reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

do domku dopiero co wrócilismy :tak::tak::tak::tak: Oliwka wychlapała sie w basenie i wariowała na ogródku,było fajnie,ponagrywałam ją troszke na kamerę,bedzie pamiątka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

teraz będzie oglądać wieczorynkę a po idziemy się kąpać :tak::tak::tak::tak:

reklama
a od jutra mój M ma 2 tyg urlopu :tak::tak::tak::tak: więc będę troszke mniej na bb siedzieć.chcemy ten czas rodzinnie spędzić aby Oliwka nacieszyła sie tatą.:-):-):-)

-J- Wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń.;-):-):-)

Właśnie wróciliśmy z wyprawy rowerowej.
Jeździliśmy 4 godziny i wcale tego nie czuję.
Odpoczęłam sobie fest.
Lubię taki aktywny wypoczynek.
Idę brać się bigos ,bo już golonka się ugotowała.
Czas resztę wrzucać.
Miłego wieczoru babeczki.

a bym zapomniała malinka pisał do mnie sms-ka popołudniu z pracy :tak::tak::tak::tak:
babeczki macie pozdrowionka od malinki.:-):-)
:-):-)

Oliwka już wykapana i w łóżeczku a ja na kompie :-D:-D:-D:-D:-D i czekam na M,jeszcze tylko 1,5 godz :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja dzis @ dostałam,brzuch cały dzień pobolewa mimo że nospe wziełam.coś mi się z z tą @ poprzestawiało.zawsze dostawałam 7 każdego miesiąca,potem przesuneła sie na 5-tego każdego miesiąca a w tm miesiącu dostałam 1-ego,tyle dni wczesniej.nie wiem co sie dzieje.czy to normalne?:sorry2:

Ja własnie wrociłam z grilla i było całkiem fajnie:tak::tak::tak:Troszke sie popilo i pojadło;-)a teraz probuje uspic dziewczynki:tak:
Musze jeszcze pozmywac naczynia po grikllu a troche sie tego uzbierało:szok:Nastepnym razem kupuje jednorazowe:-D

Moje chyba własnie zasypiaja-mam taka nadzieje:-):tak:
A ja skonczyłam zmywac uffff

Ogladam film na tvn ale i tak nic z niego nie wiem:baffled:

Zuzka właśnie zasnęła więc trochę nadrobiłam, A> mi piwko zimne przyniósł-jaki pokorny. Cały dzień z nim nie gadałam, wogóle jakaś drażliwa jestem ostatnio. Zuza tak mi daje popalić od paru dni, że dzisiaj się aż popłakałam bo południe a ja włosy nie umyte i w piżamce sprzątałam. Jak wyjdę z pokoju to ryk! Boże niech już zacznie chodzic to może troszkę lżej mi będzie.:baffled: A moj małżonek kochany jest i smieci wczoraj poszedł wynieść i 2 godz go nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Załapał sie na stłuczki bo kolega dzisiaj się żeni.

mała smarkula wymyśliła sobie i zatyka uszy i woła "mama patrz"a jak nie reaguje to się drze "Aga patrz".za to Aga to w dupsko zaraz dostanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jaka sprytna:-):-):-)

-J- Wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń.;-):-):-)

Właśnie wróciliśmy z wyprawy rowerowej.
Jeździliśmy 4 godziny i wcale tego nie czuję.
Odpoczęłam sobie fest.
Lubię taki aktywny wypoczynek.
Idę brać się bigos ,bo już golonka się ugotowała.
Czas resztę wrzucać.
Miłego wieczoru babeczki.

Jakaś wystawna dzisiaj ta kolacja-że robić Ci się chciało to podziwiam;-). Zjadłabym golonkę teraz do piwka:-):-)

a ja dzis @ dostałam,brzuch cały dzień pobolewa mimo że nospe wziełam.coś mi się z z tą @ poprzestawiało.zawsze dostawałam 7 każdego miesiąca,potem przesuneła sie na 5-tego każdego miesiąca a w tm miesiącu dostałam 1-ego,tyle dni wczesniej.nie wiem co sie dzieje.czy to normalne?:sorry2:
Ja juz 14 m-cy po porodzie a jeszcze mam nieregularnie chociaż teraz lżej to przechodzę. Bo długi czas to miałam takie wylewy że stałam pod prysznicem i leciało za mnie.:no:

Ja własnie wrociłam z grilla i było całkiem fajnie:tak::tak::tak:Troszke sie popilo i pojadło;-)a teraz probuje uspic dziewczynki:tak:
Musze jeszcze pozmywac naczynia po grikllu a troche sie tego uzbierało:szok:Nastepnym razem kupuje jednorazowe:-D

Zawsze mniej roboty a więcej czasu na BB:-D:-D:-D

reklama
Do góry