reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:baffled:puk puk, czy ktoś mnie rano wogóle zauważył:baffled::baffled::baffled: bo mamwrażenie że jestem przezroczysta:-(

a tak przy okazji to przepraszam, ze tak nagle zniknęłam ale miałam być dzisiaj sama w pokoju a przyplątał się szef i zainstalował na przeciwko mnie:szok::szok::szok:więc byłam obserwowana:-D

reklama
Marta fajny ten jarmark, przynajmniej dzieciaki mają zabawę i poznają coś czego normalnie już zobaczyć nie można:tak:

Agnes gratki dla Oliwki, mądra dziewczynka:tak:

Natalineczka to już teraz tylko krok do pierwszego kroczku:tak:mojej bratowej córcia ma 7 miesięcy i już usiłuje stawiać pierwsze kroki przy regale:szok:

ja też bym chciała burzę przynajmniej powietrze by się oczyściło, ale jak ma się błyskać w nocy to już wolę się męczyć i pocić:-D:-D:-Dbo boję się burz w nocy:zawstydzona/y:

My bylisy poltorej godzinki na podworku i wlasnie wrocilismy:tak::tak:Na dzisiaj nam wystarczy;-):-D
Jakos nic mi sie nie chce:no:Wszystko mnie wkurza i wogole:angry::angry::angry:

Byc moze w piatek pojde na panienski ale to zalezy od tego czy znajde kogos kto mi zostanie w nocy z malymi

Witajcie.
Dziś mnie nie było na BB ,bo miałam z małym badanie EEg.
Musiałam go obudzić wcześniej i nie pozwolić mu zasnąc.
Byliśmy dziś w lesie i zrobiliśmy olimpiadę sportową :-D:-D:-D:-D
Potem ciepły obiadek i droga do lekarza była na pół śpiąco,ale daliśmy radę.
W gabinecie Kubuś usnął w 2 minuty :szok::-D:-D:-D:-D.
Wynik badania za 2 tygodnie.
Uciekam kochani,bo pielgrzymka za pasem a ja newet się nie przybieram do pakowania.:szok::-D:-D:-D

elllooo

Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam:-p :))
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje:tak:
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna:tak::tak::tak::-p:-p:-p
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismy:-D Latalam w powietrzu:-D
Dobra lece bo juz przed 19:szok:

Witajcie.
Uciekam kochani,bo pielgrzymka za pasem a ja newet się nie przybieram do pakowania.:szok::-D:-D:-D
:baffled: Ogromnie przepraszam ale ja coś nie w temacie, mam braki ,jaka pielgrzymka???:blink:

elllooo

Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam:-p :))
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje:tak:
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna:tak::tak::tak::-p:-p:-p
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismy:-D Latalam w powietrzu:-D
Dobra lece bo juz przed 19:szok:
To super, że wszystko się udało, no a szczególnie ta noc poślubna hehe:-D:-D:-D
Kobieto kiedy Ty to wszystko odeśpisz ? hehehehe :-D:-D:-D

:baffled:puk puk, czy ktoś mnie rano wogóle zauważył:baffled::baffled::baffled: bo mamwrażenie że jestem przezroczysta:-(
Nie Ty jedna:sorry2:.
Witajcie.
Kobiałko,podziwiam Cię za całokształt ;-):tak:n i za każdą rzecz z osobna:tak:,powiedz kiedy ładujesz swoje akumulatorki;-):tak::-D.
Anka26,07,nie ma nic wspanialszego jak zadowolona Panna Młoda;-):tak::-):-).Super,że grajkowie dopisali:tak:.

reklama
ANKA
Super ze jestes taka zadowolona:tak::tak::tak:Fajnie ze wszystko sie udało:tak::tak::tak:
A noc poslubna to juz wogole:-);-)

Ja sobie poprasowalam pranie ktore posciagałam i do tego jeszcze troszke prania wyprasowalam z garderoby:tak::tak::tak:Ale juz wiecej mi sie nie chce:no:

Do góry