reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kropeczko! A ja stara nie jestem. 24 lata, ale nie jest to jakos mega za wczesnie, zeby myslec o dzieciach. Tak mi sie przynajmniej wydaje:confused2:

Niech te dwie krechy wyjda! Grrr

Kochanie--poczekaj 2 dni...jak @ sie nie zjawi to sikaj testa raz jeszcze. Trzymam kciuki!
...Wg mojego gina, wlasnie przez moje poprzednie wyzleczkowania/oczyszczania macicy po poronieniach nabawilam sie zrostow na jajowodach i same widziecie, ze teraz poza IVF nie mam szans na naturalne paoczecie. Pozdro i wracam w krzaki.

UBIELBIAM WAS :-D

.... ze nawet moje dziecko chrztu nie bedzie mialo, bo ja osobiscie tez to traktuje jak ludzki zwykly wymysl (przesad), ktory totalnie nie ma wplywu na niczyje zycie.

Kaprysia-dobrze ze choc czasem troszke tylka zza tych krzakow wystawisz:-)
:zawstydzona/y:ile Ty mials słonko poronien...jesli moge Cię spytac????:-(
To faktycznie Ci namieszali suepr lekarze....gnoje jedne:wściekła/y::angry::wściekła/y:

A co do Twojego podejscia do chrztu...to tu juz wchodzi bardziej kwestia wiary ....nie przesadow.

ALE JUŻ MADZIA JA SOBIE ZAKLEPAŁAM OSTATNIĄ ODPOWIEDZ I NIE MA ODWROTU:-D;-)

I super!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Patrysiu - czy Wy już dla Alanka chrzestnych zamawiacie?:szok::szok::szok:

my nie zamawiamy tylko uzgadniamy ;-)zawsze sobie już mówiłyśmy że będziemy chrzestnymi dla dzieciaczków :tak:ja na ostatnią minute nie szukam my już wolimy odrazu wiedzieć kto chrzestnym będzie dla naszego maleństwa;-)tak samo MADZI jest nasz najsatrsza siostra:tak:

Patrysiu - czy Wy już dla Alanka chrzestnych zamawiacie?:szok::szok::szok:

czad no nie???? dziewczyny ale macie tempo...ale moze to i lepiej, zeby ustalic i miec potem dylematy z glowy:-)

A Zajaczek dalej nie pisze i nie wiem czy zostala w szpitalu do jutra czy poszla dzis jednak do domu....???? czy zdecydowala sie na ten zabieg czy nas posluchala i sie wypislaa ze szpitala???? jakie jeszcze badania jej robili????? prosilam by dala znac...a ona milczy....no sie zamkne w sobie...no naprawde!

Ja 27 czerwca bylam na slubie...mlodzi nie mieli jak z domu wyjsc tak lalo...caly dzien szary i pochmurny...a koniec czerwca i mialo byc pieknie:-)
[...]
Nie patrz na pogode!!!!
Nie chodziło mi o pogodę w tym sensie, że na pewno będzie ładnie albo brzydko ;-) tylko wiadomo, w listopadzie raczej jest już buro a we wrześniu bywa jeszcze ładnie...
Chociaż z drugiej strony ja uwielbiam śnieg, wręcz śnieżne zawieruchy nawet ale jakoś mi to nie pasuje do sukni ślubnej... zmarźluch jestem :tak:
Hihi, ja byłam też 27 czerwca na ślubie i pogodę młodzi mieli przepiękną, jak na zamówienie... pewnie byłyśmy w różnych końcach Polski kropeczko :-)
Fasolkę hmm nie sądzę, żebym miała... bo jeśli to pewnie od poprzedniego cyklu, a tam szansa maluuuteńka by była ;-) prawie żadna ;-) zresztą chyba za niską mam temp. jak na fasolkę - przynajmniej początkowo to się chyba utrzymuje wysoka temperatura, czy tak?
Nie wiem, co jest grane, nie testowałam bo nie miałam podejrzeń... no ale jak najbliższa @ się będzie opóźniać to chyba nie będę miała wyjścia, chociaż ostatni cykl miałam 41 dni (właśnie sprawdziłam), czy to znaczy, że będą coraz dłuższe?? dlaczego? :eek:

Co do zabiegów - żona mojego kuzyna miałą jeden (puste jajo) i musiała mieć po nim udrażniane jajowody bo miała zrosty - ja nie wiem bo nie miałam HSG:sorry:

Patrysiu - chybaże tak - ja myślałam, że już prosicie na chrzestnych - ja też jestem chrzestną u siostrzenicy i na pewno siostra będzie u mojego dzieciaczka:tak:

reklama
Do góry