reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

zaraz Ty dostaniesz klapsa, chociaz nie moge bic cieżarnej i to tak zaawansowanej hahah:-D napisałam również ze i Ty i Olica tez , tylko w kolejnym poście :-p

oj dobra juz dobra starosc nie radosc...nie doczytalam :-pi wybacz,...podobno odkad zaszlam w ciaze stalam sie strasznie czepialska o placzliwosci nic nie pisze bo nie ma dnia bez placzu...wystarczy ze ktos krzywo spojrzyk i ryk...hehe

Justynko a @ wygląda tak jak zwykle?
Zadzwoń do laboratorium i poproś o podanie wyniku przez telefon,moze to jednak nie @ a plamienie?

A co u Ciebie Madzia jak sytuacja z P?? staranka byly w tym cyklu??

Hej hej

U mnie hmmm jeszcze nie wiem konkretnie:zawstydzona/y: Dzis 32dc bez @, cycuszki rosna i bola coraz bardziej, sikam jak najeta, tempka nie spada i mam tez lekkie nudnosci takze niby wszystko na + ale troche sie boje zrobic test :angry:

no to czas najwyzszy zatestowac jak jestes w ciazy to wyjdzie jak nic :-) i nie trzeba rano, ja testowalam po poludniu i to 9 dpo...

dziewczyny prosze przeczytac jeszcze raz co napisalam!!!!!! ze zrozumieniem!!!!!
mowilam o dziewczynach ktore byly tu przed rokiem tak jak ja!! i z wtedy zostala z nami zaciązona tylko kingus!! a potem dziewczynki cos tam dodaly wiec ja dodalam ze jeszcze kroptusia i olica bo reszte zapomnuialam..... no tak mozesz mnie zbic..... alr ty jestes swieza staraczka zaciążona :tak: :******** a ogolnie to chodziło o staraczki z 2008 roku:tak:

dobra juz dobra bo napisalam jedno zdanie po Olci i zrobila sie standardowa forumkowa rozpierducha :-) zaraz bedzie ze przeze mnie zaczna sie tluc przez stare i mlode staraczki

Żeby uciąc temat powiem tak,że nam staraczkom jest przykro jak te które zajda w ciaże uciekają na inne wątki a tutaj nie zagladają i nieważne czy to staraczki z poprzedniego czy z tamtego roku.
WIĘC UPRASZA SIE WSZYSTKIE O NIE UCIEKANIE STĄD PO ZAJŚCIU W CIĄŻE

no i prawidlowo krotko skwitowane :-)

reklama
Witam sie :-)

TAK KOCHANE MARZENIXX MA RACJE Z POPRZEDNIEGO ROKU WSZYSTKIE DZIEWCZYNY KTORE ZAFASOLKOWALY A DOKLADNE JESZCZE NA WATKU STARAJACE SIE 2008 O NAS ZAPOMNIALY :-(
WCZORAJ ZNALAZLAM ZE VERITASERUM URODZILA SYNKA :tak::laugh2:

KROPTUSIU-kochana az mi sie mardka ucieszyla jak zobaczylam Cie w dwupaku :laugh2: jestes dzielna i silna kobieta :tak: buziak :*

Witaj Eve :-)

ZAJACZEK- PRZYTULAM :-(

BO BYM ZAPOMNIALA PRZECIEZ JA JESZCZE HANCE NIE OBSTAWIALAM BOBASKOW HMMM A WIEC TAK: JA STAWIAM ZE WSZYSTKIE 3 SIE ZAPLODNIA I PODZIELA WIEC BEDA 6-RACZKI :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

PRZYSZLY MI DZISIAJ ZIOLKA OD MAMY I MAM PYTANIE DO DZIEWCZYN KTORE JE PIJA BO JA MAM KAZDE W OSOBNYM OPAKOWANIU I TERAZ MAM TO WSZYSTKO WYMIESZAC W JEDNA KUPE, TAK ? I ZAPARZAC TYLKO JEDNA LYZECZKE CZY LYZKE DZIENNIE TYCH ZIOLEK DO PICIA ?

