reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A to my dziś- 29 tc
z boku nie wygląda na bardzo duży ale z przodu jest ogromny;-);-)
Cześc Kinguś śliczny masz brzucholek ja też taki chcę :tak::-)
Czesć Madziu ale całuśna jesteś :-):-)
Cześć Kochane moje :-)
Buziaczki dla Was Dzieczywnki :***
Cześć kochana dobrze ze sie do lekarza wepchałaś trzeba walczyć o swoje mam nadzieje ze wszystko Ci wyjaśni :tak::-)

reklama
ja chce sciac wlosy ale pomyslu mi brak...nie wiem na jakie...teraz takie nijakie mam w sumie....
ale nie teraz o tym...
Plotkowałyście o włosach - ja właśnie w poniedziałek stwierdziłam, żę zapuszczę na długie - mi szybko rosną to powinnam się szybko wyrobić:tak:
tylko muszę farbować bo siwe mi wychodzą - i to nie pojedyncze tylko dużo:szok: dobrze, że nie łysieję:tak:
EKHM :-p
obiad: zapiekanka z pomidorów, mozzareli i cuknii, do tego łosoś wędzony, kukurydza z majonezem... BOSHE jakie to było dobre...
super brzmi - przepis skopiowałam:-p
przyjełam oba zaproszenia:-)bo jeszcze dostałam od Bernadki to chyba ZANIEPOKOJONA tak dobrze myśle:-)
Patrysiu - poszukam Cię zaraz na nk:tak:

Jesu wiecie co a ja dzis czuje,ze obudziło się we mnie zwierze:-D:-D:-D obawiam się jednak że to LENIWIEC ;-):-D

:-D:laugh2::-Drozbawilas mojego humora, dzieki!

Jaka nienormalna :wściekła/y: ja sama tak robię

czyli jest Was juz 2.....czy to tez choroba psych. Andziu????
:laugh2::rofl2::laugh2:

boje sie ze tak mam bo cykl bezowulacyjny byl :-:)-:)-( porazka

;-)zebys sie za tydzien nie zdziwila....II beda jak ta lala ale musisz przestac sie stresowac! Bo te nerwy tylko moga zaszkodzic Fasolce...napewno nie pomoga!

Wiolu kto jak nie ty da sobie rade, silna babeczka z ciebie :tak:
pewnie masz racje duzo sie dzieje, w pracy mialam stresa takiego, ze az sie poryczalam z nerwow, w domu zaczynam sie przejmowac wyjazdem Jarka, ze bede sama i strasznie tesknic za moim "Miskiem" a decyzja musi byc podjeta.

Olesia-dziekuje Ci kochanie...za wszystko****
Wyluzowac trzeba...wiem, z eniest latwo...bo sprawy sa i beda....ale trzeba zmienic podejscie, pozwolic sprawom plynac......samym...a na pewno sie ulozy!!!

idz na spacer kochanie i wracaj z nowa energia! i bez bolu glowy!!!;-)Buziaki!!!

. Udało mi się wepchnąć do gina na jutro. Cieszę się, bo rano jak wstałam to się okazało, że jakieś plamienia mam dziwne i teraz nie wiem, czy to okołoowulacyjne jak dwa miesiące temu czy może implantacyjne. **

ASIQ83-mma nadzieje, ze to implantacja....i ze bedzie sukces w tym miesiacu!!!
Buziaki dla Ciebie i daj znac co i jak u gina!

to UK powietrze - nastepny + na przeprowdzke na piekna, sloneczna Majorke hahahahaaha
.

No i problem rozwiazany.....;-):-p;-)

Śliczny brzusio:-)

A to nawet by był fajny pomysł,to sie zobaczy:tak:
Kochana to może byc gdzie kolwiek np w jakiejś restauracji i tak obie bedziecie robiły chrzciny przecież wiec Wasza wspólna rodzina była by "załatwiona" tudziez zaproszona 1 raz a rodziny Waszych M i tak muszą być to co za róznica czy 2 imprezy czy 1 wspólna.No mnie się takie rozwiazanie wydaje dobre ale zrobicie jak zechcecie.
O albo razem w święta WIELKANOCNE tylko nie wiem kiedy w przyszłym roku wypadaja w marcu czy w kwietniu :baffled:

Madzia84-witaj kochanie...jak sie czujesz??? czy fasolka daje juz jakies odczucia ze jest????

Plotkowałyście o włosach - ja właśnie w poniedziałek stwierdziłam, żę zapuszczę na długie - mi szybko rosną to powinnam się szybko wyrobić:tak:
Andzia...a jakie Ty masz teraz...na nk masz aktualne jakies???
mnie wlosy rosna jak giganty...bardzo szybko, w ciagu roku robia sie z bardzo krotkich takie juz w sam raz ...wiec ja sie sciac nie boje, bo jakby co to blyskawica i odrosna...ale nie wiem co mam zrobic z nimi...cos napewno musze....

siwych na razie nie mam (na razie) i od poltorej roku nie farbuje, wiec mam swoj kolor...i nie chce go zmieniac...zastanawiam sie tylko nad scieciem....

Kochana to może byc gdzie kolwiek np w jakiejś restauracji i tak obie bedziecie robiły chrzciny przecież wiec Wasza wspólna rodzina była by "załatwiona" tudziez zaproszona 1 raz a rodziny Waszych M i tak muszą być to co za róznica czy 2 imprezy czy 1 wspólna.No mnie się takie rozwiazanie wydaje dobre ale zrobicie jak zechcecie.
O albo razem w święta WIELKANOCNE tylko nie wiem kiedy w przyszłym roku wypadaja w marcu czy w kwietniu :baffled:

Chyba w kwietniu,zobaczymy,jak narazie mam początek ciązy i nic jak narazie niechce organizowac,ale to jest dobry pomysł:tak:

Bernadko wysle Ci cos na mejla...sprawdz za chwilke, ok?

Andzia-Ty masz fotki z 2008 na nk..no nie moge...zero dodanych w 2009:szok:dawaj aktualne to bedziemy wiedzialy jaka teraz jestes!!!

Madzia-ja mysle ze wspolne chrzciny to bardzo dobry pomysl, naprawde!!!!
...ale tez z organizacja poczekalabym jeszcze....u nas mowia -tylko bez urazy-takie mamy powiedzenie...ze "jeszcze wojtek w dupie a juz mu kasze ważą"...w sensie gotują:-)

reklama
Do góry