reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

[/LEFT]
jak dla mnie smacznie brzmi...Kroptusiu-co Ty gadasz, kto ci tak napisze....niech sie odwazy!!!!:crazy: Ty jestes jak pszczolka...a i one tez czasem musza na chwilke odpoczac....;-)

dziekuje kochana Kropeczko :-) smaczne moze jest ale to jest obiad w stylu SSS czyli szybko-skromnie-smakowicie hyhy mam pare takich obiadow na tzw czarna godzine jak opadam z sil :-)

reklama
Uciekam znowu, bo moja córcia powiedziała,że chce spać:szok:
To ja zrobię w tym czasie wegetariańskie cannelloni.Znalazłam jakiś przepis w necie.

Dzięki Kropeczko. Ja akurat nie jem niczego co tam napisałaś. Czasem brokuły...:baffled::baffled::baffled:
Moja śpi od prawie godziny więc mam luz blus :laugh2:
Jeszcze nigdy nie jadłam cannelloni :baffled:
To co Ty jesz,niejadku?soje,soje i jeszcze raz soje ? :szok:

nie mam weny ani sily na obiad, snuje sie po domu, przez ta pogode tak mi slabo ze mam wrazenie ze sie wyloze jak dluga jak gdzie sie przemieszczam....Dzis zatem tylko makaron z mieskiem i sosem slodko-kwasnym....ale ze mnie gospodyni:sorry::confused2:a tak lubie gotowac, ale stac w tych garach w tym prawie 9 mc to mi cos juz ciezko....hmmm dobra tlumacze sie sama przed soba :eek::crazy: a zaraz przeczytam ze sie rozleniwilam przez 9 mc :-p:-p:-p
E no co Ty ja sama bym chetnie zjadła takie danie :tak:
Ja wczoraj miałam takeigo mega lenia,że... zrobiłam warzywa na patelnie z parówkami drobiowymi i ryzem-też się nie wysiliłam a nawet w ciązy nie jestem:baffled:

Loree-ja sie wyprowadzilam juz z samego Londynu, gdzie byl ruch, szum i wariatkowo i teraz mieszkam w Kingston-mam piekną przyrodę wszedzie dookola, piękny park 3 minuty od domu z dzikimi jeleniami itd.......na brak spokoju i przyrody nie narzekam...raczej chodzi o mojego wewnetrzego nerwa....nie o otoczenie...
Dzięki***
A dla Was fotki z parku:
Nie no nie zdzierże a ja do zoo musze 50 km w jedna strone jechać :-:)baffled:

Chyba mialas racje, kombinacja moich lekow, stresu i leku...w tym na szczelinke pisze ze bierze sie max 7 dni (ja go dostalam na 4 tygodnie-konska dawka by uchronic mnie przed operacja) i juz 4 tyg minely jak biore...pewnie bylo za dlugo, pisze ze moge czuc sie niedobrze, ze moge miec wymioty, zawroty glowy, ze moge sie czuc glodna (nie czuje sie...ale mnie muli i ssie) i ze mog byc nerwowa....i jestem:-( i moge miec klopoty z koncentracja...to wszystko biorac lek 7 dni...ja biore 4 tydzien jakos teraz....
oprocz tego mam tez leki na noge i witaminy (tran, magnez, b6) i do stos. zewnetrznego antybiotyk na cere.....ale juz nie czytam bo zwariuje.....

Sandrahaha-jak pierniczyc jak ja takie ladne widoki pokazuje, no ja???
Kochanie-powinnas zamiast sie stresowac isc od razu do GP i nakazac mu, ze ma
Kurcze to jak minęły juz te 4 tyg to odstaw szybko te leki :tak:i skonsultuj sie z lekarzem,choć mniemam ze po ich odstawieniu po jakimś czasie poczujesz się o niebo lepiej przynajmniej psychicznie
SANDRA słuchaj co Wiola mówi,bo dobrze Ci razdi

to ja tez sie pochwale... kolo mnie jest park z bialymi jeleniami :tak::tak::tak:
Nie no następna-to jest niesprawiedliwe :-(

