reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko nie wiem czy będę dawała jakieś zdjęcia na NK bo mam zamiar wogole wszystkie wykasować ale jeszcze sie zastanawiam nad tym.

Makaronka czarownico jedna jak test?????? bo ja tu zaraz jajko zniosę !!!

żebyście mnie teraz widziały tak sie ubrudziłam tą farbą do włosów ze szok wszędzie ją mam no prawie wszędzie
ale jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie gorzej jak z domu sie będę wstydziła wychodzić

Ostatnia edycja:
reklama
Ale wiecie dziewczynki, cieszę się,że Zajączka namówiłysmy przed weekendem na zrobienie bety. Gdyby nie miała wyniku pewnie dziś nie poszłaby do lekarza mysląc że to @ opóźnona.

Ale wiecie dziewczynki, cieszę się,że Zajączka namówiłysmy przed weekendem na zrobienie bety. Gdyby nie miała wyniku pewnie dziś nie poszłaby do lekarza mysląc że to @ opóźnona.

oj tak właśnie tez o tym myślałam jak pisała o @ potem że czekamy na betke :tak:ja wiedziałam że fasolinke ma:tak:co wielkie uff bo teraz szybko zaaregowała i jest wielka szansa uratowania fasolki:tak:

Te muchy to są okropne. Mojej Kropeczce rosołek chciała zjeść:szok::szok:
I to taka wielka, gruba, czarna, tlusta...na pewno zezarlaby wszystko...ale polegla w temperaturze wrzenia:-)i zostala pochowana w angielskich sciekach jej krolewskiej mosci, hehe

Kropeczko nie wiem czy będę dawała jakieś zdjęcia na NK bo mam zamiar wogole wszystkie wykasować ale jeszcze sie zastanawiam nad tym.

no a cos Ty zas wymyslila...co??? ja ci dam!!!!

dokladnie Loree mysle tak, jak Ty! Dlatego ja jej niemal esej napisalam o tym dlaczego betka to wazna sprawa.:tak:

Kropeczko no cos Ty najlepszego zrobiła,no co???!!!
Za darmoche wkładka z mieska była a Ty ja do ścieków,no nie mogę :laugh2::laugh2::laugh2:;-);-);-)

zadzwonilam do meza i tez mu powiedzialam o przygodzie z musią, a on na to "wiesz jaki to dopiero bylby pyszny kleik"
czy wyscie powariowali???
ja teraz nie wiem jak zjem ten czysty bo bede ciagle ta muche widziala....

reklama
Do góry