Joanna73
uzależniona od BB
Miałyśmy isc na spacer :-( kuruj sie kobitkoHehe pewnie mnie tu nikt nie pamięta
Nie mam czasu na BB, trwają u mnie przygotowania do kościelnego i wcale mi nie do śmiechu. Joanna73 pewnie wam później zda relację jak było bo mam nadzieje że będzie.
Mam do was pytanie, bo w piątek poszłam sobie grzecznie do lekarza po skierowanie do ortopedy i pani doktor się przyczepiła że mam chrypkę, jak byłam zdrowa to się okazało że mam ostre zapalenie gardła i że mam próbować najpierw domowymi sposobami a ostatecznie antybiotyk, dzisiaj padło(niedziela) i antybiotyk poszedł w ruch, ale muszę do soboty się całkiem wykurować - kto widział pannę młodą z zasmarkanym nosem nie mogącą mówićW grę nie wchodzą żadne rozgrzewające i bez tego w ta pogodę jestem zlana.
A zmieniając temat muszę wam powiedzieć że pacyfikacja mojego dziecka jest nad wyraz skuteczną metodą wymuszenia posłuszeństwa. Buntuje się - jej prawo - ale jak skapituluje to się prawie natychmiast przestawia na nowe zasady i dzięki temu od wczoraj sama zasypia w swoim łóżeczku i śpi tam całą noca wychodząc z placu zabaw sama zbiera swoje zabawki i wraca do domu na własnych nóżkach
To pierwsze wymusiłam ja w sobotę wieczorem, drugie mąż w niedziele rano
![]()
Nie chce mi się spać, taki zaduch że nie da się leżeć, nie wiem jakim cudem Karola śpia mnie na dodatek gardło i zatoki męczą - horror.
Spokojnej nocki i zdrówka wszystkim![]()

ANIA WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ,POMYŚLNOŚCI MIŁOSCI ,
WITAM PONIEDZIAŁKOWO :-) niedziela jako tako wyszlismy wieczorem dopiero Wojtek przyszedł bardzo zmęczony i mąż tez no nie dziwię sie tyle godzin na słoncu

pranko sie pierze obiadek mam także jest czas poczytac

Miłego dnia