reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Luna,co do znajomości to mojej psiółki ciocia była dyrem w naszym UP i mnie bardzo dobrze znała:tak: i jak poszłam się zarejestrować (Olka małego w wózku ze sobą wzięłam,to bidny zasnął od tego czekania) to życzyła powodzenia w znalezieniu pracy :baffled: a swoje i tak musiałam odstać a ze 2 godziny w kolejce:wściekła/y::wściekła/y:,zamiast od razu żeby babki mnie obsłużyły:sorry2:.

sama tyle wypilas?
Ja pilam w ciąży po 2 litry dziennie!

oj ja z synem teeeżżż. :tak::tak:
Jak u nas kiedys szło po 2 l dziennie i kupywaliśmy ,tak teraz jak za darmo Łukasz z pracy przynosi po 3, 4 l ( wymogi zakładu) leży sobie i rozdajemy na około.Jest ktoś z Radomia? Chętnie oddam 10 l zalegającego w lodówce. :tak::-D

oliwka już spi od pół godziny,a ja miałam sie połozyć i zamiast to zrobić to siedzę na kompie :-D:-D:-D:-D:-D och ten nałóg:tak::tak::tak::tak:

dziś moja sierota stłukła sobie łokieć,a jaki ryk był przy przemywaniu wodą utlenioną,całe osiedle ją słyszało :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
aż nie mogłam jej uspokoić aż z tego wszystkiego usnęła sobie :-)

Witam,ludu pędzicie jak perszingi z postami:-p;-):tak::-D.
Byliśmy na poczcie paczkę dla chorego Wiktorka wysłać,cukiernię obkupiłam;-):tak: i mieszkanko trochę ogarnięte,bo mężulek dzisiaj wraca.
Co do smoków mlekopijów to mój Olek płatki na mleku cały dzień by jadł a Julu kakao uwielbia pić - sam miesza w szklance:tak:.

a kto to jest Wiktorek?????

i co byłaś u gina?masz fasolke czy nie?

Dziewczyny spadam, bo sie odkleic nie moge, jak nie wylacze, to sie nie wyszykuje, a jak mala wstanie to musze byc gotowa do drogi, ech, jakos mi sie nie ce

reklama
Ja sobie wszystko posprzatalam co chcialam:-)Mlode spia wiec zbieram sie z mlodym na podworko tak na godzinke i jak wroce to bede robila spaghetti:tak::tak:
Pogoda zaczyna sie pierniczyc ale mam nadzieje ze zalapie sie na jeszcze troszke słoneczka:-);-)
Jak nie to wroce do domu i bedzie siedziala przed laptopem:tak::tak::tak:

Do góry