reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no kochana co tak zadko rozkladasz nogi.. ja jakbym policzyla ile juz w tym roku rozlozylam nogi to by starczylo na kilka kobiet.. moze czas zmienic gina? bo widze ze po macoszemu sie z Tobą obchodzi..
ehh.... to nie tak ja bylam te 3-4 miesiace temu u nowej ginki a wczesniej chodzilam do innej i niestety kiedys mialam prawie co miesiac wizyty bo mialam tak czesto stany zapalne! :-:)baffled: sadze ze teraz jak pujde z konkretnym problemem to bedzie juz inaczej wizyta wygladala :sorry2:

Olu PM no jasne ze lepiej tylko tak napisalam chodzilo mi ogolnie o progesteron :)

Eva a nie lepiej luteine?dziala tak samo a 6 razy tansza..
dokladnie to samo dzialanie a roznica w kieszeni
ehh.... to nie tak ja bylam te 3-4 miesiace temu u nowej ginki a wczesniej chodzilam do innej i niestety kiedys mialam prawie co miesiac wizyty bo mialam tak czesto stany zapalne! :-:)baffled: sadze ze teraz jak pujde z konkretnym problemem to bedzie juz inaczej wizyta wygladala :sorry2:

Olu PM no jasne ze lepiej tylko tak napisalam chodzilo mi ogolnie o progesteron :)

no i tak trzeba bylo od razu.. ja na Twoim miejscu juz bym polazla zeby wypadac co tam sie dzieje.. bo to troche dziwne z tym plamieniem

PERMANENTNA INWIGILACJA!!!!Nie wytrzymam!!! :-D:-D:-D:-D
Co za baby:-)
Śniadanko jeszcze jem i dopiero uciekam. Buźka

No czasem tak trzeba:-)
baby-najlepsze pod slońcem....a nie????
jeszcze jem...no ale zebys za duzo tez nie jadla: UMIAR, UMIAR!!!! jak z nadciagnieta struną...znasz???

Kaprycha!!! Odezwij się ! Trzymam kciuki !!!

No własnie-Loree na prezydenta! Kaprycha-dawaj znac co i jak!!!! juz Sroda!!!!

HANKA-a Ty?????? co sie czaisz? pisz o tych trojaczkach raz-dwa!!!! :-)

Mowie wam mam dosć tej @ tak źle to sie już dawno nie czułam
Witaj Kropeczko jak po wyzycie opowiadaj szybko!!

A masz temperature Bernadko???

Byłam na wizycie, wypielam dupsko i ujawnilam kolanko...lekarz poogladal kolano najpierw-mam silny stan zapalny-znowu-stad te bole ostatnio i bardzo duzo plynu się zebralo, stąd ta opuchlizna....mam okladac lodem, dalej robic cwiczenia, dostalam leki przeciwzapalne...ale nie bede ich brala bo zolądek juz nie znosi wiecej tych leków...i skierowano mnie do specjalisty ortopedy-czeka się róznie...do 18 tygodni:wściekła/y::no::wściekła/y:....
A ze szczelinką...cóż-musze mieć operację, bo maści nie pomagaja...tez dostalam skierowanie do lekarza specjalisty i tez czeka się do 18 tygodni...beda do mnie dzwonic...
Zobaczymy jak to pojdzie...czy te "do 18 tygodni" to bedzie np 5 tygodni czy faktycznie dluzej...jak cos to zwijam manele i zrobie te zabiegi w kraju jak najszybciej by miec po klopocie...tylko ze cholerka tu mam ubezpieczenie, a w polsce musze placic prywatnie:wściekła/y:....

jak wrocilam bylam wsciekla!!!! nie jadlam kolacji na znak protestu i zlosci...mialam dosc...perspektywa czekania 4,5 m-ca na wizyte by potem czekac z pol roku na operacje i potem z pol roku na zielone swiatlo (zakladajac optymistycznie, ze sie operacje udadza) to jak dla mnie dluuuugo za długo...ja chyba sie nie doczekam Fasolki nigdy:-(

Bernadko - dziękuje że pytasz i pamiętasz***

no kochana co tak zadko rozkladasz nogi.. ja jakbym policzyla ile juz w tym roku rozlozylam nogi to by starczylo na kilka kobiet....

to tak jak ja...i nogi i dupsko i wogole..... nic tylko od lekarza do lekarza biegam...juz ma dosc....:no:

Podjełam decyzje,że daję sobie kompletnie na luz bo widze,że nic z takiego starania na siłę nie wyjdzie.Co ma byc to bedzie.Bedziemy fikać kiedy nam przyjdzie ochota i jak sie uda to super a jak nie to pod koniec roku pójde do G i niech mnie kieruje na badania i popodglada trochę.
I to jest baaaardzo dobre podejscie....:tak:
I ja mysle ze w taki sposob to ty pojdziesz do gina za kilka m-cy ale posluchac serduszka fasolki:-)

sadze ze teraz jak pujde z konkretnym problemem to bedzie juz inaczej wizyta wygladala :sorry2:

Napewno Eve...teraz masz konkretny problem, wiesz duzo o sobie, swoim organizmie i mam jasno skierowanie zdanie-FASOLKA!
A czy strony uboczne duphastonu sa te same co luteiny?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry