reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kto wie jak to zmienic...cos mi sie zmienilo na monitorze i jestem zlaaaa
nie mam paska narzedzi na dole, jak mam otwarta strine bb to tylko bb moge ogladac, nie moge np otworzyc strony z ulubionymi itd...nie moge zwinac do paska, zamknac...gdzie mi sie to podzialo??? jak moge to przywrocic???? HELP!!!!

reklama
a dziękuję kochana a Ty dawaj nam tu fotkę nie bądź taka :tak:
a po ukąszeniu zostały 3 duze zasinienia ale juz nie piecze i nie puchnie wszystko ładnie przeszło a mowiłam ze dam sobie z tym radę
a jak Twoja mama??

to dobrze ze juz mija...
a jak sprawy z mezem??? zmienilas zachowanie czy nie??? poskutkowalo???

mama ma antybiotyki na 3 tygodnie...ale nadal ma to wielkie i czerwone i spuchniete...podobno to normalne przy boleriozie...:baffled:

Ostatnia edycja:
no jasna pala nie moge nic zrobic, nie mam nic tylko caly monitor zajmuje bb...nie moge otworzyc start/computer itd... itd...nawet zamknac i zwinac bb nie moge ...bo nie mam krzyzyka i kreski w gornym rogu...nie mam nic......musze klikac ctr+alt+delete...by wyjsc z tej stronki ale nie mam jak jej zapisac...jak mam przywrocic to co mialam-takie ogolne ustawienie???? wie ktos????

Ostatnia edycja:
Kto wie jak to zmienic...cos mi sie zmienilo na monitorze i jestem zlaaaa
nie mam paska narzedzi na dole, jak mam otwarta strine bb to tylko bb moge ogladac, nie moge np otworzyc strony z ulubionymi itd...nie moge zwinac do paska, zamknac...gdzie mi sie to podzialo??? jak moge to przywrocic???? HELP!!!!
jak mozesz wejsć w Start + akcesoria + narzedzia systemowe + przywracanie systemu i tam soie wybierasz do jakiego stanu chcesz komputer przywrócić

jak nie to Escejpem spróbuj wyjsć z tego

Dzien dobry Wszystkim!

jestem i żyję...ale co to za życie....:confused::baffled::-(

dziękuję pytajacym o mnie-Marzenixxx, OlaPM, Zajączek , Loree, Bernadka, Badaicka*** buziaki:-)

Marzenixx-kiedy wyniki???
OlaPm sikaj testa! i daj jakies foto z nowym kolorem:tak:
Eve-jak tam po usunięciu 8...? zyjesz jakoś?
Loree-tuje posadzone?, balkon odstawiony??? teraz prosze TYLKO wypoczywać!
Niunia27-moim zdaniem na weselu biala suknia jest zarezerwowana dla P. Mlodej...i nie powinno sie ubierac na bialo w tym dniu.
Kroptusia-gratuluje fury!!!! trzymaj sie jeszcze w 2paku-usciski!
Kaprycha-juz lada dzien...trzymam kciuki grymaśniku!
Szafirek, Gosia-milo ze jestescie z powrotem i wyjazdy sie udaly:-)
Martynko-uspokoilo sie troszke w rodzinie...? mam nadzieje, ze tak:tak:
HANKA?????????????ODEZWIJ SIE PIERONIE JEDEN!!!!

Dzen-trzymam kciukiza wizyte!!!!

Badaicka-umowione jestesmy na jutro rano...pamietasz ?????mam nadzieje....

Makaronka-ziarnko ryzu ...to juz kawalek fasolki:-)

Zajaczku...a co z Waszym wyjadzem??? Na czym stanelo??? o gince doczytalam, ciesze sie, ze w koncu jakas konkretna babka...mam nadzieje, ze jak inne kobietki tak i Ciebie doprowadzi szybko do ciazy!!!

Patrysia, Madzia, Agniesiak...buziaki!!!

Pozdrawiam wszystkie...bez wyjątku!!!!!

Hejka Kochana buziolki dla Ciebie;-)

hej kochane... robilam tesciora ale chyba bedziemy musialy poczekac 2 dni bo jakos dziwnie wyszedl ten test... tzn jest druga kreska ale niewiele ciemniejsza... praktycznie taka sama jak wczoraj... i sama nie wiem co mam myslec... jutro powinnam dostac @ ale test zrobie za 2 dni... bedzie pewne wtedy... niby tempka podskoczyla znowu ale nie mam pojecia... jakos uwierzyc nie moge i boje sie ze ta bajka prysnie jak banka mydlana albo okaze sie snem... w ogole tempka dzisiaj zaklucona bo poszlam spac o 1... i obudzilam sie w nocy i zasnac nie moglam i tak moze przez pol godziny przewracalam sie z boku na bok... moze 4 byla... nie mam pojecia bo nie chcialo mi sie siegac reka po telefon :tak::-):-D wiec ta tempka to taka malo prawdopodobna...

Witam napewno masz fasolinke,ale bedziemy czekac na kolejny tescik,ja tez nie mogłam uwierzyc ze jestem,ale u mnie była ciemniejsza kreska.buziaki

reklama
Do góry