agunia-ln
Fanka BB :)

a tak przy okazji to przepraszam, ze tak nagle zniknęłam ale miałam być dzisiaj sama w pokoju a przyplątał się szef i zainstalował na przeciwko mnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod stałą kontroląpuk puk, czy ktoś mnie rano wogóle zauważył
bo mamwrażenie że jestem przezroczysta:-(
a tak przy okazji to przepraszam, ze tak nagle zniknęłam ale miałam być dzisiaj sama w pokoju a przyplątał się szef i zainstalował na przeciwko mniewięc byłam obserwowana
![]()
Witajcie.
Dziś mnie nie było na BB ,bo miałam z małym badanie EEg.
Musiałam go obudzić wcześniej i nie pozwolić mu zasnąc.
Byliśmy dziś w lesie i zrobiliśmy olimpiadę sportową
Potem ciepły obiadek i droga do lekarza była na pół śpiąco,ale daliśmy radę.
W gabinecie Kubuś usnął w 2 minuty.
Wynik badania za 2 tygodnie.
Uciekam kochani,bo pielgrzymka za pasem a ja newet się nie przybieram do pakowania.![]()
To super, że wszystko się udało, no a szczególnie ta noc poślubna heheelllooo
Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam![]()
)
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismyLatalam w powietrzu
![]()
Dobra lece bo juz przed 19![]()
Nie Ty jednapuk puk, czy ktoś mnie rano wogóle zauważył
bo mamwrażenie że jestem przezroczysta:-(
Kobiałko,podziwiam Cię za całokształt ;-)Witajcie.
Dziś mnie nie było na BB ,bo miałam z małym badanie EEg.
Musiałam go obudzić wcześniej i nie pozwolić mu zasnąc.
Byliśmy dziś w lesie i zrobiliśmy olimpiadę sportową
Potem ciepły obiadek i droga do lekarza była na pół śpiąco,ale daliśmy radę.
W gabinecie Kubuś usnął w 2 minuty.
Wynik badania za 2 tygodnie.
Uciekam kochani,bo pielgrzymka za pasem a ja newet się nie przybieram do pakowania.![]()