reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Pytałam kilku dziewczyn gdzie teraz siedzą... niestety żadnej odpowiedzi nie dostawałam.
Agawa udawała, że nie rozumie o co pytam.
A Massiek mnie okłamała na prośbę dziewczyn. Zamiast powiedzieć prawdę, że ją prosiły by nic mi nie mówiła gdzie teraz są.

jak widac...znalezienie nas to pikus:laugh2:

reklama
ulalala ale dyskusja sie rozwineła:rofl2::-D a czemu to nie na pw piszecie:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przyszła ja sie zgadzam z Anita ma dziewczyna duzo racji . My juz sie znamy osobiście juz jak łyse konie, niewszystko tutaj jest pisane o nas ;-) Forum BB jest o dzieciach i ciazach wiec samoprzez sie wiadomo ze o tym sie pisze;-) to nas połaczyło na Noworodku i nadal łączy choc juz coraz mniej piszemy o dzieciach :eek:
twoj pierwszy post mnie zaskoczył jak Karole "ochrzciła" czarnym charakterem. Bardziej ja sie nim czuje niz ona jest:-p:rofl2:
Skoro uwazasz ze jestesmy "zwariowane" na opunkcie dzieci to czemu nas podczytywałas i piszesz z nami?
Animka ale wywaliłas nie moge :rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D a takimi postami i podczytywaniem pokazujesz swoja "klase" a nawet jej brak:-p:confused2:
Anita a nie zastanawiałas sie czy nie pójść do pedodonty lub dentysty zeby to skonsultowac bo dosc długo mu wychodzi:-( i pewnie sie meczy bidulek:-(
Mini a wysprzatałas na glanc;-)

Uważajcie co piszecie nowe mamuśki.... jak podpadniecie to dziewczyny się przeniosa w wielkiej tajemnicy na inne forum
to kiedy sie przenosimy:rofl2::-D zreszta o zgode ciebie nie musimy sie pytac:-p:-D

Mini szukam pracy biurowej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ciężko bardzo jest niestety:confused2::confused2:a ty przyjdziesz w piątek:happy:przyjdz:-D:-Dtylko podaj znak rozpoznawczy jakis:-p
No bym przyszła tylko gdzie i o której :sorry:?? A znak rozpoznawczy no nie wiem ...może będę mieć ogromny kapelusz albo kwiat róży w rękach :-D

Mini a wysprzatałas na glanc
No włsnie nie :no: zasiadłąm przed kompem i nic nie zrobiłam :-(
Jutro mąż mój osobisty ma wolne to nadrobię :tak: Wyrzucę chłopaków z domu i rzucę się na mieszkanie z odkurzaczem :-D

ulalala ale dyskusja sie rozwineła:rofl2::-D a czemu to nie na pw piszecie:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przyszła ja sie zgadzam z Anita ma dziewczyna duzo racji . My juz sie znamy osobiście juz jak łyse konie, niewszystko tutaj jest pisane o nas ;-) Forum BB jest o dzieciach i ciazach wiec samoprzez sie wiadomo ze o tym sie pisze;-) to nas połaczyło na Noworodku i nadal łączy choc juz coraz mniej piszemy o dzieciach :eek:
twoj pierwszy post mnie zaskoczył jak Karole "ochrzciła" czarnym charakterem. Bardziej ja sie nim czuje niz ona jest:-p:rofl2:
Skoro uwazasz ze jestesmy "zwariowane" na opunkcie dzieci to czemu nas podczytywałas i piszesz z nami?
Animka ale wywaliłas nie moge :rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D a takimi postami i podczytywaniem pokazujesz swoja "klase" a nawet jej brak:-p:confused2:
Anita a nie zastanawiałas sie czy nie pójść do pedodonty lub dentysty zeby to skonsultowac bo dosc długo mu wychodzi:-( i pewnie sie meczy bidulek:-(
Mini a wysprzatałas na glanc;-)

to kiedy sie przenosimy:rofl2::-D zreszta o zgode ciebie nie musimy sie pytac:-p:-D
ja się niegdzie nie przenoszę bo znowu bedzie trzeba się wszystkieog uczyć od nowa;-):-)

Anita widziałam cie w zielonej na zdjeciu i zapamnietałam ;-) a nie chwaliąłs sie ze jeszzcze masz fioletowa;-)napewno ładnie wygladałas:-)

llaria Ty szczęściaro :tak:

Anita zapomniałam napisać , fajna Ta Twoja sukienka i super kolory .

Mrowa toś Ty rzeczywiście czarny charakter
:-p

to ja w temacie ząbkowania się pochwalę że moje dziecko ma już 14 zębów i wszystkie wyszły bez żadnych problemów:-):-):-)
podciagajac temat mój ma 16:-) i tez prawie bez problemów wyszły nie liczac marudzenia;-) niewiem czy jakies 5 mu nie ida bo paluszki pcha głeboko :eek::baffled:

reklama

Mrowa toś Ty rzeczywiście czarny charakter
:-p
nigdy nie przeczyłam ze potrafie byc wredna ;-)ale tez jestem bardzo miła tak sadze;-):-D ( moja skromnośc sie odezwała):-p:-D:-D:-D
jak cos mi nie pasuje to zazwyczaj pisze i odwrotnie:tak:
to moze ty pójdz na spacer z synusiem a mezus posprzata;-) a Tescie skad przyjeżdżaja?

Do góry