reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewuszki kochane
Bede testowac po poludniu i doezwe sie wieczorem jak moj makaronek pojdzie spac przed nocke (okolo 20tej) bo wczesniej to musze sie nim nacieszyc w koncu jest najwazniejszy;-) czy bedzie radosc czy placz to jego osoba jest kojaca i dopoki nie pojdzie spac to robimy cos zawsze razem i nie dam rady na bb skoczyc.
Buziaki, do wieczorka, teraz przygotuje makaronik (hehehe) na obiad potem zakupy, poczta, itp, itd no i lecimy z koksem.

Biedna kropeczko, dochodz do siebie jak najszybciej. diete jakas tylko zastosuj zebys tak od razu plackow ziemniaczanych nie robila za marzenka ;-)

reklama
W tym roku mnie ominą ale w przyszłym na pewno jedziemy na morze ;-);-)

No i to mi sie podoba...za rok we 3 na molo i pod budka z goframi:-))))

Kingus-te tematy w szkole rodzenia fajnie brzmia!
Na ktora dzis idziecie??? Maz sie chetnie wybiera czy raczej "z przymusu"???:-)

Kropeczko co jest z Tobą ?;-)
Dobrze, że jesteś głodna.
Co to się stało, że tak Cię rozłożyło hmmm ?/

Butterfly pojawia się na Listopadówkach.

.

A...zaprzyjaznilam sie w sobote z jakim wirusem...i jakos nie moze zrozumiec, ze ta przyjazn mi nie na reke:-)))
A na serio-zlapalam cos i wymeczylo mnie ostro cala sobote, nie moglam nawet lyczka wody przyjac...masakra...ale wczoraj bylo troszke lepiej a dzis jest duzo lepiej...wsuwam wlasnie sniadanko:-):-)

Buziaczek dla Butterfly ode mnie moooocny-prosze o przekazanie:-);-):tak:;-)

...ale najgorsza ta atmosfera blehhhh.

... Generalnie nie bałdzo tam fajnie, chaos do kwadratu,...

Passingby i Olica i reszta Listopadoweczek...jak tam takie jaja to badzcie u nas! ja mysle, ze dziewczyny tzn. "staraczki" sie nie obraza jak bedziecie w naszych ramach mialy maly podwątek "zaprzyjaznionych listopadowek":happy:

Swoja droga...jakies to dziwne, ze ktos tak sobie swawoli...nie ma odgornej kontroli na tym forum czy jak????

Badaicka...kiedy moj tylek fotografowalas bez mojej zgody, co????:-):-D:-)
Witaj chorowitku
A to nie wiedziałas że ja paparazzi jestem ;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Oto mówię :-D;-)

Otóż jedna lasencia wymyśliła sobie że będzie modzieratorką :) Zwrócenie jej uwagi na niejaką "samowolę" demokratyczną skończyło się affferą... oczywiście JA jestem ta zła :cool2::ninja2:, kiedy inne dziewczyny chciały jej zwrócić uwagę na pewnego rodzaju "nepotyzm" w doborze wątków które mogą a które nie mogą zostać na forum również stały się :growl::evil: złe...

Generalnie robi co chce, samowolnie nadużywa "władzy", wczoraj ne ten przykład pojawił się wątek "czarna lista" na który przenosiła posty które jej się nie podobały "siejące niezgodę na forum" w tym 80% to uwagi do niej... ehhh, wczoraj wątek wyśmiałam z lekka, dziś już go nie ma (zanikł był), zapytałam ją "o co loto" ale na razie nie dostałam odpowiedzi, nie chce mi się śledzić czy po prostu usuneła tamte posty na wieczne potępienie w pamięci internetu czy nie... nie wiem. Generalnie nie bałdzo tam fajnie, chaos do kwadratu, "ulubienice" mogą zakładać 35 wątek z zrędu na ten sam temat, nieulubienice... cóż bez komentarza :) to tyle. Jak mnie wywalą z BB za to "uprzejmię donioszę" to trudno będziecie do mnie pisać listy via poczta polska :-p
Ula,la BESTYJA na urlopie to pani moderator szaleje :baffled:

Badaicka myślałam wczoraj o Tobie. Jak tam prezent dla Paulinki? Bo ja mam jeszcze dwa pomysły które u mnie sa hitem. Ale pierwszy to chyba za duży bo to tablica. Ja kupiłam w ikei- z jednej strony można rysowac pisakami a z drugiej kredą.
A drugi prezent to hulajnoga:szok::szok::szok:
Ja w zyciu bym tego sama nie kupiła a moje dziecko w sklepie jak ja zobaczyło to oczy miała wielkie jak 5 zł. I potem mi tłumaczyła,że Teletubisie maja takie hulajnogi:-D:-D:-D
Ma ją juz kilka miesięcy i co dzień na niej jeździ. Nawet w domu. I jak coś szykuje to mnie prosi żebym jej do koszyczka włożyła i ona mi na tej hulajnodze zawozi wszystko z kuchni do salonu:-)
Jak miło,że jest jeszcze ktos kto o mnie myśli
O tablicy własnie myślimy:laugh2: tylko o takiej coby ja na sciane powiesić :tak:

Generalnie raczej chodzi o to ze dziewczynka nie MODERUJE tylko "mordziepruje" ten wątek i jest straszny bałagan, straszny....
No mówię,ze admini sa na urlopie to niektórym władza chyba uderza do głowy :baffled:
przykre to, bo nie po to tu sa

a bo jak dziewczynka to niestety wszystko od zera:baffled:ale tak czy siak niewazne bo co jest najwazniejsze ZDRÓWKO DZIDZIUNI :tak::-)

pewnie...najwazniejsze by zdrowe :) a u mnie nie od zera :-p mimo ze bedzie synek mam wszystko po Wice..bo ubranka nie chcialam pod dziewczynke ale ogolnie...fakt rozowe i w kwiatki tez sie znajda ale ogolnie 1 rok jestem zaopatrzona albo i dluzej a potem bede sie martwic :-)

cześć dziewczyny! jak sie trochę wciągnełam w te forum to musiałam wyjechać do teściów na kilka dni i znów jestem mooooocno do tyłu! będe czytać znów od nowa :(( mam nadzieję że u Was wszystko dobrze! ja teraz mierze temp co rano, zakupiłam testy ow. i będziemy się starać! :)) buziaki dla wszystkich

hej kochane... przydazyla mi sie dziwna historia i nie wiem co mam myslec... .

Sandrahaha-ja mysle, ze zle popatrzylas...malo prawdopodobne by o tyle Ci skoczylo w ciagu 5 minut...zanzacz na wykresie najlepiej jako watpliwe...zobaczysz co bedzie jutro:-)

Biedna kropeczko, dochodz do siebie jak najszybciej. diete jakas tylko zastosuj zebys tak od razu plackow ziemniaczanych nie robila za marzenka ;-)

mam delikatna dietke....o plackach na razie nawet nie marze:no:

Witaj chorowitku
A to nie wiedziałas że ja paparazzi jestem ;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Jak miło,że jest jeszcze ktos kto o mnie myśli

1-no to teraz bede sie miela na bacznosci:tak:
2-a w pyszczek chcesz??? jak to ktos, jak to ktos??? a ja....????? ja tez mysle:-)

ZAJACZKU-za 2ie minutki 1-a...dzwon po wyniki!!!!!! czekam niecierpliwie!!!!!!

pewnie...najwazniejsze by zdrowe :) a u mnie nie od zera :-p mimo ze bedzie synek mam wszystko po Wice..bo ubranka nie chcialam pod dziewczynke ale ogolnie...fakt rozowe i w kwiatki tez sie znajda ale ogolnie 1 rok jestem zaopatrzona albo i dluzej a potem bede sie martwic :-)

Witaj Kroptusiu!
masz racje, najwazniejsze by dzidzia byla i by byla zdrowa!!!!
A z ciuszkami to niezle to wykombinowalas...:-)
ja sie czujesz Slonko???

cześć dziewczyny! jak sie trochę wciągnełam w te forum to musiałam wyjechać do teściów na kilka dni i znów jestem mooooocno do tyłu! będe czytać znów od nowa :(( mam nadzieję że u Was wszystko dobrze! ja teraz mierze temp co rano, zakupiłam testy ow. i będziemy się starać! :)) buziaki dla wszystkich

Hej sylwiaxxx-no nadrabaj, nadrabiaj....jest tego troszke:-)
trzymam kciuki za staranka w tym m-cu...z takim przygotowaniem na pewno bedzie sukces!

Lilu- jak u Ciebie slonko???? tata ma sie troszke lepiej, tak? dobrze, ze kontunuuje ta chemie...trzymam kciuki!
kiedy wybierasz sie do kraju? jak z M...unormowalo sie juz? mam nadzieje, ze tak...buziaki:happy:

Ja też czekam na wieści od Zajączka!!! Mam nadzieję,że nas podczytuje jak Kaprycha "zza krzaków" i wie że czekamy ;-)

Dziewczynki wchodzicie co dzień na stronę pajacyka?

reklama
Loree jak od kilku juz lat mam ta stronke w "ulubionych" i klikam, a moj maz klika codziennie w pracy:-);-)

POZIOMKA-DO RAPORTU.....KOCHANIE NAPISZ NAM JAK BETKA...CZEKAMY!

Do góry