reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
NO,ze tak zekne.....z takim nazwiskiem to sie tak wygląda...........
o Dzeni ja to chcialam byc delikatna i szukalam/dobiealam slowa, a ty tak prosto z mosty hahahahaahaha SUPER
jak sie czujesz?
hmmmmm a ta "twoja" szkoda gadac, nieprzyjema z twarzy
nie przepadam za prezydentem...........i kojarzy mi sie film o dwoch takich co ukradli ksiezyc......hihihi
cos mnie dzisiaj brzuch boli......jak chodze jest ok.....tylko jak leze boli......a niby kaza jak najwiecej lezec-masakra..............jak do jutra nieprzejdzie to chyba bedzie pora na doktora.....i zastrzyki.....a ja sie tak boje
cos mnie dzisiaj brzuch boli......jak chodze jest ok.....tylko jak leze boli......a niby kaza jak najwiecej lezec-masakra..............jak do jutra nieprzejdzie to chyba bedzie pora na doktora.....i zastrzyki.....a ja sie tak boje
o Dzeni ja to chcialam byc delikatna i szukalam/dobiealam slowa, a ty tak prosto z mosty hahahahaahaha SUPER
jak sie czujesz?
hmmmmm a ta "twoja" szkoda gadac, nieprzyjema z twarzy
do tego strasznie glupiutka........ale moze w czym innym przyjemna.....hihihihi......no bo wiesz jak jestem sexocholiczka...hihihi.....i jak to on mowi ....tobie to zawsze sie chce a on tylko raz na potora miesiaca miał ochote
olesia_33
Nigdy nie zrozumiem kobiet, ktore uganiaja sie za facetami i to nie "wolnymi", jak trzeba miec niska samo ocene...
olesia_33
moze idz szybciej do lekarza, zastrzyki pewnie ze nieprzyjemna sprawa ale jak maja pomoc, sorki "ale nie ma ze boli".
Dzeni jak na ciebie wolaja, bo Zdzislawa to takie powazne i dlugie imie.
wiesz...u mnie to było tak ze ona z nami mieszkała bo bylismy w holandii.....i ona spała z moim szfagrem.....młoda ,głupia 20-latka skusiła na moich oczach 32latka i siup.....synus im sie urodził......pewnie dawno go juz kusiła tylko ja byłam slepa a pozniej musiałam wrocic do polski.....no i jak pojechałam na swieta to 

......a ja trojkatow nielubie aaaaaaaa czworokataow bo jeszcze moj szfagier

sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
tak sobie mow ;-)a pewnie to fasolka
...a moze masz to co Wiola "W.kropeczka"
a co wiola ma??
ja sobie nie chce wkrecac... bo zawsze sobie wkrecalam i pozniej wylam... wlasciwie to zawsze co miesiac sie tak czuje... wydaje mi sie ze to hormony... zobaczymy co to bedzie... poza tym jakos nie wierze w objawy tydzien po owulce :-)
ano powazne....po sosnickiej...........od małego wołali na mnie Dzidka i tak zostało.......ponoc to skrót od mojego imienia....hihih//.....i do tego po małżu długie nazwiskomoze idz szybciej do lekarza, zastrzyki pewnie ze nieprzyjemna sprawa ale jak maja pomoc, sorki "ale nie ma ze boli".
Dzeni jak na ciebie wolaja, bo Zdzislawa to takie powazne i dlugie imie.
reklama
olesia_33
Kropeczka zalapala jakiegos wirusa zoladka i dostala leki przeciw wymiotne i przeciw kreceniu sie w glowie, a ze jestes tez w UK to mi to przyszlo do glowy ze moze to samo. Ale woleli bysmy fasolke prawda ;-)
Podziel się: