zaraz Ty dostaniesz klapsa, chociaz nie moge bic cieżarnej i to tak zaawansowanej hahahnapisałam również ze i Ty i Olica tez , tylko w kolejnym poście
![]()
oj dobra juz dobra starosc nie radosc...nie doczytalam

Justynko a @ wygląda tak jak zwykle?
Zadzwoń do laboratorium i poproś o podanie wyniku przez telefon,moze to jednak nie @ a plamienie?
A co u Ciebie Madzia jak sytuacja z P?? staranka byly w tym cyklu??
Hej hej
U mnie hmmm jeszcze nie wiem konkretnieDzis 32dc bez @, cycuszki rosna i bola coraz bardziej, sikam jak najeta, tempka nie spada i mam tez lekkie nudnosci takze niby wszystko na + ale troche sie boje zrobic test
![]()
no to czas najwyzszy zatestowac jak jestes w ciazy to wyjdzie jak nic :-) i nie trzeba rano, ja testowalam po poludniu i to 9 dpo...
dziewczyny prosze przeczytac jeszcze raz co napisalam!!!!!! ze zrozumieniem!!!!!
mowilam o dziewczynach ktore byly tu przed rokiem tak jak ja!! i z wtedy zostala z nami zaciązona tylko kingus!! a potem dziewczynki cos tam dodaly wiec ja dodalam ze jeszcze kroptusia i olica bo reszte zapomnuialam..... no tak mozesz mnie zbic..... alr ty jestes swieza staraczka zaciążona:******** a ogolnie to chodziło o staraczki z 2008 roku
![]()
dobra juz dobra bo napisalam jedno zdanie po Olci i zrobila sie standardowa forumkowa rozpierducha :-) zaraz bedzie ze przeze mnie zaczna sie tluc przez stare i mlode staraczki
Żeby uciąc temat powiem tak,że nam staraczkom jest przykro jak te które zajda w ciaże uciekają na inne wątki a tutaj nie zagladają i nieważne czy to staraczki z poprzedniego czy z tamtego roku.
WIĘC UPRASZA SIE WSZYSTKIE O NIE UCIEKANIE STĄD PO ZAJŚCIU W CIĄŻE
no i prawidlowo krotko skwitowane :-)