Lilu19
Fanka BB :)
Lilu - właśnie miałam Cię już wcześniej zapytać - czy ten metformax to masz na receptę??? czy bierzesz na własną rękę
![]()
Tak kochana metformax jest na recepte, ja go biore na wlasna reke

dzieki za zaproszenie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilu - właśnie miałam Cię już wcześniej zapytać - czy ten metformax to masz na receptę??? czy bierzesz na własną rękę
![]()
Witam wszystkie z rana
Bernardko jestem dzisiaj do dyspozycji![]()
NIUNIA widzę po komentarzu na NK że mój kocur ci się podoba?![]()
Sylwia...jakoś idzie..Co prawda w tym tygodniu przybyło mi 0,5 kilo a to pewnie dlatego że ćwiczenia odpuściłam..Ale już wczoraj wróciłam do normy, czyli do ćwiczeń i musze się ogarnąć..
Mój mąż się śmieje że narazie zachowuje się jak stara babcia i biegam jak głupia po lekarzach
A jak u Ciebie? Czekasz już pewnie z ustęsknieniem na swojego maluszka co?
pol kg w ta czy w ta to jeszcze nie duzo :-) zdarzaja sie takie wahniecia i to napewno nie przez cwiczenia, spokojnie ... hihi u mnie za to +/- 3kg z dnia na dzien :-)....noooo z 1 strony juz sie nie moge doczekac, codziennie boli brzuch, skurcze cala ciaze, cisnie i wogole kopie masakrycznie czasem po zebrach...ale z 2 remont w toku, torba niespakowana, ciuszki dopiero wywleczone z piwnicy i lozeczko schnie od farby, czekam na materacyk i zamowilam w koncu wyprawke drobna bo reszte po Wice mam, jakies gruszki do nosa, nozyczki, rozek, posciel itd itp...wiec niech sie jeszcze wstrzyma troszku :-)
Martynko - droga cieeeeezka i dluga, choc jeszcze nie koniec, ale cala z Wami i dzieki temu wiele razy bylo mi lzej i cieplo na serduszku ze bedzie dobrze, wiele lez, wiele nerwow, czekania na wyniki, na kolejne usg i wizyty, ciagle pobyty na IP, w szpitalu czy lezenie plackiem ale dzieki Wam jakos przebrnelam z wiara ze jak juz sie udalo po tych 3 latach to MUSI BYC DOBRZE i tego sie trzymam) oby jeszcze JAKOS POROD
)