Bernadko-nie ma zartow, jak cie boli i jest duze do idz do przychodni!!! i nie wolno smarowac spirytusem...ani robic okladow!!!! To jakby ogien klasc na ogien!!!!
Moja mame 2 tyg temu ugryzl kleszcz, wyciagnela i czula sie dobrze.... a wczoraj byla na pogotowiu-ma bolerioze:szok:dostala antybiotyki, leki i masci....:szok:
ale ja tak mam jak mnie ugryzie bak ale teraz to mam bardzo duze dobrze ze na nodze pod kolanem a nie gdzieś na dekoldzie bądz brzuchu
poczekam moze mi sklęśnie

jesu oby Twojej mamie pomogły te antybiotyki :tak:

Patrysia ja mam nadzieje,że Ty widzisz co piszesz !!! :wściekła/y:
No teraz to sie zdenerwowałam.Jak możesz twierdzic że Twoje dziecko ma mała wadę serduszka przez to ze go późno ochrzciłaś :wściekła/y:
Oczywiscie termin kiedy bedziecie chrzcili jest waszą własna decyzją ale nie mozesz zakładać z góry najgorszego i tego,że jak ochrzcisz dziecko to nic mu sie nie stanie bo to bzdura

No doklanie, nie moza zrzucac wszystkie na to ze sie dziecko pozno ochrzcilo :baffled:

Moja siostra moja siostrzenice chrzcila jak Miszelka miala ok 1.5 roku do 2 latek, miala taka sliczna sukieniusie i malutko bukiecik kwiatuszkow, szla na wlasnych nozkach i to tak slicznie wygladalo :tak:
Druga siostra mojego siostrzenca tez chrzcila jak maly skonczyl 2 lata , tez szedl na wlasnych nozkach w garniturku :tak: i jakos dzieciaczki nie maja problemow zdrowotnych bo pozno byli ochrzczeni :sorry:

a oto moja siostrzenica Miszela jak szla do chrztu :-)

Załączniki

• P7300442.jpg
    P7300442.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
dziewczyny tak mnie wczoraj cos pogryzło po nogach ze am dzis takie duże 3 czerwone opuchnięte i twarde plamy co mnie bardzo pieka i spinaja myślałam ze jak to obłoże spirytusem salicynowym tomi sklęśnie ale nic nie pomogło a zawsze mi pomagało

Obstawiam mrówki :tak: weź wapno i wypij a drugie rozpuśc i rób z niego okłady.
A tak wogóle to polecam Ci zrobienie testów czy nie masz czasem uczulenia na jad robalków różnych :tak:
dziekuje kochana Kropeczko :-) smaczne moze jest ale to jest obiad w stylu SSS czyli szybko-skromnie-smakowicie hyhy mam pare takich obiadow na tzw czarna godzine jak opadam z sil :-)
To ja poprosze o przepisy na te obiadki na czarna godzine :tak::-)

No doklanie, nie moza zrzucac wszystkie na to ze sie dziecko pozno ochrzcilo :baffled:

Moja siostra moja siostrzenice chrzcila jak Miszelka miala ok 2 latek, miala taka sliczna sukieniusie i malutko bukiecik kwiatuszkow, szla na wlasnych nozkach i to tak slicznie wygladalo :tak:
Druga siostra mojego siostrzenca tez chrzcila jak maly skonczyl 2 lata , tez szedl na wlasnych nozkach w garniturku :tak: i jakos dzieciaczki nie maja problemow zdrowotnych bo pozno byli ochrzczeni :sorry:

a oto moja siostrzenica Miszela jak szla do chrztu :-)
Moja kuzynka nie chrzciła swojej córki(nie chciała jej wybierac wiary) aż ta dopiero jak poszła do zerówki i tam po lekcjach religii(na które sama chciała chodzić) przyszła do Eli i zapytała ja o chrzest.Pogadały sobie o tym co to jest, na tyle by młoda zrozumiała i dopiero wtedy ja chrzcili, miała skończone 7 lat :tak:
ale mnie to piecze i jest takie gorące nie mam nic poza wapnem właśnie
No bedzie piekło niestety :-( ale co chwila zamaczaj np chusteczke w tym wapnie i okładaj a wypij dawke uderzeniową 2 tabletki musujace na pól szklanki wody

reklama
Do góry