reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Co dobrego pichcisz kolezanko? Bo ja zupełnie nie mam pomysłu dzisiaj :baffled:

oj kochana dzisiaj to tak na szybkiego ziemniaczki a do tego jajko sadzone:-Dtakie sobie ale dobre:-pnie ma M od rana wieczorem będzie co mnie się biegać do mięsnego nie chciało a trzeba zakup zrobić to chociaż to się wymyśliło:-)

Z moja pomagierka zrobiłysmy takie cuś :-D

nono super teraz by mi się zjadło:-p

Kto chce takie małe miłe coś???

jakie słodziutkie i maleńkie hehe:-D

Zajaczku-powodzenia u nocnej ginki.......czekamy na wiesci, trzymam kciuki!!!!!!
I nadrob czytanie potem.... bo mialam kilka rzeczy Ci do powodzenia...a Ty nie przeczytalas...wiem, wiem...dzis ostatni.....
******** poziomko dla Ciebie:-)

Nic nie kumam. Idę zrobić sobie kawkę i trochę Was poczytać. Buźka.

taaa to moze lepiej soczek a nie kawke...skoro sie kreci itd... i muli...itd... kciuki zacisniete nadal....

hej!

Maryla

Wsio bedzie dobrze. Jesli finanse mocno Ci zaprzataja glowe - to wyreguluj je na tyle, na ile mozesz. Takie rzeczy glowy nie powinny Ci zaprzatac. Trzeba sie starac o dziecko kiedy czujesz sie z tym komfortowo. Kazda inaczej ten komfort definiuje....ale mama musi byc pewna,ze chce i ze podola. Cala reszta sie ulozy

reklama
Do góry