reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
troche to wyglada rzeczywiscie na przeziebienie jakies Bernardko. A nie przepracowalas sie ostatnio w tym Twoim megaogrodzie?? Generlanie wiadomo ze antybiotyki wyniszczaja troche organizm do tego stres, goraco i wysilek fizyczny i prosze - kryzys gotowy. Trzymj sie dzielnie powinno samo przejsc niedlugo. Buziak dla Ciebie na poprawe samopoczucia.
kochanie nie wiem skad mi sie to wzieło ale tak boli ze :szok:
a z tego co kojarze to nie wolno kręgosłupa zadnymi maściami smarować??

Strasznie sie ciesze kochanie :-):-):-):-) i jestem pewna że już niedługo pojawi się fasoleczka :-D

Ja już kochane po pracy :tak: właśnie robie kuzynce sie zachciało sernika na zimno hehe :-D
No mam nadzieje , że juz niedługo :-)
Ja ostatnio tez zrobiłam sernik na zimno z malinami i wyszedł przepyszny!!:-D
NAKLEJKI ETYKIETY NA WÓDKĘ LUKSUSOWĄ 12 SZT (695624368) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczynki które naklejki na wódkę luksusową są najfajniejsze???? nie mogę sie zdecydować...:-(
Mi sie najbardziej podoba nr 1. Kurcze jak masz fajnie, takie przygotowanka do slubu.... ja tez około rok temu wybierałam takie etykietki i wogóle wszystko!!
Marzenko wyniki twojego M. są bardzo dobre...gratuluję!:-)
dziekuje kochana!troszke ruchliwośc poprawimy i bedzie gucio!
wiecie napiszę coś strasznego nie mogę się doczekać @ bo ...wtedy zaczynam;-)
Wcale ci sie nie dziwię!! Będzie dobrze zobaczysz!!
Dziewczynki, wlasnie zadzwonil moj makaronek z wynikiem betki. Mowi ze jest okolo 31000:-D i ze wg ichnich norm napisali ze 8 tydzien :confused::sorry2: albo maja jakies normy zanizone albo bliznieta Hance ukradlam a jej przyjdzie sie meczyc z trojaczkami :-)
No to pieknie! To sie hanka wscieknie za te blizniaki a jej Pan i władca ucieknie jak wyjda trzy hanki!!!:szok:

Kaprysiu where are you????

Dziewczynki zrobiłam risotto wg jakiegoś przepisu z internetu bo miałam mnóstwo warzyw i zrobiłam chyba ze wszystkiego! Wyszedł przepyszny i tyle go wyszło że starczy aby was wszystkie obdzielic :-D
Cały kark mnie boli od lutowania i wkoncu sobie zrobilam herbatke i odpoczywam:tak:

A dlaczego nie?? Mozesz smarowac mascmi przeciwzapalnymi, rozgrzewajacymi ktorych jest multum. Ja czesto smaruje mojego "staruszka" bo czasem ma problemy i go bola.

reklama
Witam wszystkie babeczki!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Wszystko przeczytalam "w krzakach",ale nie odpisze Wam,bo od wczoraj mnie glowa bolala,a dzis jeszcze jelita nawalaja,albo jajniki :confused: nie odrozniam tego bolu...jak zaczely mi sie problemy z jelitami,to najpierw trafilam do gina,bo myslalam,ze cos nie tak z jajnikami:baffled:
Za to przesylam buziaki :tak::tak::tak:
witam i o zdrowie pytam...

zakupilam sobie wlasnie zolte adidasy :-D
witam witam pania w wiosennym stroju ;-)
a nie zabijesz mnie jak znow zadam pytanko odnosnie mojego wykresu :sorry2::sorry2::sorry2: (az boje sie napisac).Czy wg Ciebie-specjalistki :tak: owu juz byla?? (robie testy owulacyjne,ale jak dla mnie te kreseczki od kilku dni sa takie same :baffled: i nigdy nie wyszla mi kreska taka sama lub ciemniejsza)

Do góry