reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hehe pewnie mnie tu nikt nie pamięta :-p

Nie mam czasu na BB, trwają u mnie przygotowania do kościelnego i wcale mi nie do śmiechu. Joanna73 pewnie wam później zda relację jak było bo mam nadzieje że będzie.
Mam do was pytanie, bo w piątek poszłam sobie grzecznie do lekarza po skierowanie do ortopedy i pani doktor się przyczepiła że mam chrypkę, jak byłam zdrowa to się okazało że mam ostre zapalenie gardła i że mam próbować najpierw domowymi sposobami a ostatecznie antybiotyk, dzisiaj padło(niedziela) i antybiotyk poszedł w ruch, ale muszę do soboty się całkiem wykurować - kto widział pannę młodą z zasmarkanym nosem nie mogącą mówić :no: W grę nie wchodzą żadne rozgrzewające i bez tego w ta pogodę jestem zlana.

A zmieniając temat muszę wam powiedzieć że pacyfikacja mojego dziecka jest nad wyraz skuteczną metodą wymuszenia posłuszeństwa. Buntuje się - jej prawo - ale jak skapituluje to się prawie natychmiast przestawia na nowe zasady i dzięki temu od wczoraj sama zasypia w swoim łóżeczku i śpi tam całą noc :tak: a wychodząc z placu zabaw sama zbiera swoje zabawki i wraca do domu na własnych nóżkach :tak::-D To pierwsze wymusiłam ja w sobotę wieczorem, drugie mąż w niedziele rano :-D

Nie chce mi się spać, taki zaduch że nie da się leżeć, nie wiem jakim cudem Karola śpi :dry: a mnie na dodatek gardło i zatoki męczą - horror.

Spokojnej nocki i zdrówka wszystkim :tak:
Miałyśmy isc na spacer :-( kuruj sie kobitko :tak:

ANIA WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ,POMYŚLNOŚCI MIŁOSCI ,
WITAM PONIEDZIAŁKOWO :-) niedziela jako tako wyszlismy wieczorem dopiero Wojtek przyszedł bardzo zmęczony i mąż tez no nie dziwię sie tyle godzin na słoncu :shocked2:
pranko sie pierze obiadek mam także jest czas poczytac :-D
Miłego dnia :tak::-)

reklama
Witam. przez weekend niezaglądałam bo niemiałam jak. w sobote pojechalismy do wrocka bo moj brat miał urodzinki. zonka robiła mu impreze nie spodzianke na dzialce, a wczoraj pojechaliśmy do zoo. fajnie było :-D. sorki ze teraz nie ponadrabiam ale nie mam za bardzo czas.

Hej Laski, ja byłam wczoraj na weselu, dziś ledwo chodzę, nogi mnie bolą tak się wytańczyłam.:tak::tak::tak: Było suuuuuuuuuper, pełno znajomych i rodzinki, nareszcie nawet fajny zespół... Jedzenie o.k. No i miałam wygodne buty i świetną kreację, wspaniale się w niej czułam.
A to co mnie znów zaszokowało to na tym weselu dowiedziałam się o kolejnych 3 znajomych w ciąży :szok::szok::szok:hehhehehe. Co do mnie to wszyscy mnie pytali czy naprawdę jestem w ciąży, a jak mówiłam, że tak to mówili, że pewnie to początki ciąży hehehe i byli w szoku jak mówiłam że to koniec 4 miesiąca :tak::-D:-D:-D
Mój M muszę się pochwalić jest wspaniałym tancerzem ( wszystkie kobitki z którymi tańczy są tego zdania ) więc szkoda było siedzieć za stołem:tak:
Ale się wybawiłam :-):-):-)

O.k. Uciekam na razie odpoczywać... Udanej niedzieli kochane życzę :tak:

to super że sie wybawiłaś :tak::tak::tak::tak: może bys wkleiła jakieś fotki w swojej kreacji?:sorry2:

Wlasie probuje znalesc w inetrnecie gdzie w Poznaniu jest solarium natryskowe i ile kosztuje:-)Bo stwierdzilam ze mam bardzo zniszczona i przesuszona skore i czas ograniczyc słonce i zwykle solarium

dowikla a po co Ci solarium?:sorry2:Ty jestes bardzo opalona,sama mówisz że masz juz skóre przesuszoną :tak::tak::tak::tak: przystopuj kochana,jesteś super opalona ,po co więcej?:sorry2:
u ciebie to juz nałóg :-D:-D:-D:-D:-D

