reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

o oooooo dobrze mówi :tak::tak::tak:

Dzięki kochana! Bo widzisz ja przed pierwszą ciążą to chyba wszędzie testy robiłam:-D:-D:-D
Potrafiłam zrobić jeden w domu a ponieważ wyszła 1 kreska a ja nie mogłam w to uwierzyć , to po drodze do pracy kupowałam kolejny i sikałam w pracowniczym kiblu.
Ja czasem robiłam test nawet jak @ przylazła. Nie wierzyłam,że znów się nie udało. Trochę chore to było, wiem.

reklama
o oooooo dobrze mówi :tak::tak::tak:
No to czekamy ;-);-)

i mam pytanie:jakies wiesci ktos ma od Pysi510, Elfy75, Butterfly27, Mezatki, Tikaniska, Imagination???? Elizabeth wiem, ze ma sie dobrze i slicznie wyglada...brzusiu wzorowy -widzialam na nk:-)
Niestety wiem tylko co u Elizabeth ;-)
No to dobrze, że dziś już lepiej;-)

Marzenko gofry.... :*
W tym roku mnie ominą ale w przyszłym na pewno jedziemy na morze ;-);-)

Ale wam fajnie-tak bliziutko morze CHLIPPPPPPPPPPPPPPPPP.
A ja w tym roku ani wakacji, ani morza, bo po pierwsze oszczędzanie na wykonczenie mieszkania i na dzidziulka a po drugie z brzuchem nie można się opalac i wylegiwac jak to Olcia lubi :-)

Olica odbijesz sobie wszystko w przyszle wakacje....a teraz ciesz sie z Fasolki...bo to lepsze i piękniejsze wydarzenie w zyciu niz nawet najlepszy wyjazd na najcieplejsze morze w najpiekniejszy zakatek swiata:-)))

Kropeczko jak tam zdrówko dziś???

dziękuje Loree...kochanie...dzis zdecydowanie jest lepiej, ale dalej czuję się jakbym byla zamroczona...ale już minęły mdłosci i wymioty...a to mnie wymęczyło najbardziej...schudlam chyba z 2 kilo:-)

Zmykam na sniadanie:-) pooozne, ale w koncy mam apetyt..."lepiej pozno niz..."

Badaicka...kiedy moj tylek fotografowalas bez mojej zgody, co????:-):-D:-)

pisz szybko co sie dzieje..bija sie hehe!

Ło a cio sie tam dzieje takiego :szok:

To prawda,u mnie na listopadówkach tylko ciągle zadymy...
Jedna laska uznała, że może sama decydować o wyglądzie forum i kazała adminowi przenieść wątki regionalne gdzie indziej (wywalic je z listopadówke) i afera i złośliwości gotowe.
Mi się nawet nie chce gadać na ten temat.
Passingby mogłaby coś na ten temat powiedzieć :-D

Oto mówię :-D;-)

Otóż jedna lasencia wymyśliła sobie że będzie modzieratorką :) Zwrócenie jej uwagi na niejaką "samowolę" demokratyczną skończyło się affferą... oczywiście JA jestem ta zła :cool2::ninja2:, kiedy inne dziewczyny chciały jej zwrócić uwagę na pewnego rodzaju "nepotyzm" w doborze wątków które mogą a które nie mogą zostać na forum również stały się :growl::evil: złe...

Generalnie robi co chce, samowolnie nadużywa "władzy", wczoraj ne ten przykład pojawił się wątek "czarna lista" na który przenosiła posty które jej się nie podobały "siejące niezgodę na forum" w tym 80% to uwagi do niej... ehhh, wczoraj wątek wyśmiałam z lekka, dziś już go nie ma (zanikł był), zapytałam ją "o co loto" ale na razie nie dostałam odpowiedzi, nie chce mi się śledzić czy po prostu usuneła tamte posty na wieczne potępienie w pamięci internetu czy nie... nie wiem. Generalnie nie bałdzo tam fajnie, chaos do kwadratu, "ulubienice" mogą zakładać 35 wątek z zrędu na ten sam temat, nieulubienice... cóż bez komentarza :) to tyle. Jak mnie wywalą z BB za to "uprzejmię donioszę" to trudno będziecie do mnie pisać listy via poczta polska :-p

To ja sie pochwale ze my mamy do gor i do morza ok1,15 jak prowadzi moj m. albo 1,3 jak prowadze ja :tak: no i mamy o tyle fajowo ze moi tesciowie maja tam malutkie mieszkanko, takze my jezdzimy teraz czesto jak tylko moj kochany odespi nocke to co tydzien wskakujemy w autko i jedziemy na 2 dni. Jutro chyba tez jedziemy ale mam parasol i namiocik wiec nie ebde siedziec na sloncu obiecuje!!

Oj ty chwalipięto :-)
Takim to dobrze :tak::tak::-D
Korzystajcie ile wlezie!!!

