reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Więc tak dziewczynki, to ogolnie byla kupa smiechu:-D nasienie juz zawiezione do gina, ale z tego wszystkiego o nic go nie spytalam bo musiala mnie jedna babka wpuscic zeby czas nie minol trzymania nasiania w cyckach:-D:-D jutro z nim sobie na spokojnie pogadam:tak:
ogolnie podczas tego wszystkiego tzn podczas calej roboty ktora ja oczywiscie odwalalam to niezbyt duzo tego nasienia wyszlo, chyba ze stresu heheheh, a moj malz powiedzial ze w razie co on chetny jest do powtroki hahah:-D

osiwieje do jutra zanim wyniki dostane...:dry:

reklama
Witam!
OluPm ja brałam duphaston i czułam się pierwszy cykl jak balon...cycki o rozmiar większe...a śluzu dużo białego...powtórz test...trzmam kciuki!
Sandra ja widzę II gratuluję...:-)
Badaicka tobie testy wychodzą negatywne może betka?:tak:
A ja miałam dziś ciężki poranek...poszłam spać z bólem głowy a obudziłam się z jeszcze większym...i z bólu aż zwymiotowałam:baffled: a do pracy trzeba było iść...myślałam że umrę...na szczęście mi przeszło....
Pozdrawiam:-)

Andziu ja nie czaruję....Ale zawsze byłam pewna,że będę mieć w zyciu 2 córki. Nie wiem dlaczego tak czuję. Powiem szczerze,że byłoby mi łatwiej a na pewno taniej , bo mam wszystko dla dziewczynki a dla chłopca nic. Poza tym chyba siostry mają ze sobą lepszy kontakt? Ale ostatnio oglądałam w H&M super bojówki dla chłopca i taki mały urwis tez jest super.
Jak urodzę drugą dziewczynkę to wszyscy będę mnie męczyc pytaniami " to kiedy synek???"

.
Moja siostra tez zawsze czuła ze bedzie miec dwie córki, jak w pierwszej ciazy jej gin powiedziala ze chlopak to dojsc nie mogla przez dwa dni do sibie hehe oczywiscie przy porodzie byl szok ze wyszla córa a teraz tak samo niby robili chlopaka i wyszla na 95 % dziewczyna i siostra mowi ze zawsze wiedziala ze bedzie miec dwie dziewczynki a zreszta bardzo sie cieszy bo siostry beda mialy lepszy kontakt:-) my zawsze we trzy bylysmy wiec wie co mowi:tak:
. Teraz lody jem litrami. Uwielbiam pistacjowe z Grycana.

ja z lodami mam tak samo....zawsze się zmieszczą:-):-) Koooocham lody. grycana o smaku late bodajże...mmmmm.:-)
boshe ja uwielbiam Lody Grycana!! wogole kocham lody! moglabym je jesc na okraglo! np wczoraj zjadlam cztery i dzis tez zakupilam 4 lody:tak: juz dwa wciagnelam i pewnie drugie 2 tez dzis znikną!:-D

A ja miałam dziś ciężki poranek...poszłam spać z bólem głowy a obudziłam się z jeszcze większym...i z bólu aż zwymiotowałam:baffled: a do pracy trzeba było iść...myślałam że umrę...na szczęście mi przeszło....
Pozdrawiam:-)
To dobrze ze ci przeszlo, ja tez dzis jestem ociężała, boli mnie glowa od rana, podejrzewam ze to cisnienie....
Marzenix do badania nie trzeba dużo może być nawet kilka kropelek...trzymam kciuki za dobry wynik!
Mam nadzieje, ale ogólnie chodziło o to że czasami jest tego naprawdę dużo , z tego stresu było chyba mało hehe:-D a tak zaciskałam cyckami pojemnik w trakcie drogi że aż odcisk miałam hihihih:-)

Naszczęście mój trafił hahaha:-D Ale co śmiechu mielismy przy ty hihihi:-D Gdyby nie tyle dni abstynecji to pewnie by nic z tego nie wyszło przez ten smiech!:-)
wiesz ja często byłam w klinice a teraz niedługo będę jeszcze częściej...to widziałam takich biednych facetów z czerwonymi policzkami ze wstydu jak wchodzili do pokoju położnych że niestety nie trafili i jest tylko kropelka...:baffled:

Hey kobietki moje :) :-) ja wróciłam z pracy ogarnełam troszke i oto jestem :-D Danielek znowu pojechał i jestem sama:-( byłam u lekarza z wynikami mam zapalenie pęcherza dostałam jakieś leki.....ale u nas leje dzisiaj szok :szok:

reklama
Do góry