Ja 27 czerwca bylam na slubie...mlodzi nie mieli jak z domu wyjsc tak lalo...caly dzien szary i pochmurny...a koniec czerwca i mialo byc pieknie:-)
[...]
Nie patrz na pogode!!!!
Nie chodziło mi o pogodę w tym sensie, że na pewno będzie ładnie albo brzydko ;-) tylko wiadomo, w listopadzie
raczej jest już buro a we wrześniu
bywa jeszcze ładnie...
Chociaż z drugiej strony ja uwielbiam śnieg, wręcz śnieżne zawieruchy nawet ale jakoś mi to nie pasuje do sukni ślubnej... zmarźluch jestem

Hihi, ja byłam też 27 czerwca na ślubie i pogodę młodzi mieli przepiękną, jak na zamówienie... pewnie byłyśmy w różnych końcach Polski kropeczko :-)
Fasolkę hmm nie sądzę, żebym miała... bo jeśli to pewnie od poprzedniego cyklu, a tam szansa maluuuteńka by była ;-) prawie żadna ;-) zresztą chyba za niską mam temp. jak na fasolkę - przynajmniej początkowo to się chyba utrzymuje wysoka temperatura, czy tak?
Nie wiem, co jest grane, nie testowałam bo nie miałam podejrzeń... no ale jak najbliższa @ się będzie opóźniać to chyba nie będę miała wyjścia, chociaż ostatni cykl miałam 41 dni (właśnie sprawdziłam), czy to znaczy, że będą coraz dłuższe?? dlaczego?