ale obawiam sie ze jajka nie odpaadna, dlatego moglabym jeszcze troche poczekac i pozyc nadziejaMarta ale ci fajnie .zazdroszcze jutrzejszego usg !!! ja musze sobie jeszcze troszke poczekac buuuu !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale obawiam sie ze jajka nie odpaadna, dlatego moglabym jeszcze troche poczekac i pozyc nadziejaMarta ale ci fajnie .zazdroszcze jutrzejszego usg !!! ja musze sobie jeszcze troszke poczekac buuuu !!!
Ja podziwiam takie osoby za ich wytrwałosc normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam OGROMNA nadzieje ze przy nastepnym usg 10 sierpnia juz bede wiedziec !!! Bo jak nie to nie wyjde z gabinetu ahahhah![]()
ale obawiam sie ze jajka nie odpaadna, dlatego moglabym jeszcze troche poczekac i pozyc nadzieja![]()
a moze lepiej abym zaczela sie oswajac ze bede miala 3 facetów w domu i juz
no wiesz z tej strony na to nie patrzyłampopatrz na to inaczej - będziesz kochana i uwielbiana przez 3 facetów :-)
Sorrki, już poprawiłam, niestety nieraz zdarzają się literówki, i wychodzi czeski błąd;-)Monia, ja Martuska jestem od Marty, nie Maruska. Maruska to moja kolezanka Czeszka tutaj w UKProsze o poprawe nicka.
Brakuje nam jeszcze jednej pary bliźniąt !!! Gdzie jest JUTKA ( chyba dobrze pamiętam i nie przekręciłam nic w nazwie nicku)