reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kaprycha niedługo w ciąży będziemy , a potem dołączy do nas Lolitka!:-)

A pewni, ze tak. Nie mam zadnych watpliwosci :-D:-):-D

Zaniepokojona - musisz chlopa wziac na powazna rozmowe. Powiedz mu, zeby Ci wytlumaczyl swoje zachowanie. Jezeli nie ma wytlumaczenia, to powiedz mu ze jak bedzie robil sceny jak malolata, to go bedziesz ignorowac. Przypomnij mu, ze jakbys chciala byc z dziewczyna, to pewnie wybralabys sobie taka ktora jest mniej owlosiona i ma fajniejsze cycki. <---- u mnie to podzialalo :-D:-):-D

Niunia - pojawiam sie i znikam to moje taktyka ostatnio :-D
Paradox sraczki czyli, CZESTO ALE RZADKO :-D

reklama
to fakt wrócil dziś wku***ny z pracy bo mu urlop przesuneli ale to nie znaczy ze ma sie na mnie wyzywać za a najgorsze jest to ze ja sie popłakałam a on nie ma sobie nic do zarzucenia uwaza że nic sie n ie stalo i nie bedzie mnie przepraszał a nawrzeszczał na mnie przy ludziach

co za łobuz,nie ma wstydu przy ludziach ryczec,ja bym mu chlapneła jednego w pysk,wkurzają mnie takie ludziska:tak:

Zaniepokojona tak już niestety jest że się wyżywasz na najbliżyszych...wiem bo sama często tak robiłam ...staram się jednak nie przynosić pracy do domu...
no pozostaje ci kolejna rozmowa...
Kaprycha robisz transfer z 1 czy 2 zarodków? Bo ja z 2 i mam nadzieję że oba się wgryzą i będę miała bliźniaki!

Zaniepokojona - musisz chlopa wziac na powazna rozmowe. Powiedz mu, zeby Ci wytlumaczyl swoje zachowanie. Jezeli nie ma wytlumaczenia, to powiedz mu ze jak bedzie robil sceny jak malolata, to go bedziesz ignorowac. Przypomnij mu, ze jakbys chciala byc z dziewczyna, to pewnie wybralabys sobie taka ktora jest mniej owlosiona i ma fajniejsze cycki. <---- u mnie to podzialalo :-D:-):-D

a spróbuje ale pewnie nie zadziała bo po nim wszystko spływa jak po kaczce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co za łobuz,nie ma wstydu przy ludziach ryczec,ja bym mu chlapneła jednego w pysk,wkurzają mnie takie ludziska:tak:
a mnie było wstyd i poszłam sobie i sie nie odzywam a jak on sie pojawia to ja odchodzę i nie przebywam w jego towarzystwie dopóki mnie nie przeprosi a to pewnie nigdy nie nastąpi bo on "nie ma mnie za co przepraszac"

a mnie było wstyd i poszłam sobie i sie nie odzywam a jak on sie pojawia to ja odchodzę i nie przebywam w jego towarzystwie dopóki mnie nie przeprosi a to pewnie nigdy nie nastąpi bo on "nie ma mnie za co przepraszac"

Nie przejmuj sie chłopem oni mają swoją dume i zawsze mają racje tak myslą,ale sie mylą

Kaprycha robisz transfer z 1 czy 2 zarodków? Bo ja z 2 i mam nadzieję że oba się wgryzą i będę miała bliźniaki!

Planowo robimy transfer 2 slicznych zarodkow. Dokladnie tak jak Ty, liczymy na blizniaki!!!! Blizniaki zawsze byly moim marzeniem - chyba bym sie w blocie wymazala ze szczescia jakby sie udalo:-D:-):-D
Dzis mialam mega sen. Snilo mi sie, ze adoptowalismy niemowle i chyba nigdy w zyciu nie czulam wiekszej milosci. Lezalam kolo niego (chlopczyk sliczny) i wpatrzona w jego oczeta, calowalam w raczki i nozki. Potem pomyslalam, ze jestem tak szczesliwa, ze to musi byc sen i niestety sie obudzilam :zawstydzona/y:

A w ogole, to obczajcie sobie film Grace jak tylko juz wyjdzie. Mnie ten horror na maxa schizuje. Zobaczcie trailer :

[nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=_FIsRuIoxLE]YouTube - Grace (2009) trailer [www.dark-project.org[/nomedia]

:szok::szok::szok::szok:

Kaprycha... zobaczysz będzie niedługo pięknie...w końcu jesteśmy tak blisko... ja to sobie już milion razy wyobrażałam jak to by było gdybym w końcu była w ciąży... trzeba być dobrej myśli bo podobno to najważniejsze ...

reklama
Kaprycha... zobaczysz będzie niedługo pięknie...w końcu jesteśmy tak blisko... ja to sobie już milion razy wyobrażałam jak to by było gdybym w końcu była w ciąży... trzeba być dobrej myśli bo podobno to najważniejsze ...
dziewczynki jesteście już tak blisko na pewno sie uda i takie obrazki jak we śnie Kapryski będą codziennością

Do góry