reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

NO,ze tak zekne.....z takim nazwiskiem to sie tak wygląda...........

wysłałam wam moją lafirynde.......mam nadzieje ze jej nie znacie....hihihihihi.

Ostatnia edycja:
reklama
nie przepadam za prezydentem...........i kojarzy mi sie film o dwoch takich co ukradli ksiezyc......hihihi

cos mnie dzisiaj brzuch boli......jak chodze jest ok.....tylko jak leze boli......a niby kaza jak najwiecej lezec-masakra..............jak do jutra nieprzejdzie to chyba bedzie pora na doktora.....i zastrzyki.....a ja sie tak boje

o Dzeni ja to chcialam byc delikatna i szukalam/dobiealam slowa, a ty tak prosto z mosty hahahahaahaha SUPER

jak sie czujesz?

hmmmmm a ta "twoja" szkoda gadac, nieprzyjema z twarzy

do tego strasznie glupiutka........ale moze w czym innym przyjemna.....hihihihi......no bo wiesz jak jestem sexocholiczka...hihihi.....i jak to on mowi ....tobie to zawsze sie chce a on tylko raz na potora miesiaca miał ochote

cos mnie dzisiaj brzuch boli......jak chodze jest ok.....tylko jak leze boli......a niby kaza jak najwiecej lezec-masakra..............jak do jutra nieprzejdzie to chyba bedzie pora na doktora.....i zastrzyki.....a ja sie tak boje

moze idz szybciej do lekarza, zastrzyki pewnie ze nieprzyjemna sprawa ale jak maja pomoc, sorki "ale nie ma ze boli".
Dzeni jak na ciebie wolaja, bo Zdzislawa to takie powazne i dlugie imie.

wiesz...u mnie to było tak ze ona z nami mieszkała bo bylismy w holandii.....i ona spała z moim szfagrem.....młoda ,głupia 20-latka skusiła na moich oczach 32latka i siup.....synus im sie urodził......pewnie dawno go juz kusiła tylko ja byłam slepa a pozniej musiałam wrocic do polski.....no i jak pojechałam na swieta to :szok::szok::szok:......a ja trojkatow nielubie aaaaaaaa czworokataow bo jeszcze moj szfagier

tak sobie mow ;-)a pewnie to fasolka

...a moze masz to co Wiola "W.kropeczka"

a co wiola ma??
ja sobie nie chce wkrecac... bo zawsze sobie wkrecalam i pozniej wylam... wlasciwie to zawsze co miesiac sie tak czuje... wydaje mi sie ze to hormony... zobaczymy co to bedzie... poza tym jakos nie wierze w objawy tydzien po owulce :-)

moze idz szybciej do lekarza, zastrzyki pewnie ze nieprzyjemna sprawa ale jak maja pomoc, sorki "ale nie ma ze boli".
Dzeni jak na ciebie wolaja, bo Zdzislawa to takie powazne i dlugie imie.
ano powazne....po sosnickiej...........od małego wołali na mnie Dzidka i tak zostało.......ponoc to skrót od mojego imienia....hihih//.....i do tego po małżu długie nazwisko

reklama
Kropeczka zalapala jakiegos wirusa zoladka i dostala leki przeciw wymiotne i przeciw kreceniu sie w glowie, a ze jestes tez w UK to mi to przyszlo do glowy ze moze to samo. Ale woleli bysmy fasolke prawda ;-)

Do góry