BUZIAKI DLA WSZYSTKIECH BABECZEK :*

Wyczytalam to na jednym forum podobno sie sprawdza:eek:

"Chinski kalendarz plci"

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
18 - + - + + + + + + + + +
19 + - + - - + - - - - + +
20 - + - + + + + + + - + +
21 + - - - - - - - - - - -
22 - + + - + - - + - - - -
23 + + - + + - + - + + + +
24 + - + + - + + - - - - -
25 - + + - + - + + + + + +
26 + - + - - + - + - - - -
27 - + - + - - + + + - + +
28 + - + - - - + + + + - -
29 - + - + + + + + + - - -
30 + - + - - - - - - + - -
31 + - + - - - - - - - + +
32 + - + - - - - - - - + +
33 - + - + + - - + - - - +
34 + - + - - - - - - - - +
35 + + - + - - - + - - - +

18-35 skończone lata matki w czasie poczęcia dziecka
1-12 miesiąc poczęcia
+ chłopiec
- dziewczynka
Wychodzi mi chłopak!!:tak::-DHurra!:-)

O kuźwa... a tu dziewczynka:eek::-D

cześć dziewczyny.
Dostałam @
dzisiaj rano
Przytulam Kochana... w następnym cyklu będzie lepiej..:tak:

Hej hej

U mnie hmmm jeszcze nie wiem konkretnie:zawstydzona/y: Dzis 32dc bez @, cycuszki rosna i bola coraz bardziej, sikam jak najeta, tempka nie spada i mam tez lekkie nudnosci takze niby wszystko na + ale troche sie boje zrobic test :angry:
Kobieto testuj:tak::-DJa testowałam 26dc a cykle mam 28dniowe i wyszła druga blada kreseczka więc wierzę, że u Ciebie na bank Fasolinka:tak: Dodam, że testowałam po południu:tak:

Witam sie :-)

TAK KOCHANE MARZENIXX MA RACJE Z POPRZEDNIEGO ROKU WSZYSTKIE DZIEWCZYNY KTORE ZAFASOLKOWALY A DOKLADNE JESZCZE NA WATKU STARAJACE SIE 2008 O NAS ZAPOMNIALY :-(
WCZORAJ ZNALAZLAM ZE VERITASERUM URODZILA SYNKA :tak::laugh2:

KROPTUSIU-kochana az mi sie mardka ucieszyla jak zobaczylam Cie w dwupaku :laugh2: jestes dzielna i silna kobieta :tak: buziak :*

No witaj Lilu Slonce...wlasnie sie dochodzilysmy z Marzenixx ze ja sie ostalam ze starej gwardii zafasolkowanych i staraczek 2008 :-) nawet nie wiem kiedy to zlecialo .... zaraz bedzie moj termin na wrzesnien a w listopadzie mialam ostatnia @...Co do ziolek wydaje mi sie ze powinno sie pomieszac i pic ale ile to juz dziewczynki pomoga...

Co u taty?? Mam nadzieje ze lepiej, choc przy chemii to raz lepiej raz gorzej co wiem z doswiadczenia, sle moc caluskow i duuuuuzo zdrowka dla tatusia

makaronka raz dwa nam tu wszystkie objawy napisac i wszystko od poczatku co w tym cyklu bylo ze sie udalo!!! niesetty kazda ma taki obowiązek u nas!:tak::-D

eve witaj wczasowiczko :*** super miałas tydzień!

marzenixx bede pisac co i jak jak juz wyjda te 2 krechy co by nie robic z siebie wariatki:tak:

Zajaczek a gdzie macie jechac i co mialabys tam robic bo albo niedoczytalam , albo zpaomnialam, albo nie zdradzials jeszcze.

Badaicka mialy byc jeszcze kolorowe drinki z parasolkami i walnij jeszcze jakiesgos samczego kelnera tylko dojrzalego a nie chloptasia jakiegos;-)

A ja jestem dzisiaj zadowolona ze hej. Po 1sze test (nareszcie , odpocne psychicznie od gdybania) po 2gie doszla paczka z prezencikiem od mamusi mojej (i tatusia chciaz pewnie za barddzo sie nie przylozyl) no i doszedl nowy numer PANI takze bede miala co czytac (po raz kolejny wymigujac sie od nauki ale juz mi tak nie zalezy na zdanym egzaminie).

Tylko mi smutno bo Justynce smutno i tzreba ja nastawic pozytywnie i pocieszac i rozsmieszac. Do dziela.

reklama
Zajączku a masz typowe odczucia @???? czy moze inaczej sie czujesz??? :eek:
Evuniu, brzuch boli jak na @. Ale mnie już cmił kilka dni po owulce. wiec sobie myslałam...PMS też mi nie dokuczał, nie rzucałam się na słodycze więc generalnie inaczej było.
Justynko wedle życzenia Makaronki special for you

:-)żEBYM JA TAKI TYŁEK MIAŁA....ECHHHH;-)
Zajaczek a gdzie macie jechac i co mialabys tam robic bo albo niedoczytalam , albo zpaomnialam, albo nie zdradzials jeszcze.
Tylko mi smutno bo Justynce smutno i tzreba ja nastawic pozytywnie i pocieszac i rozsmieszac. Do dziela.
I udało Ci się:-) Dzieki Makaroniku. CHyba po raz pierwszy, no może drugi się uzmiechnęłam:) A ty się nie smuć z mojego powodu tylko ciesz!!!

Do góry