reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Sandra - nie ma Nektarynki - do pionu by Cie sprowadziła :wściekła/y:- Ty na wykresie masz spadek ale nie poniżej coverline czyli jest ok:tak:

Olesia - przecież to stres jest taki wyjazd M, na prace tez narzekałaś kiedyś - może tak jak Kanka pisała - stres, problemy:sorry:

Magda - Ty znowu z czymś nieznanym wyjeżdżasz - teraz posłucham i mi się spodoba i co wtedy:-)???

Ostatnia edycja:
reklama
nawet nie mysl o tym, to jakas INNA grypa nawet w niektorych przypadkach ludzie nie wiedza ze to byla"swinska", nie martw sie ale jak bedziesz sie nadal tak zle czula zanim wybierzesz sie do GP zadzwon na NHS Direct (po co narazac sie na jakies swinstwa w gabinecie GP)

dzisiaj jest ok... wydaje mi sie ze to przezta pogode... ciagle sie zmienia i pewnie cisnienie z nia tez... i od tegomam bole glowy.. dzisiaj jajnik boli mnie bardzo i brzuch jk na @ ylko ze ja mam ddo niej tydzien a boli jak dzien przed... i tempka poszla w dol... normalnie porazka... a dopiero tydzien po owulce :-:)-:)-(

Cześć Kochane moje :-)
Wpadłam na chwilkę, bo rano byłam w pracy malowidła na ścianach czynić i zaraz śmigam z powrotem bo meble mają przywieźć. Udało mi się wepchnąć do gina na jutro. Cieszę się, bo rano jak wstałam to się okazało, że jakieś plamienia mam dziwne i teraz nie wiem, czy to okołoowulacyjne jak dwa miesiące temu czy może implantacyjne. Jedna i druga wersja dobra, ale wolałabym drugą ;-) Ja zeświruję z tym moim organizmem. Próbowałam bazować na obserwacji śluzu, ale kurde nie mogę dojść do ładu, bo jedyny, który przypominał płodny był tylko raz w 13 dc... A dzisiaj jest 25 dc. Jajnior pobolewał trochę, ale ja już nie wiem nic... Zobaczę, co jutro gin powie, a przede wszystkim niech mnie wyleczy, bo ja już się tak od grudnia męczę z infekcjami...

Doczytałam, że Zajączek idzie do domku. Bardzo dobrze. Niech wypoczywa dużo, żeby stanąć na nogi.
Zajączku, przytulam bardzo mocno!

Buziaczki dla Was Dzieczywnki :***

Sandra ciebie tez glowa boli, to to UK powietrze nastepny + na przeprowdzke na piekna, sloneczna Majorke hahahahaaha

A moze to zagniezdzenie.

my chcemy sie przeprowadzic do australii... coraz czesciej o tym myslimy...

nie mam pojecia bo przeciez skoro jest spadek to plamienie powinno byc a tu lipa... w ogole u nas w polsce tak malo sie mowi o spadku implatacyjnym a patrze teraz na stronkach w uk i pelno o tym jest...

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI

co wy jeszcze spicie??

a ja juz po śniadanku i wypijam herbatkę i biegnę popracowac troszkę ale na kawkę to do Was wrócę.

Miłego dnia Wam wszystkim życzę!!!

Dzien Dobry:-)

Siemacie

Wpadłam na chwile bo muszę jechac na dzialke bo studnie mi kopia.

Mam dla was wiadomość że Zajec ma porobione badania, nie podda się zabiegowi i wychodzi dzisiaj. 10 sierpnia ma się stawić na kontrole. Nie wiem kiedy będzie mieć dostęp do neta.

Postaram się wpaść później.

Dzięki za wiadomości od Zajączka,mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak:

my chcemy sie przeprowadzic do australii... coraz czesciej o tym myslimy...

nie mam pojecia bo przeciez skoro jest spadek to plamienie powinno byc a tu lipa... w ogole u nas w polsce tak malo sie mowi o spadku implatacyjnym a patrze teraz na stronkach w uk i pelno o tym jest...
U do kangurów :-D świetnie
aaaa i nie zawsze musi byc plamienie przy implantacji ja np nie miałam nic takiego

Mialam plamienia ale trwaly ok 3 dni przed @ nigdy 7-8. Podejrzewalam ze albo od prolaktyny albo taka moja natura. castagnus ma tez niby regulowac te kwestie. Ja mialam prolaktyne 37 jakos chyba.
Buziaki
Ja tez uciekam. Lepianke trzeba ogarnac:tak:

Nic mi zlego sie nie dzialo po Castagnusie. Tylko pierwsze 2 cykle byly troche dziwne bo tabletki dzialaly. !szy cykl wydluzyl sie o 4 dni z 28 na 32 i byl poprzedzony 7 dniami plamien:crazy: a drugi cykl byl 29 i tez jakies plameinia wczesniej, chociaz niby ten Castagnus reguluje rowniez kwestie plamein miedzycyklicznych. Przyznam sie ze te plamienia dlugie mnie zniechecaly i juz chciala odstawiac i nawet zrobilam sobie jakies 7 dni przerwy ale potem wyczytalam ze trzeba wytrwac bo tak sie musi dziac aby wyregulowac wszystko.

Ładniutki suwaczek masz:tak:

reklama
Witam :-):-)
Nie powinno się przegrzewać organizmu. A po opalaniu mogą pojawić się plamy.

A to my dziś- 29 tc
z boku nie wygląda na bardzo duży ale z przodu jest ogromny;-);-)

Śliczny brzusio:-)

Patrysia i Madzia a może zrobicie wspólne chrzciny jak Madzia już urodzi w waszej rodzinnej miejscowości???NIE MYŚLAŁYŚCIE O TAKIM ROZWIĄZANIU?

A to nawet by był fajny pomysł,to sie zobaczy:tak:

Do góry