reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A ja się cieszyłam że koło domu mam mały lasek ze zwykłymi choinkami:zawstydzona/y:

Jak dla mnie sama instytucja kościoła wprowadza więcej szkody niż pożytku. Wiara to wiara a kościół to....

Moja córa wstała więc jadę po tuje!

.

1-"zwykle choinki" tez sa piekne...wlaśnie dlatego ze sa zwykłe:-)
2-zgadzam sie -200%;-)
3-jak mi jakąs większa dźwigniesz osobiście...to:wściekła/y:

I jeleni......;-)

i jeleni.....:laugh2:

Dziewczyny zgadłyście i mają pretensje że wolimy jechać na wycieczkę niż iść na wesele...e tam nie przejmuje się tym naprawdę...

i dobrze ze sie nie przejmujesz bo nie ma czym/kim....liczy sie prawda, a nie to co kto mówi....

A Twoj m nie chce sam na slub brata pojechac, skoro ty nie mozesz...no bo bedziesz przeciez na wczasach w Honolulu...;-)?

Kropeczko powiedz mi jak bardzo poprawiły się wynik twojego M. ???
juz tylko znajde...o ile M nie ma tego ze soba w torbie..ogolnie marwti nas tylko to teraz, ze nie wiemy jaka jest morfologia bo jej tu nie zbadali:wściekła/y:, ale pozostale parametry sa ok...tak mowi lekarz i tak wynika z podanych norm na wyniku...zaraz znajde...
dziękuje***
Ja jestem tu, jestem....
to ja mały jelonek :laugh2:
z wieeelkimi rogami...juz ja Cie znam...takie male sa najbardziej rozbrykane:laugh2::rofl2::laugh2:

reklama
Do góry