reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Pawimi, dzieki za szczere chęci :tak: może jeszcze kiedyś się uda.

gie-oska, dziękuję, to z wycieczki do ZOO :-)

Dusia, śliczna kruszynka :tak: Aż sama chciałabym drugie :-D

Stół też bardzo ładny, taki masywby wygląda, ładny kolorek na ścianach.

reklama
gastone - to kiedy oficjalne przenosiny?
uspilam swojego lobuza a raczej sam sie uspil. Jak go nioslam do pokoju do juz sobie spiewal "aaaa, baby pac" no ale jak wlozylam do lozeczka i zeszlam na dol to w laptopie widzialam jak powyrzucal wszystko z lozka i zaczal skakac. Musialam jeszcze raz wtargac sie na gore, zrobic mega grozna mine i polozyc kawalera w pozycje horyzontalna :) Teraz juz spi.

Od jutra mam klucze, mysle ze max dwa tygodnie i bedzie cacy.
AA wlasnie Pawimi, chce kuoic lepsza kamerke, polecisz mi jakas? A moze wiesz gidze mozna kupic taka sterowana? Ja mam zwykla, co prawda sluzy mi juz te trzy lata ale chcialabym cos lepszego.

z tym to musisz do mojego meza bo to on specjalista jest. My nie mamy takich kamer dla dzieci tylko zwykle, profesjonalne, mozna z nich miec podglad na komputerze albo TV, ja tez mam w swoim telefonie podglad, sa sterowane za glosem i ruchem, maja wizje nocna - dosc dobra a jak dziecko sie zbyt wierci to mam maila wysylanego na telefon. Nagrywaja tez jak potrzeba, np. jak nie mam mozlkwosci podgladu na biezaco to ustawiam nagrywanie i pozniej moge odtworzyc co sie dzialo. Kazde z naszych maluchow ma po kamerze w pokoju, w biawialni tez jest i dwie na zewnatrz domku. Kupilam kiedys taki baby monitor to mnie moj maz wysmial i odeslal z tym do sklepu he he..

śliczny kolorek widziałam też taki spiworek .

Dziewczyny, czy u was też jest tak gorąco, ja już mam dosyć, przecież od 2 miesięcy praktycznie cały czas 30 stopni w cienu :(
A po tej ciąży to tak masakrycznie się pocę, wystarczy że 2 razy się schylę i normalnie cieknie mi po tyłku... Też tak miałyście?, wcześniej to praktycznie wcale się nie pociłam. No i te wypadające włosy - jeszcze miesiąc a łysa zostanę - no są poprostu wszędzie - szału dostaję, powiedzcie, długo to jeszcze potrwa???

U mnie jest gorąco ale jak to zwykle bywa jak zimno wszystkim źle , jak gorąco też kazdemu źle .. Wiec ja powiem tyle wole taka pogodę niż jakby miało padac , wiac itp... Dla mnie może być taki upał cały rok:-D
Kup sbie dercos z vichy pomaga

Sofik -:-:)-(

reklama
Do góry