reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Mozliwe że się nie odzywa bo jest przerażona tym wszystkim i pewnie jest w szpitalu może badania jej robią:-(OBY FASOLKA PRZETRWAŁA:tak:

No tak jak nie zapisała to dopiero jutro:sorry:

A ja sobie kompot z wiśni robie:happy:synek non stop go pije co musze co chwile go robić:-DM nazbierał to trzeba porobic no nie;-)

A tak wogóle jak ja bym sobie zjadła lody ale takie we waflu duże gałki owocowe i do tego posypka mniammmmmmmmmmm:-palbo jakiegos batona marsa itp.ale z dwa lub więcej bo 1 to tak na zachęte:tak:
och jak kusisz a mnie dzis brzuch tak boli jakos z reszta to przez te antybiotyki chyba
Bernadko...ludzie rozne zdjecia wstawiaja...kazdy takie jakie mu pasuje, jedno jedno, inni tysiac...
Ty masz sliczne fotki, naturalnie.... i nie musisz sie ich wstydzic i juz na pewno nie musisz ich kasowac:-))) A z nowa fryzurka i tak chetnie bym cie zobaczyla:-):-)

ja chce sciac wlosy ale pomyslu mi brak...nie wiem na jakie...teraz takie nijakie mam w sumie....
ale nie teraz o tym...

gdzie ten Zajaczek????? matko kochana zeby tylko wszystko bylo dobrze!!!!
wiesz ja też trochę te zdjecia poprzerabiałam niektóre ale to tylko zeby moja cerę wygładzić zeby trądziku tak nie było widac

co do włosów to ja jak byłam młodsza to miałam zawsze długie włosy i głupkowatą grzywke potem sie wkurzyłam i zaczęłam je ścinać coraz krócej aż jak byłam w 5 klasie technikum to sciełam sie na chłopaka i potem chyba ze 2 lata tak chodziłam było mi tak bardzo wygodnie ze :szok: ale mi sie znudziło oczywiście i zapuściłm od nowa ale juz nie takie długie bardzo a teraz przed slubem znów do fryzury ślubnej zapuszczałam ale zaraz po ślubie ściełam a w tamtym miesiacu to juz zaszalałam i mam asymetrie na głowie i dziś też tą asymetrię podtrzymałam i kolor zmieniłam bo zawsze na czarno farbowałam a teraz na złotą czekoladę ufarbowałam i czekam aż mi wyschnął włoski zeby zobaczyć jak mi to wyszło

ale się rozpisałam :-D:-D:-D

....mam asymetrie na głowie i dziś też tą asymetrię podtrzymałam i kolor zmieniłam bo zawsze na czarno farbowałam a teraz na złotą czekoladę ufarbowałam i czekam aż mi wyschnął włoski zeby zobaczyć jak mi to wyszło

E tam rozpisalam...histria fryzur dluga to i opis ma byc jak trzeba:-)

Bernadko-ja czekam na fotki, bez 2 zdan...moze odgapie od Ciebie sciecie...?jak nie na nk to na privie:-)

co do włosów to ja jak byłam młodsza to miałam zawsze długie włosy i głupkowatą grzywke potem sie wkurzyłam i zaczęłam je ścinać coraz krócej aż jak byłam w 5 klasie technikum to sciełam sie na chłopaka i potem chyba ze 2 lata tak chodziłam było mi tak bardzo wygodnie ze :szok: ale mi sie znudziło oczywiście i zapuściłm od nowa ale juz nie takie długie bardzo a teraz przed slubem znów do fryzury ślubnej zapuszczałam ale zaraz po ślubie ściełam a w tamtym miesiacu to juz zaszalałam i mam asymetrie na głowie i dziś też tą asymetrię podtrzymałam i kolor zmieniłam bo zawsze na czarno farbowałam a teraz na złotą czekoladę ufarbowałam i czekam aż mi wyschnął włoski zeby zobaczyć jak mi to wyszło

Szalejecie z tymi włosami.
Ja w zeszłym roku we wrześniu miałam takie ok 5 do 10 cm. a teraz już po dwóch podcięciach są prawie do łopatek. Kolor naturalny bardzo jasny brąz wpadający w orzechowy. Czasami prostuje i to wszystko. M teraz podoba się moja burza włosów i jest zadowolony.

E tam rozpisalam...histria fryzur dluga to i opis ma byc jak trzeba:-)

Bernadko-ja czekam na fotki, bez 2 zdan...moze odgapie od Ciebie sciecie...?jak nie na nk to na privie:-)
ja tylko mi włoski wyschnął i kolor będzie widać o ile yszedł bo jeszcze końcówki miałam czarne to wyślę Ci na priva zdjęcia bo moim zdaniem ta fryzurka którą teraz mam jest idealna bo i elegncka i wygodna a tym bardziej ze ja majac włosy nie całkiem proste tylko takie puszące sie teraz mam spokój bo jak je uloże to tak trwaja to znaczy jak wyschną same bo ja bardzo żadko uzywam suszarki czasem tylko prostownicy a lokówka to juz raczej nigdy :tak: taka dziwna jestem :-D

reklama
ja mialam w swoim zyciu wszelkie dlugosci od 'na zapalke' do "za posladki", od trwalej (!!!) do prostych, od rownych po scieniowane, z grzywka i bez....mialam grzybka, pazia, rude, miedziany machon, jasne brazy, pasemka, balejage itd.....itp....
Teraz mam raczej dlugie, lekko wycieniowane na samych koncach, nosze od jakiegos czasu wlasny kolor-czyli brazowo-mysi=nijaki, ale go lubie i koloru nie chce zmieniac...tylko mylse o scieciu sie. Zalozylam w ubieglym roku, ze zetne wlosy jak zajde w ciaze...ale nici z ciazy wiec tylko tak podcinam co jakis czas i tyle...

maz woli jak mam krotsze, a mialam naprawde rozne dlugosci:-)

Do góry