...?Ja juz zaliczyłam awanturke z mężem,normalnie mnie wkurzaMój jest wielkim miłosnikiem indian i ich kultury ,a dzisiaj zaczyna sie zlot w Uniejowie i oczywiście musiał pojechac
niewazne ,że ja całe dnie sama w domu siedze,chociaz w sobote krócej pracuje i mi przypomina jak wygląda.Najlepsze jest to ,ze jutro tez chce jechac -normalnie łeb przy samej dupie ukrece i juz.Oczywiście wypłakałam sie i nerwy mi przeszły brrrrrrrrrrrrrrr
![]()
reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Ja tam dziś nie narzekam, jak się obudziłam stało koło mnie pyszne śniadanko przygotowane przez męża ;-)
A co do zainteresowań to myślę, że najlepszym sposobem jest po prostu zrozumieć drugą osobę i docenić to, że ma takie zainteresowania a nie np spotykanie się na piwko z kumplami
U mnie w związku to ja jestem tą "złą" stroną mającą pasje - hodowlę psów rasowych - a co z tym idzie w parze częste wyjazdy na wystawy. Mąż też mnie samej nie chciał puszczać, a ja nie chciałam słuchać jego ciągłego marudzenia typu 'kiedy wracamy". Ale po długich rozmowach jakoś doszliśmy do kompromisu, on jeździ ze mną, nie komentuje, cieszy się razem ze mną z wygranych i przejmuje przegranymi :-)
A co do zainteresowań to myślę, że najlepszym sposobem jest po prostu zrozumieć drugą osobę i docenić to, że ma takie zainteresowania a nie np spotykanie się na piwko z kumplami
U mnie w związku to ja jestem tą "złą" stroną mającą pasje - hodowlę psów rasowych - a co z tym idzie w parze częste wyjazdy na wystawy. Mąż też mnie samej nie chciał puszczać, a ja nie chciałam słuchać jego ciągłego marudzenia typu 'kiedy wracamy". Ale po długich rozmowach jakoś doszliśmy do kompromisu, on jeździ ze mną, nie komentuje, cieszy się razem ze mną z wygranych i przejmuje przegranymi :-)
P
patrysia*
Gość
Super, gratulacje dla siostry!! Trzymam kciuki, żeby tym razem się udało szczęśliwie donosić!! Na kiedy ma termin?
dziękuje kobitki za gratulacje dla siostry:-)a termin jeszcze nie wiem ale na pewno na kwicień
no ale za tym nie mam chrzestnej dla mojego smyka w brzuszku
a mój synek od najstarszej siostry synka jest o 3 miesiący starszy tylko tyle że jej jest ze stycznia a mój z października
Tak tez myslalam a zreszta chyba i tak nie moglabym sie powstrzymac bo juz wypilamach i diastalam wyniki badan usg i maluszki sa w niskim ryzyku ufff oby tylko dale sie dobrze rozwijaly, bo tez maja jedno lozysko i mam nadzieje ze beda dzielily sie po rowno
super wiadomości:-)
Sylwia. wiem o czym mówisz i cię rozumiem. Mój mąż poza tym, że nie przepuści żadnego meczu, to jeszcze jeździ na ryby. Też go nie widze całymi dniami, a jutro rano też jedzie na rybki. Ale z dwojga złego, to niech ma te swoje rybki i tak jak pisze BlackWizard to przynajmniej nie chodzi z kolegami na piwo. Dziś mi zaproponował, żebym jechała z nim, ale mi się nie uśmiecha wstawanie o 4 rano. Niech sobie jedzie sam, ja wole pospać w tym czasie w ciepłym łóżeczku. A poza tym wiem, że jak nie pojedzie , to będzie tak marudny, że go sama wykopie na te ryby, żeby mieć święty spokój (ha, ha, znalazł na mnie sposób) Ale mimo to czasem się też wkurzam.
No cóż, każdy chłop musi mieć swoje jakieś zabaweczki jeden ma rybki, drugi indian, trzeci jeszcze coś innego
No cóż, każdy chłop musi mieć swoje jakieś zabaweczki jeden ma rybki, drugi indian, trzeci jeszcze coś innego
Ostatnia edycja:
sylwia100
Ja rozumiem jego zainteresowania ,ale wszystko musi miec jakies granice.Swiat nie moze krecic sie tylko wokół hobby,bo pozatym jest tez zycie codzienne i inne problemy czekajace na rozwiazanie:-)Szanuje jego pasje ,bo jest naprawde piekna,ale przegiął dzisiaj i jużJa tam dziś nie narzekam, jak się obudziłam stało koło mnie pyszne śniadanko przygotowane przez męża ;-)
A co do zainteresowań to myślę, że najlepszym sposobem jest po prostu zrozumieć drugą osobę i docenić to, że ma takie zainteresowania a nie np spotykanie się na piwko z kumplamiU mnie w związku to ja jestem tą "złą" stroną mającą pasje - hodowlę psów rasowych - a co z tym idzie w parze częste wyjazdy na wystawy. Mąż też mnie samej nie chciał puszczać, a ja nie chciałam słuchać jego ciągłego marudzenia typu 'kiedy wracamy". Ale po długich rozmowach jakoś doszliśmy do kompromisu, on jeździ ze mną, nie komentuje, cieszy się razem ze mną z wygranych i przejmuje przegranymi :-)
Kobietki a wiecie może na jakiej wysokosci znajduje sie teraz nasza macica?Kobietki a wiecie może na jakiej wysokosci znajduje sie teraz nasza macica?
??? nie mam zielonego pojęcia. A skąd takie pytanie? czy to ma jakieś znaczenie lub wpływ na przebieg ciąży???
Kobietki a wiecie może na jakiej wysokosci znajduje sie teraz nasza macica?
u mnie po badaniu w czwartek gdzieś na 2 palce poniżej pępka

mój za to ma pasję autaaaaa ;-)
sylwia100
Nie raczej nie ma wpływu ,tylko jestem ciekawa??? nie mam zielonego pojęcia. A skąd takie pytanie? czy to ma jakieś znaczenie lub wpływ na przebieg ciąży???

reklama
BlackWizard
Ja rozumiem jego zainteresowania ,ale wszystko musi miec jakies granice.Swiat nie moze krecic sie tylko wokół hobby,bo pozatym jest tez zycie codzienne i inne problemy czekajace na rozwiazanie:-)Szanuje jego pasje ,bo jest naprawde piekna,ale przegiął dzisiaj i już![]()
Ale chyba nie wyjeżdza codziennie ;-) Może po prostu warto z mężem porozmawiać i jeździć razem z nim? :-)