reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

sofik - glowa do gory, popatrz na swoje sliczne dzieciaki, fifi bomba jest a Ty niedluglo bedziesz w polsce. Nie doluj sie bo to niczego nie zmieni. Myslimy o Tobie i razem z toba jest nam przykro- jesli to w czyms pomoze....
A my pojutrze jedziemy, na dupiasto okrojone hmmm ciezko to nawet nazwac wakacje bo ledwo sie rozpedze do radosci ze jestem na urlopie to juz wracac trzeba a nie tak mialo byc. Ale okazalo sie ze i tak nie moglibysmy byc wiele dluzej bo moj jonathan zaczyna juz 19-tego szkole:szok: Wlasnie wczoraj sie dowiedzialam na tej formalnej rejestracji. Caly dystrykt zaczyna 27-go (olis tez) a on tyle wczesniej, a co lepsze w chicago dzieci zaczynaja dopiero w polowie wrzesnia zreszta on dopiero skonczyl ten zalegly semestr wiec wyglada na to ze wakacji nie bedzie mial zadnych...niecale dwa tygodnie tylko!

reklama
Sofik, trzymaj się.

W tych stanach to jakoś dziwnie jest, niby jeden kraj a praktycznie każdy stan ma inne prawo. A dzisiaj to urodziny waszego prezydenta :-) Jakoś amerykanie to obchodzą - oni wszystko tak hucznie, ale przynajmnien na wesoło, nie to co u nas :-(

Jeżeli chodzi o urlopy, to nie wiem jak wy ale ja stwierdzam, że jestem stworzona do siedzenia w domu - tak mi dobrze :tak:

nie w sposob w tak wielkim kraju miec idendyczne prawa i zasady....stan w ktorym mieszkam jest prawie tak duzy jak cala Polska a to tylko jeden malutki stan. W Pl tez sa wojewodztwa i okregi i kazde ma swoje jakies tam przepisy. Goska - jutro paczke jade wyslac bo przeciez mi nie dasz spokoju:-)

Oj Pawimi jak nie masz czasu to ok..rozumiem:-)
juz wiesz gdzie w koncu jedziecie na wakacje??

Monika mi tez siedzenie w domu odpowiada:-)

A ja sie dzis fatalnie czuje..brzuch mnie boli i pachwiny i ledwo chodze:-(ale co ja Wam bede tu smuci
c!!

eee tam, normalne ciazowe dolegliwosci:-) pewnie ze do kolorado jedziemy:-D:-D:-D nie bede z nad wody, plazy i upalu jechala nad wode, plaze i jeszcze wiekszy upal:tak: jak cos to se palme pod domem posadze he he

eee tam, normalne ciazowe dolegliwosci:-) pewnie ze do kolorado jedziemy:-D:-D:-D nie bede z nad wody, plazy i upalu jechala nad wode, plaze i jeszcze wiekszy upal:tak: jak cos to se palme pod domem posadze he he

czyli przekonalas swoich facetow??czy postawilas ich przed faktem dokonanym:-)hehe

czyli przekonalas swoich facetow??czy postawilas ich przed faktem dokonanym:-)hehe
nie, po prostu uzasadnilam to racjonalnie:-) lecimy w czwartek po poludniu do denver a stamtad juz samochod i w droge...pierwsze 3 dni i noce bedziemy w glenwood springs to wymocze sobie stara dupe w goracych zrodlach:-D

Hej hej :-)
a ja dalej imprezuję w PL, mój M juz wrócił do Irl i zostałam sama z dzieciakami ale o dziwo radzę sobie nieźle, Emka już od 19 śpi w łóżeczku, Eryk trochę póxniej, ogólnie jest super (moze za wyjątkiem komarow) i nie chce sie wracac na wyspę, buuu

Pawimi, czy ty czasami przylatujesz do Pl?

reklama
a co monia chcialas poimprezowac??:-):-):-) musze cie zmartwic ale niestety nie, chociaz pewnie w przyszlym roku pojade do swojego staruszka. Wlasnie skonczylam z nim gadac na skypie, konczy remont swojego mieszkanka i mozna jechac:-D

Do góry