dawaj namiary...same ocenimy...
Ales ją podsumowala....
wlasnie tez mialam pisac o namiary na szmacisko..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj namiary...same ocenimy...
Ales ją podsumowala....
ale sie usmialam buhahahha! serio mnie ubawilas!ja mam malutkie Bzastanawiam sie powaznie nad powiekszeniem...ale w dupie by mi sie przydalo i w biodrach troszke to na kiedy sie ustawiamy na ten zabieg..?
nie ma chyba....A jest tu jakaś staraczka z Zielonej Góry?
O Exblondi!!! Ola-co bylo na wizycie???? PISZ ZARAZ BO SIE WNERWIE!!!!! i dawaj fotke wloskow!!!!! Co sie nie odzywasz malpo jedna, co???Niunia..no ale laseczka pierwsza klasa jestes
Dawaj namiar na ta krowe..![]()
Mam dalsze wiesci od Zajaczka!!!!!
jest nadal w szpitalu:--
-(, nadal lezy na korytarzu
miała robione badania i jutro ma miec zabieg :-(i moze po zabiegu wyjdzie do domu....
Biedny Zajaczek......
Niunia czy ja dobrze widze? Ona ma 2 dzieci?????
I Twojego M. w znajomych na 1ym miejscu....cholerka...a skad oni sie znają? tylko z pracy czy juz wczesniej cos bylo miedzy nimi kiedys?
a u lekarza...eh...dluga historia..musze p\rzetrawic..i opisze za moment
Jaki kurna zabieg?!