Nektarynka
Fanka BB :)
a to prywatnie robilas??
bez skierowania.. czyli prywatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to prywatnie robilas??
Ach te chłopy wiecznie zakłopotane! Co tym raze wymyślił?![]()
dobrze gadasz :-) co tam 1 tescik lepiej sprawdzic a patrzac na poprzedni cykl to mialas podobna tem tez spadek a po 2 dniach dopiero wlasciwy spadekEVE wiesz sama nie wiem kiedy bedzie ale moze za 3-4 dni nie sądze ze dzis.. ale od przypadku zrobie test owu
Ja wstawiłam 2 pranie ;-)ja juz chałupke ogranełam , siebie tez:-) zaraz sie za jakis obiad trzeba wziąc....
Teraz będziecie się ścigaćNektarynko mamy dokladnie ten sam dzien cyklu! :-):-):-) idziemu łep w łep ale ty bedziesz miala wczesniej owu bo juz sliczny spadek :-)
A kogo pytałaś?;-)
co Wy macie do Ktosiowej? ;-)
Teraz czyta codziennie wieczorem Kini ;-);-);-) Bo powiedzieli w szkole żeby dużo mówić, dotykać brzuszka![]()
no mam nadzieje, ze zostanie wypełniona hehe! boje sie ze cos bedzie nie tak...... mąż łyka tyle tablet na zatoki, na alergie, ze martwie sie ze mogły sie zepsuc...
....
....żeby nie było, że recznie z M przegladalismy je![]()
próbuję do tego dojść
![]()
Kropeczko dostałas pod prysznicem jakieś info od Zajaczka?
ja od dzis co 2 dzien a od piatku co dzien bede mierzyc temp az do skoku - zeby wiedziec kiedy zbadac progesteronale obstawiam ze skok bedzie ok 18dc
Teraz będziecie się ścigać![]()
ja , jak narazie jednoJa wstawiłam 2 pranie ;-)
no mam nadzieje.... przynajmniej bede miala swiety spokoj......Marzenixx...bedzie dobrze!!!! a nawet jakby cos slabszego wylazlo to sa witaminki i sie wzmocni...lepiej i tym wiedziec wczesniej niz pozniej... ale nie boj nic-niech dziala i niech sie przebada!;-)