madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madzia - gratulacje - to teraz chyba wracasz z tej Norwegii i będziesz odpoczywac![]()
Witam sie:-)A dziękuje,wracam dopiero 8sierpnia,ale juz teraz odpoczywam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia - gratulacje - to teraz chyba wracasz z tej Norwegii i będziesz odpoczywac![]()
Dobra..uniosłam się za bardzo..Uciekam z BB...Jak się uspokoję to siądę wieczorem może i napiszę co u mnie po wizycie u ginekologa...Teraz możecie mi tyłek obrobić i o!
no nie potrafiędowód na to, ze AndziaS kłamac nie potrafi
Widac jakis top-secret temat...ale Madzia-nie ma co-wracaj na forum!!!!! Nie wiem o co biega .....ale wracaj !!!! bo bez Ciebie to nie to samo!
byłami do apteki...pamietaj-bo lodowka pusta![]()
tak - na lekach mam hormony w normieA już wyniki masz dobre tarczycy?
Wiolciu dużo pisania...Nie wiem czy się wyrobię zanim M wróci z pracy a chce mu obiad zrobić. Pojawie się po obiedzie i wszystko opiszę.
aaaa..i już nie przepraszam za to co napisałam
Tylko kurcze wszystkie zniknely nagle![]()
Patrysia-na boga-ja sie ciesze ze mam 1 kreske: czytajcie mnie uwaznie bo juz ktorys raz muse tlumaczyc, ze ja sie ciesze z 1 kreski i marwtilabym sie jakbym miala 2!!!!!!!! jestem na lekach, po operacji kolana, prawdopodobnie przed kolejna i fasolka teraz bylaby baaardzo niewskazana!!!! no!
tak też mysłałam że nie czas na fasolke z tego powoduja nie czytałam dokładnie postów wszystkich bo tu w domu coś robie a tu synek i tak przeleciałam aby być na bieżąco ;-)ale teraz już wiem i zapamietam
![]()
A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:
Mam dalsze wiesci od Zajaczka!!!!!
jest nadal w szpitalu:--
-(, nadal lezy na korytarzu
miała robione badania i jutro ma miec zabieg :-(i moze po zabiegu wyjdzie do domu....
Biedny Zajaczek......
a u lekarza...eh...dluga historia..musze p\rzetrawic..i opisze za moment
Kurka wodna ja straciłam dziecko w 18tc i nie miałam zabiegu, moja macica sama się oczyściła i poradziła. Różnica tylko taka że krwawiłam o tydzień dłużej niż dziewczyny po zabiegach. I żyję..Mimo różnych problemów to nie jest w sumie źle.