Sciskam wszystkie i witam się poniedzialkowo....ja juz sie troszke lepiej czuje, tabletki pomagaja...wczoraj juz nie wymiotowalam, ale nadal mial kiełbie we łbie:-D:rofl2::-D i troche swiat krecil sie w kólko....dzis nadal mam male mroczki, ale jest lepiej:-) musze cos zjesc i wróce do Was na troszke...bo jestem baaardzo głodna a to dobry znak:-)

i mam pytanie:jakies wiesci ktos ma od Pysi510, Elfy75, Butterfly27, Mezatki, Tikaniska, Imagination???? Elizabeth wiem, ze ma sie dobrze i slicznie wyglada...brzusiu wzorowy -widzialam na nk:-)

Kropeczko co jest z Tobą ?;-)
Dobrze, że jesteś głodna.
Co to się stało, że tak Cię rozłożyło hmmm ?/

Właśnie nie wiem co z Pysią, Elisabeth, Elfą i Imagination.....

Butterfly pojawia się na Listopadówkach.

Z Mężatką mam kontakt przez naszą-klasę :-)
Ostatnio jak pisałyśmny to wszystko było okey, dużo dziewczyna pracuje i ma mało czasu na net.

Tikaniska podglądam na Majówkach.

Oto mówię :-D;-)

Otóż jedna lasencia wymyśliła sobie że będzie modzieratorką :) Zwrócenie jej uwagi na niejaką "samowolę" demokratyczną skończyło się affferą... oczywiście JA jestem ta zła :cool2::ninja2:, kiedy inne dziewczyny chciały jej zwrócić uwagę na pewnego rodzaju "nepotyzm" w doborze wątków które mogą a które nie mogą zostać na forum również stały się :growl::evil: złe...
:-p

W dodatku ja nie jestem w stanie wszystkiego tam ogarnąć-zadużo nas tam jest i strasznie mylą mi się dziewczyny,
Ogólnie z kilkoma piszę częściej i kilka dobrze kojarzę, a resztę tak średnio, ale najgorsza ta atmosfera blehhhh.

Badaicka myślałam wczoraj o Tobie. Jak tam prezent dla Paulinki? Bo ja mam jeszcze dwa pomysły które u mnie sa hitem. Ale pierwszy to chyba za duży bo to tablica. Ja kupiłam w ikei- z jednej strony można rysowac pisakami a z drugiej kredą.
A drugi prezent to hulajnoga:szok::szok::szok:
Ja w zyciu bym tego sama nie kupiła a moje dziecko w sklepie jak ja zobaczyło to oczy miała wielkie jak 5 zł. I potem mi tłumaczyła,że Teletubisie maja takie hulajnogi:-D:-D:-D
Ma ją juz kilka miesięcy i co dzień na niej jeździ. Nawet w domu. I jak coś szykuje to mnie prosi żebym jej do koszyczka włożyła i ona mi na tej hulajnodze zawozi wszystko z kuchni do salonu:-)

W dodatku ja nie jestem w stanie wszystkiego tam ogarnąć-zadużo nas tam jest i strasznie mylą mi się dziewczyny,
Ogólnie z kilkoma piszę częściej i kilka dobrze kojarzę, a resztę tak średnio, ale najgorsza ta atmosfera blehhhh.

Generalnie raczej chodzi o to ze dziewczynka nie MODERUJE tylko "mordziepruje" ten wątek i jest straszny bałagan, straszny....

hej kochane... przydazyla mi sie dziwna historia i nie wiem co mam myslec... obudzilam sie jak zwykle o 6 zeby zmierzyc temp... mierze 2 termometrami... najpierw mierzylam takiem z jednym miejscem po przecinku i wyszlo 36,6.... nie dowierzalam bo przeciez jestem po owulce i mialam juz ladna wysoka temp (mozecie zobaczyc na wykresik-pode mna)... wiec zmierzylam jeszcze raz i znow 36,6... wzielam drugi termometr z dwoma miejscami po przecinku i on pokazal mi 36.81 wiec sprawdzilam jeszce raz tym samym i bylo 36.81... wiec wzielam znoe ten pierwszy termometr, zmierzylam podnioslam sie z luzkazeby sie przyjzec dokladnie a tam 36.8... i teraz takie glupie pytanie... czy mozliwe jest zeby temperatura wzrosla w ciagu 5 minut o 2 kreski?? czy raczej zle sie przyjzalam (podkrelam ze u mnie sypialnia jest od zachodu i ciemno jest troche o 6) i z 8 zrobilam 6 bo jest niemozliwe zeby tak tempka podskoczyla w tak krotkim czasie??
sorki dziewczyny za glupie pytanie ale normalnie sama nie wiem co mam o tym myslec...

reklama
a mi wszędzie dziewczynka jak to nie z tych kalendarzów to z obrączki a to z jedzenia a to z wogóle innej ciąży a to że przed owulka A PODOBNOŻ SYNEK:-Dco już niewierze w takie cuda jak wróżby itp.bo co innego pokazuje a natura robi swoje:-Doczywiscie ciesze się z mojego aniołka bo wiecie tak jak z M gadamy sobie to dużo zaoszczędzimy bo na ciuszkach wszystko od zera pochowane i teraz dla Alanka będzie a to niektóre zabawki a czy to pokój mogą mieć narazie razem i wogóle dużo na tak bo jak dziewczynka to niestety wszystko od zera:baffled:ale tak czy siak niewazne bo co jest najwazniejsze ZDRÓWKO DZIDZIUNI :tak::-)
Oczywiście Patrysiu masz rację:tak: Co by nie było to będzie fantastycznie oby zdrówko było:tak::-)

Do góry