reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenixx zachciaanki przedciążowe masz??? :)) szalona kobieto żołądek Ci zamarźnie!
uwielbiam lody!!!:-D
kurna kobity...jak ja chce posiedziec wieczorem to nikogo nie ma??

widzialyscie ta reklame heinekena co baba pokazuje kolezankom garderobe a facet wielka lodowe z piwem? strasznie mi sie podoba :)
widzialam te reklame jest zajebista! chyba najlepsza ze wszystkich!

reklama
własnie pisała kuzynka....znczy sie to jest mejego byłego kuzyna zona(jakos mam z nimi lepszy kontakt niz jego obecna)....czy widzialam fotke na nk tej suczy i jak da na imie..........normalnie porazka

szkoda nerwow kochana...znajdziecie 10.000 razy ladniejsze imie!
no niby tak............ale jakim cudem ona wybrała akurat to imię???????:szok:taki sam gust......najpierw męża teraz imię mi odebrała...............

no coz......juz popatrzyłam na imiona ale jakos trudno cos wybrac wzamian.......podoba mi sie Michalina,Marcelina,Judyta,Antonina...............no ale do tanga trzeva dwojga......a do imienia trojga......

ja mysle ze twoj mezus zgodzi sie na wszystko co ci sie sposoba..a dla chlopaka jakie macie?

ja jak bede w ciazy to chce synka nazwac Kubuś, tak jak miał się nazywać mój synek..a córcia..to czarna niewiadoma bo nie mogę z mężem dojść do porozumienia

a michalina to fajne imie..Misia :)

Olesiaaaaaaaaa????????Na nk cię widzę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry