reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny-musialam wziac tabletke bo znowu mi zaczelo wirowac wszystko wokol.....zebym tylko nie wymiotowala znowu bo juz mam dosc tulenia sie do muszelki:-((((((
Musze odejsc od komputera na chwilke bo mi sie kreci bardzo w glowie....napisze wam jak tylko Zajaczek sie odezwie, mam nadzieje, ze sie odezwie i bedzie miala dla nas dobre wiesci. W kraju juz 15sta...oby zaraz dala znac co i jak.

JUSTYNKO-JESTESMY Z TOBA MYSLAMI!!!!!!!!

musze sie chyba na chwilke polozyc...narazka!

Dziewczyny-musialam wziac tabletke bo znowu mi zaczelo wirowac wszystko wokol.....zebym tylko nie wymiotowala znowu bo juz mam dosc tulenia sie do muszelki:-((((((
Musze odejsc od komputera na chwilke bo mi sie kreci bardzo w glowie....napisze wam jak tylko Zajaczek sie odezwie, mam nadzieje, ze sie odezwie i bedzie miala dla nas dobre wiesci. W kraju juz 15sta...oby zaraz dala znac co i jak.

JUSTYNKO-JESTESMY Z TOBA MYSLAMI!!!!!!!!

musze sie chyba na chwilke polozyc...narazka!

Dobrze ja tez sie połoze:tak:Do usłyszenia póżniej.papa!

Zajączku już pewnie jestes u ginki a ja 3mam mocno kciukasy zeby Twoja fasolinka byla silna i to krwawienie jej nie zaszkodziło co ja gadam na pewno wszystko będzie dobrze!!!!!!!

Kropeczko kochanie daj nam znać jak tylko Justynka coś Ci napisze!!
Kropeczko mam nadzieje ze to chorubsko szybko Cie opuści i już nic sie przez długi czas do ciebie nie przypląta kochana!!!

Madzia jak ci nakopię do tyłeczka to zobaczysz nie masz powodów do zmartwień to sie nie martw tylko dbaj o siebie!!!

ja juz wróciłam załatwiłam co chciałam i siedzę sobie z kawka z moimi przyjaciołeczkami biziaczek dla Was wszystkich

Wyszłam tylko na chwilkę a tu tyle się dzieje...
nie ukrywam ciśnienie mi się podniosło
Ma ją juz kilka miesięcy i co dzień na niej jeździ. Nawet w domu. I jak coś szykuje to mnie prosi żebym jej do koszyczka włożyła i ona mi na tej hulajnodze zawozi wszystko z kuchni do salonu:-)
Hulajnoga fajna rzecz;-) szkoda, że ja nie miałam jak byłam mała;-);-)

sorki dziewczyny za glupie pytanie ale normalnie sama nie wiem co mam o tym myslec...
Ja myślę, że źle odczytałaś pierwszy wynik ;-);-)
Ale zawsze lepiej mierzyć zawsze tym samym termometrem:tak:

Dziewuszki kochane
Bede testowac po poludniu i doezwe sie wieczorem jak moj makaronek pojdzie spac przed nocke (okolo 20tej) bo wczesniej to musze sie nim nacieszyc w koncu jest najwazniejszy;-)
Dobrze wieczorem jeszcze sprawdzę czy są od Ciebie wiadomości;-);-)

No i to mi sie podoba...za rok we 3 na molo i pod budka z goframi:-))))
Kingus-te tematy w szkole rodzenia fajnie brzmia!
Na ktora dzis idziecie??? Maz sie chetnie wybiera czy raczej "z przymusu"???:-)
Idziemy na 18 i dziś też 2,5 godziny;-)
M o dziwno nawet nie marudzi, chyba mu się podoba;-);-)

Dziewczynki wchodzicie co dzień na stronę pajacyka?
Codziennie :tak::tak:

A ja dziś byłam na badaniach razem z M. zapłaciliśmy 355 zł ... zaczyna się... spedziłam dziś 2,5 godz bo najpierw glukoza potem krew po 1 godz i krew i po 2 godz...Zrobilismy mnóstwo badań od żółtaczki , hiv itp. najbardziej się boję różyczki ... dzwoniłam nawet do mamy która twierdzi że miałam oby miała rację!
Wyniki po 16.
Pozdrawiam
Oj to troszkę wydaliście. Trzymam kciuki za wyniki:tak:

Dziewczyny-musialam wziac tabletke bo znowu mi zaczelo wirowac wszystko wokol.....zebym tylko nie wymiotowala znowu bo juz mam dosc tulenia sie do muszelki
Mój biedaczku. Tulę mocno:tak:

ja juz wróciłam załatwiłam co chciałam i siedzę sobie z kawka z moimi przyjaciołeczkami biziaczek dla Was wszystkich
Miłej zabawy :tak:
umówiłam sie po 15 z lekarką. Musze poczekać. Oceni wyniki i może że wyśle mnie do szpitala jesli krwawienie duże, a jest duże
Mocno trzymam kciuki.
Czasem się zrobi jakiś krwiak i to z niego krew. Nie traćmy wiary

reklama
Ja juz normalnie tez sie martwie o mnie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze takjak z Zajączkiem:tak:

zgadzam się co do każdego słowa z KROPECZKĄ:tak:

KROPECZKA ajć a ty musisz się męczyć z chorubskiem głupim:sorry:oby kibelek tylko był potrzebny do załatwiania czynności pupą siedzącą na nim:tak:
ZAJĄCZEK oj jejku cały czas myśle o tobie :sorry:

Do góry