Witam was dziewczyny
Teraz bede miala na wszystko wiecej czasu bo juz po slubie Ani:-):-)
Ania wygladala przeslicznie:tak::tak::tak: niestety nie mam fotek bo zapomnialam apartu ale fotograf robi tyle zdjec ze Ania bedzie miala co wzucac:tak::tak:
Na weselu bylo super :tak::tak:
Mialismy isc tez na drugi dzien tyko ze sie rozchorowalismy m bol brzucha i wymioty a ja juz wczesniej przeziebiona bylam a na weselu klima mnie tak zalatwila ze z niosa lecialo mi jak z kranu bol gardla i kaszel taki ze myslalam ze sobie pluca wypluje wiec niestety na poprtawinach nie bylismy ja wczoraj przespalam caly dzien wstalam dopiero po 18 :tak::tak:
super że wesele udane :tak::tak::tak::tak: kuruj sie kochana kuruj :tak::tak::tak:

Witam. przez weekend niezaglądałam bo niemiałam jak. w sobote pojechalismy do wrocka bo moj brat miał urodzinki. zonka robiła mu impreze nie spodzianke na dzialce, a wczoraj pojechaliśmy do zoo. fajnie było :-D. sorki ze teraz nie ponadrabiam ale nie mam za bardzo czas.
no to weekend udany :-)

hejka.ja dziś raczej nie posiedze z Wami na bb bo sił mi brak i jestem mega niewyspana :tak::tak::tak::tak: musze dziś troche odespać :tak::tak::tak:

wieczorkiem miałam wejść posiedziec troche na bb ale burza nadeszła więc wszystko musiałam powyłanczac :tak::tak::tak::tak:
burza trwała ponad godzinę i było ostro.

nie mogłam spać bo tak sie bałam.burza sie skończyła i usnełam dopiero koło północy.

a o 1.30 w nocy przyszła kolejna burza i to gigantyczna i znów pobudka.
tej burzy to bałąm sie na maksa,pioruny waliły okropnie.dawno takiej burzy nie widziałam.i znowu trwała z 1,5 godz.

Potem Oliwka sie budziła i nie mogła spać bo duszno jak cholera bo przez ta burze okna pozamykane,wichura i ulewa:no::no::no::no::no::no:

tak więc noc miałam z atrakcjami i do bani.spałm może dziś z 3-4 h max.

kawa już wypita ale głowa boli mnie jak by miała azaraz pęknąć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaraz wezme jakąś tabletke przeciwbólowa bo nie wytrzymam.

a za oknem ulewa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra.do bani ten dzień dzisiejszy.

no to ponarzekałam sobie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

musze sie pochwalić Oliwka dziś obudziła sie o 2.30 w nocy i zawołała siku,poszła na nocnik na wpół spiaca i sie wysikała :tak::tak::tak::tak::tak: ale się cieszę

Hej Dziewczyny, witam się i ja :tak: W końcu odespałam wesele i czuję się super, zaraz jadę z M na zakupy i chcę zalecieć do pobliskiej "IKEI" w której mają różne używane ale świetne rzeczy typu meble, foteliki, sprzęt do ćwiczeń itd. MOze coś się znajdzie fajnego...

Agnes123
fotkę jedną mam na NK :-) A co do kreacji to nie wiem czemu ale UWIELBIAM czerń więc prawie zawsze chodzę w czarnych sukienkach na wesela i różne imprezki :tak:

reklama
witam was dzieweczki poniedziałkowo!!!!

zaczne od tego: z ręką na sercu stwierdzam ze nie chce mi sie odpisywać, wczoraj wszystko sobie pozaznaczałam i nam prad odłączyli,:wściekła/y::wściekła/y: wiec wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mój czarek dwa dni temu pierwszy raz wstał w łóżeczku, sam, miał isc spac jeczal jeczal i zaczal sie smiac, my wchodzimy do pokoju a on stoi w łozeczku :szok::szok::-D:-D

zaczelam go sadzac na nocnik juz sie nie boi, a nawet zrobil trzy razy juz kupe :tak::tak::tak::tak:

a ja juz trzeci dzien czekam na @ ale sie nie zjawia, poczekamy zobaczymy :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

Do góry