P
patrysia*
Gość
OLA PM ja się z tobą zgadzam bo niepowinna mieć zabiegu jeju oby było wszystko dobrze
DZENI tak tak już nie staraczka bo masz fasolke:-)

DZENI tak tak już nie staraczka bo masz fasolke:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no bo juz z fasolka..........oby jak najdłuzej............tylko cos mnie dzisiaj brzuch boli......jak to???
Otóż dziewczyny... nie wiem czy dobrze zrobiłam .......powiedziałam jej że jak już coś chce dawać to ja chcę żeby zapłaciła za pobranie i przechowanie 18 lat komórek macierzystych. To jakieś 6 000 w kieszeni nam zostanie, ale teraz zastanawiam się czy nie powinnam była jej olać sikiem prostym
![]()
olac jej teraz na pewno nie powinnas...jesli sie odezwala i zaproponowala takie cos....a skoro nie macie innych bardziej "na teraz" potrzeb to to jest dobra decyzja!!! Zgodzila sie?
jeszcze raz przepraszam jesli kogos urazilam tym co napisalam...chyba uciekne ze wstydu z fortum