reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Passingby - skoro zrobiłam już reklamę to chociaż malutki % poproszę;-)

Mnie wystarczy autograf autorki:-)

OK

dla zainteresowanych Pań:

www.harpun.com.pl

:)

a mozna kupic poza siecia? czy tylko wysylkowo???

Kochana PROCENTY to po odstawieniu od cycka gwarantowane ;-);-):-)

Andzia chyba miala na mysli % z zysku ze sprzedazy, hehe:tak:;-)

Zaniepokojona-10cm to juz nie sa zarty! a wapno pijesz??? albo zyrtek ???

Witaj Martynko! ja sie masz??? spakowana????

Ostatnia edycja:
reklama
Zajaczku-dziękuje za wiesci...sciskam mocno!!!! jak sie czujesz kochana??? @ sie skonczyla czy jeszcze nie???

1-Zajaczku-a wiec "po zajaczkowemu" to jest:
zwykle sygnalizujesz, ze juz konczysz prace i mowisz nam "pa" i dodajesz czasem: Kropeczko nie pisz za duzo bo zobaczysz...bo sie tam wybiore...bo popamietasz....Ty wiesz co.....itp itd....
2-no lekarza tak:tak:jak to chłopa.....ale lekarki????:-p
No jesteś nareszcie. Czuję się raczej dobrze. To "coś" jest bardzo niewielkie dzić ale jeszcze troche jest.
1. Bedę pamiętać żeby było "po zajączkowemu" :-D:-D
2. Boszzzz ty widzisz i nie grzmisz. Tobie to tylko sex w głowie:-)

masz racje...komunikacja werbalna to podstawa! Bo ja tu zawsze spokojnie do wszystkich (fakt -czasem konkretnie...ale zawsze spokojnie) a wszyscy mi zarzucaja, ze krzycze...Ty, Loree, Marzenixxx, zajączek...ciagle słysze tylko "nie krzycz, juz nie krzycz........no jak mozna:confused:...a ja mam taki cieply, przyjemny głos....:-)
Wiola - to jest szantaż emocjonalny - teraz mam miec poczucie winy????...no i mam...:-(

reklama
cześć Kropeczko, jak tam, spałaś dzisiaj?

dziękuję Kanka...dzis w nocy bylo trochę lepiej, polozylam sie kolo 0.30, usnelam kolo 1ej...., obudzilam sie kolo 5ej...ale po pol godzine znowu zasnelam na chwilke....;-)

Wiola - to jest szantaż emocjonalny - teraz mam miec poczucie winy????...no i mam...:-(

AndziaS- no wymyslilas!...nie dosc, ze krzycze to jeszcze szantazuje??? boziu droga!!! ja mam naprawde łagodne usposobienie:-)....czasem:-p......

Nie wyglupiaj sie...zartuję przeciez;-)

Do góry