reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

OLA PM ja się z tobą zgadzam bo niepowinna mieć zabiegu jeju oby było wszystko dobrze:sorry:
DZENI tak tak już nie staraczka bo masz fasolke:-)

reklama
Otóż dziewczyny... nie wiem czy dobrze zrobiłam ale... zadzwoniła moja matka (ta niezbyt miła pani) i gnana poczuciem winy zaczeła mnie przepraszać i w ogóle i ostateczni ezaproponowała że ona chce dać jakiś prezent dla małej na urodziny (urodzinkowy taki) a że do biednych to ona ie nalezy to powiedziałam jej że jak już coś chce dawać to ja chcę żeby zapłaciła za pobranie i przechowanie 18 lat komórek macierzystych. To jakieś 6 000 w kieszeni nam zostanie :-D, ale teraz zastanawiam się czy nie powinnam była jej olać sikiem prostym:baffled:

OlaPm napisalam jej co powiedzialas...zobacze co odpisze bo zapytalam ja o ten zabieg-tzn,jaki to ma byc zabieg...bo ja nie wiem:-(

Witaj Dzen! Jak sie mamusia czuje??? kiedy do ginka sie wybieramy??? Bierzesz kotek cos na wzmocnienie maluszka???

Patrysia-na boga-ja sie ciesze ze mam 1 kreske: czytajcie mnie uwaznie bo juz ktorys raz muse tlumaczyc, ze ja sie ciesze z 1 kreski i marwtilabym sie jakbym miala 2!!!!!!!! jestem na lekach, po operacji kolana, prawdopodobnie przed kolejna i fasolka teraz bylaby baaardzo niewskazana!!!! no!

Niunia-powodzenia na "rozmowie"!

Otóż dziewczyny... nie wiem czy dobrze zrobiłam .......powiedziałam jej że jak już coś chce dawać to ja chcę żeby zapłaciła za pobranie i przechowanie 18 lat komórek macierzystych. To jakieś 6 000 w kieszeni nam zostanie :-D, ale teraz zastanawiam się czy nie powinnam była jej olać sikiem prostym:baffled:

olac jej teraz na pewno nie powinnas...jesli sie odezwala i zaproponowala takie cos....a skoro nie macie innych bardziej "na teraz" potrzeb to to jest dobra decyzja!!! Zgodzila sie?

olac jej teraz na pewno nie powinnas...jesli sie odezwala i zaproponowala takie cos....a skoro nie macie innych bardziej "na teraz" potrzeb to to jest dobra decyzja!!! Zgodzila sie?

Tak tak, od razu - ją stać na takie gesty bez większego uszczerbku na stanie finansów bieżących (nie mówię o oszczędnościach)

troche sie obijam...........miałam dufaston i luteine,ale sie juz skonczyło pare dni temu........tak myslałam ze moze za tydzien w srode bo troche sie boje badań.......poprzednio po kazdym badaniu mialam plamienia.....a z blizniakami poszłam bardzo szybko i co tydzien miałam robione usg dowcine.....wiec teraz mam :szok:przed badaniem..........no a za tydzien to juz i serduszko bedzie widac........

jeszcze raz przepraszam jesli kogos urazilam tym co napisalam...chyba uciekne ze wstydu z fortum

Ola-ja nie mialam nigdy poronienia z lyzeczkowaniem i sie nie znam...nie wiem co powinni zrobic, ale ty masz doswiadczenie wiec jak tak mowisz to chyba iwesz co mowisz?
Justynka adal nie odp jaki zabieg...ja nie wiem jaki, napisala tylko ze ma jutro miec zabieg...no to pomysllama, ze lyzeczkowanie...ale nie wiem jaki...ale co innego by jej mogli robic???? nie wiem???? czekam az napisze.

ale-choc nie mam doswiadczenia to wydaje mi sie se skoro sama zaczela krwawic i to tak wczesna ciaza to lyzeczkowanie na nic nie jest potrzebne...u mnie sie oczyscilo samo i jest dobrze...

za co Ci wstyd???? jesu-chyba blondi jestem sama bo nie wiem czemu masz sie wstydzic???

reklama
hmmm.dziwne.............ja miałam dwa wczesne poronieni w tym martwa ciaze w 8tyg....i nie robili mie zabiego zadnego.....wszystko samo sie wyczysciło......dziwny ten szpital co nasz zajaczek tam jest.........łyzeczkowanie miałam po porodzie i po blizniakach............

Do góry