reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Nektarynko mamy dokladnie ten sam dzien cyklu! :-):-):-) idziemu łep w łep ale ty bedziesz miala wczesniej owu bo juz sliczny spadek :-)

EVE wiesz sama nie wiem kiedy bedzie ale moze za 3-4 dni nie sądze ze dzis.. ale od przypadku zrobie test owu
dobrze gadasz :-) co tam 1 tescik lepiej sprawdzic a patrzac na poprzedni cykl to mialas podobna tem tez spadek a po 2 dniach dopiero wlasciwy spadek :eek::sorry:
ja od dzis co 2 dzien a od piatku co dzien bede mierzyc temp az do skoku - zeby wiedziec kiedy zbadac progesteron :sorry: ale obstawiam ze skok bedzie ok 18dc

A kogo pytałaś?;-)
co Wy macie do Ktosiowej? ;-)

pytalam dziewczyn na forum, u nas, czy wiedza co u Ciebie...i ktos (nie pamietam kto) napisal co tam w skrocie...:-)i odezwala sie Ktosiowa wtedy wlasnie:tak:
fajnie, ze jestescie juz w swoim gniazdku, ze maluszek tak slicznie rosnie...byle zdrowo!!!! Super, ze sie uklada...wszystkiego naj!!! dla Ciebie Imagination!!!!!

A Ktosiowa...no "troszke" namieszala na innym forum...fakt, naklamala, podawala sie za kogos innego, wstawila fotki swojej kolezanki jako swoje itd.......ale mam nadzieje, ze ten etap ma juz za soba:tak:;-):tak:ja jej dobrze zycze:-)

Teraz czyta codziennie wieczorem Kini ;-);-);-) Bo powiedzieli w szkole żeby dużo mówić, dotykać brzuszka :tak::tak:

No to prosze...oby tak dalej a do pazdziernika zdobedzie cala wiedze tajemna "jak byc supertata":-)
A jak ty sie czujesz Kinguś...tak poza tymi kopniakami od malej?

no mam nadzieje, ze zostanie wypełniona hehe! boje sie ze cos bedzie nie tak...... mąż łyka tyle tablet na zatoki, na alergie, ze martwie sie ze mogły sie zepsuc...:zawstydzona/y:

....

Marzenixx...bedzie dobrze!!!! a nawet jakby cos slabszego wylazlo to sa witaminki i sie wzmocni...lepiej i tym wiedziec wczesniej niz pozniej... ale nie boj nic-niech dziala i niech sie przebada!;-)

....żeby nie było, że recznie z M przegladalismy je:)

no ja sobie to wyobrazam......w lateksowych rekawiczkach z mikroskopem i pensetka:-p

:confused:próbuję do tego dojść:confused:

niunia-musisz rozgryzc orzeszka...a cos sie dokladnie stalo??? moze nam cos wpadnie w łebki?

Ostatnia edycja:
Kropeczko dostałas pod prysznicem jakieś info od Zajaczka?

:no:nie...ani pod prysznicem ani przy tosterze tez nie...
czekamy dalej:-(

ja od dzis co 2 dzien a od piatku co dzien bede mierzyc temp az do skoku - zeby wiedziec kiedy zbadac progesteron :sorry: ale obstawiam ze skok bedzie ok 18dc

No to moze wypadnie owulka w rocznice i zafasolkujecie w noc poslubno - poslubno - poslubną?:tak:;-):tak:

Teraz będziecie się ścigać :-D:-D

no to bedzie sie dzialo...oko, ucho, mozg na scianie:laugh2:

Wcinam tosty z dzemem agrestowym...kocham dzemy z Ikea:-)

jakies newsy od ELFY75...ma ktos moze??? Od Babo????? nie?????

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wstawiłam 2 pranie ;-)
ja , jak narazie jedno :) i wlasnie sobie kawusie zaparzylam:tak:
Marzenixx...bedzie dobrze!!!! a nawet jakby cos slabszego wylazlo to sa witaminki i sie wzmocni...lepiej i tym wiedziec wczesniej niz pozniej... ale nie boj nic-niech dziala i niech sie przebada!;-)
no mam nadzieje.... przynajmniej bede miala swiety spokoj......
i obiecalam sobie ze teraz ja sama rowniez pojde zrobic badanka... mam nadzieje ze dotrzymam slowa danego samej sobie hahah:-)

Do góry